Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Terels Ovenss pievienojas "Bengals"

Terels Ovenss pievienojas "Bengals"
Terels Ovenss
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Sinsinati "Bengals" pavisam neilgi pirms pirmssezonas treniņnometnes panākusi vienošanos ar slavenāko līgas šīsvasaras brīvo aģentu - Terelu Ovensu, kurš vairāk pazīstams arī ar iesauku T.O.

Kā ziņo ASV mediji, Ovenss, kurš līdzšinējās sezonās pelnīja zvaigznes statusam atbilstošu algu, piekritis būtiskam atalgojuma samazinājumam un saņems 2 miljonus dolāru gadā ar iespēju aptuveni tikpat daudz nopelnīt piemaksās par veiksmīgu sniegumu. Interesi par 36 gadus veco sportistu izrādīja arī vairākas citas komandas, it īpaši Sentluisas "Rams", taču Ovenss lielāka atalgojuma vietā izvēlējās parakstīt līgumu ar spēcīgāku komandu un mēģināt karjeras izskaņā aizsniegties līdz kārotajam čempiona titulam.

Ar Ovensa nolīgšanu "Bengals" acīmredzot liek noprast, ka gaidāmajai sezonai noteikti augsti mērķi. Pērn jaunajai, perspektīvajai komandai sezonas beigās pietrūka izturības un pieredzes, kam sekoja izstāšanās pirmajā "play-off" kārtā. Aktivitātes brīvo aģentu tirgū - pieredzējušo uzbrucēju Ovensa un Antonio Braienta piesaistīšana komandai, kā arī veiksmīgās vienošanās ar šogad draftētajiem spēlētājiem (pagaidām bez līguma ir vienīgi balsta uzbrucējs Džermēns Grešems) apliecina komandas vēlmi neapstāties pie pērn sasniegtā.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...

  +3 [+] [-]

, 2010-07-28 10:02, pirms 14 gadiem
Očosinko un T.O. - Show must go on!

     [+] [-]

, 2010-07-28 10:10, pirms 14 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Očosinko un T.O. - Show must go on!
Man patika rakstītais fanu forumā - CAT (Chad/Antonio/Terrell) attack

     [+] [-]

, 2010-07-28 10:19, pirms 14 gadiem
man liekas traģiski, nevis komiski.

sa****a tik feinu komandu

     [+] [-]

, 2010-07-28 10:22, pirms 14 gadiem
Pērn Bufalo viņš jau bija krietni mierīgāks kā agrāk - laikam vecums nāk virsū. Gan jau Čads viņu savaldīs čempiona gredzena vārdā

     [+] [-]

, 2010-07-28 11:30, pirms 14 gadiem
heat un bengals under pressure, lai dabutu gredzenus sogad! vel tik nhl trukst uberkrutaa komanda..

     [+] [-]

, 2010-07-28 11:33, pirms 14 gadiem
Normāla komanda tagad Lieliska uzbrukuma līnija un Bensons, jaunais TE Grešams. Abās malās divi šovmeni + Braients, kurš varētu pacīnīties pa starta vietu. T.O. gan nenonāca komandā ar top QB, bet Palmers vēlaizvien var mest tīri normāli.

     [+] [-]

, 2010-07-28 11:40, pirms 14 gadiem
da viņiem nebija nekādu izredžu uz gredzenu nebija arī pirms t.o pievienošanās. tagad izredžu ir vēl mazāk.

gan jau vēl bensons dabūs diskvalifikāciju uz sezonas sākumu.

+ vēl labs schedule

vārdu sakot - aizmirstiet par iepriekšējo sezonu. bengals sitīsies ar browns par to, lai nepaliktu pēdējie divīzijā.

     [+] [-]

, 2010-07-28 11:49, pirms 14 gadiem
Nezinu vai mazākas, to rādīs laiks, bet izredžu viņiem tiešām bija un ir maz. Kāds vēl tur spiediens un salīdzināšana ar Heat un zvaigžņu komandu Bet tā komanda interesanta, būs ko redzēt

     [+] [-]

, 2010-07-28 11:52, pirms 14 gadiem
modests rakstīja: da viņiem nebija nekādu izredžu uz gredzenu nebija arī pirms t.o pievienošanās. tagad izredžu ir vēl mazāk.

gan jau vēl bensons dabūs diskvalifikāciju uz sezonas sākumu.

+ vēl labs schedule

vārdu sakot - aizmirstiet par iepriekšējo sezonu. bengals sitīsies ar browns par to, lai nepaliktu pēdējie divīzijā.
Ka tik ne arī. Ravens aizsardzība drīz vispār vairs nevilks, bet uzbrukumā rullē viens pats RB. Steelers būs bez Bena pirmās sešas spēles, kamēr Bensona iespējamais sods par to incidentu, laikam ejot un komandas vadību paklausoties, liekas aizvien mazāk ticamāks.

Katrā gadījumā nu reiz varu par gaidāmo sezonu teikt - it's theirs to lose. Ir praktiski visi priekšnoteikumi labam rezultātam, spēks visās nozīmīgākajās pozīcijās, un jebkādi attaisnojumi par faktoriem no malas būs muļķības. Pats minimālākais uzdevums - tikt playoff un uzvarēt kādu spēli, sliktākas sekmes būs katastrofa.

