Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Čempioni “Broncos” sagādā “Rams” pirmo zaudējumu

Juris Miņins
Juris Miņins

Čempioni “Broncos” sagādā “Rams” pirmo zaudējumu
Foto: APTOPIX/Scanpix

Pirmo zaudējumu Nacionālās futbola līga (NFL) pirmssezonas mačos šonakt piedzīvoja Losandželosas “Rams”, kuri bija spiesti atzīt pašreizējo “Super Bowl” čempionu Denveras “Broncos” pārākumu ar 9:17.

Losandželosas “Rams” komandai pārcelšanās no Misūrī uz Kaliforniju, spriežot pēc pārbaudes spēļu rezultātiem, bija veiksmīga, jo pirmajos divos mačos viņi bija tikuši pie uzvarām, tomēr, ierodoties Kolorado štatā, kur bija jātiekas ar pašreizējiem čempioniem Denveras “Broncos”, gan nācās samierināties ar zaudējumu rūgtumu.

Tiesa, galvena uzmanība šajā spēlē nebija tik ļoti vērsta uz losandželosiešiem, kā uz Denveras komandas saspēles vadītāju cīņu par pirmā numura pozīciju. Kad sākās pirmssezona, tad kā acīmredzams favorīts “Broncos” vešanai pretī uzvarām bija pieredzējušais Marks Sančezs, taču viņš sev atvēlēto spēles laiku izmantoja tik netalantīgi, ka viņu, kā izskatās pašlaik, izkonkurēja divi saspēlnieki, kuri līdz šim NFL regulārajā sezonā nemaz nebija spēlējuši – Trevors Sīmians un Pakstons Linčs.

Šonakt nonāca pat līdz tam, ka tieši Sīmians un Linčs gāja laukumā, bet Sančezam nemaz netika dota iespēja. Tas var nozīmēt tikai to, ka Sančezam būs ļoti lielas grūtības noturēties komandas 53 vīru sastāvā, vēl jo vairāk tāpēc, ka nepaturot viņu Denveras komanda ieekonomēs gan vairāk kā trīs miljonus ASV dolāru un viņiem arī nebūs jāatdod trešās drafta kārtas izvēles tiesības viņa iepriekšējiem darba devējiem, Filadelfijas “Eagles”.

Virdžils Grīns bija pirmais, kurš šajā spēlē guva punktus, kad notvēra vienu jardu tālo Sīmiana piespēle, bet Ronijs Hilmans veica arī otro piezemējumu. Losandželosas komandai, diemžēl, ienest bumbu ieskaites zonā šajā mačā tā aī neizdevās un visi deviņi punkti tika gūti pēc Grega Zauerleina sitieniem.

NFL pirmssezona, 3. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
LionsRavens9:30
EaglesColts33:23
GiantsJets21:20
TitansRaiders27:14
RamsBroncos9:17

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...

     [+] [-]

, 2016-08-28 08:45, pirms 8 gadiem
Paldies vecīt par rakstiņiem