  -1 [+] [-]

, 2010-07-28 12:15, pirms 14 gadiem
domāju, ka ravens būs ārpus konkurences šajā divīzijā. jau tā spēcīgais uzbrukums būs vēl labāks kā pagājušajā sezonā. aizsardzība - nedomāju, ka īpaši vājāka. ravens vispār manā skatījumā viens no 5-6 pretendentiem uz titulu.
par steelers īstenībā nezinu. nebūs benis uz sezonas sākumu, bet toties būs trojs, kas manuprāt ir daudz daudz svarīgāks spēlētājs priekš stīleriem.
arī browns vairs domāju nebūs tik traģiski kā iepriekšējā sezonā. ok - protams, tur nevar runāt par ccerībām uz p-o vai kaut ko tādu, bet nu nebūs vairs arī pavisam walk-over komanda.
domāju, ka sinsī iespēju kalngals ir 8-8 sezona. nu varbūt 9-7. tikšana play-off būs liels brīnums priekš manis, jo konkurence uz wc vietām būs milzīga. katrā ziņā steelers, miami, jets, texans un titans es šobrīd vērtēju augstāk par bengals. par pats, cols, bolts un ravens nerunājot.

     [+] [-]

, 2010-07-28 12:43, pirms 14 gadiem
Da nu. Ravens dabū Boldinu un nu uzreiz ir lielie favorīti. Pirmkārt, Boldins ar viņa traumām diez vai vispār izvilks pilnu sezonu AFCN. Nav vēl nekas zināms, kas ar Rīdu būs - viņu vakar uzlika uz PUP un viņš, ļoti iespējams, pirmajās spēlēs nemaz nepiedalīsies. Ravens mīnuss ir secondary un tur nu nekādi uzlabojumi nav bijuši. Pret piespēlēm viņiem ies smagi. Savukārt Steelers bez Bena problēmām vēl ir arī OL problēmas. Jets ir viens pārvērtēts klubs ar skaļiem vārdiem un joprojām nestabilu QB. Par to, vai Džonsons un VY kaut kur aizvilks Titans, vēl pāragri runāt.

Kādēļ tādas prognozes, ka Bengals ar KRIETNI labāku sastāvu būs tikai 8-8, kad pērn jau bija 10-6?

  +3 [+] [-]

, 2010-07-28 13:22, pirms 14 gadiem
Cincinnati Bengals Schedule - NFL Football - ESPN

Man nav nekas pret bengals (lai arī T.O. man tiešām riebjas), bet neredzu šeit iespēju šai komandai tikt pie vairāk kā 8 uzvarām. Arī 8 jau ir ļoti optimistiski.

     [+] [-]

, 2010-07-28 16:06, pirms 14 gadiem
Piekrītu Viesturam, AFC North divīzija nav vairs tā niknākā, jo abi biežākie tās līderi - Ravens un Steelers - nu ir regresējuši, kamēr Bengals kļūst stiprāki un Browns beidzot ir sākuši kko darīt komandas uzlabošanā. Uzbrukums Bengals izskatās visnotaļ zvērīgs, bet, ja atkal nebūs stabila snieguma visās spēlēs pēc kārtas, tad nekas tur nebūs. WR augstākās klases, noteikti vieni no labākajiem visā līgā.

Patiesībā jau varēja nojaust, ka TO pāries uz Bengals pirms pāris nedēļām ne tikai baumu dēļ, bet arī Očo Sinko jaunā šova dēļ, kurā viņš meklē savu perfekto meiteni (The Ultimate Catch) un kā viesis un viņa labs draugs piedalījās arī pats TO. Vispār interesanti, ka vienas komandas dieviem spēlētājiem ir katram savs šovs TV.

     [+] [-]

, 2010-07-28 16:32, pirms 14 gadiem
galīgi nesaprotu - kur jūs ravens saskatāt kaut kādu regresu.

par steelers grūti kaut ko prognozēt.

     [+] [-]

, 2010-07-28 17:14, pirms 14 gadiem
Būtībā viens no lielākajiem Ravens ienaidniekiem ir vecums.

Par Steelers vsp ir diezgan viegli prognozēt - Polemalu spēlēs, būs OK, nespēlēs, būs švaki.

     [+] [-]

, 2010-07-28 18:00, pirms 14 gadiem
ravens uzbrukums ir diezgan jauns. vismaz galvenie džeki - flacco, rise un oher noteikti nākamgad varētu būt vēl labāki nekā iepriekš. un arī ar aizsardzību viss ir kārtībā. ir tur arī bez Ray kvalitatīvi cilvēki un to, ka bez Rīda var iztikt jau parādīja pagājušā sezona.

ir kaut kāds pamats domāt, ka polomalu nespēlēes?

     [+] [-]

, 2010-07-28 18:24, pirms 14 gadiem
labs papildinajums

     [+] [-]

, 2010-07-28 21:45, pirms 14 gadiem
Ravens aizsardzība pārdzīvos vecumu, nāks jauni aizsargi no kā baidīsies pretinieki

Steelers, ja pārdzīvos sezonas sākumu atradīs Holmsam aizstājēju, tad var tikt PO, tas protams var notikt tikai ja backup QB cienīgi aizstās Benu

     [+] [-]

, 2010-07-29 02:04, pirms 14 gadiem
Ravens uzbrukums progresē, bet viņu trumpis aizsardzība paliek vecāka, nu nevar tā būt tikpat laba, kā pirms tam. Steelers ir tuvu viena spēlētāja komandai un bez Big Bena varētu klāties diezgan švaki. Bengals un Ravens, izskatās, ka cīnīsies par pirmajām 2 vietām divīzijā.