Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL mainīs drafta norises vietu

Juris Miņins
Juris Miņins

NFL mainīs drafta norises vietu
Leonards Furnets (Nr.7)
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā futbola līga (NFL) jau tuvākajā laikā paziņos par to, ka ikgadējais jauno spēlētāju drafts tiks pārcelts no ČIkāgas uz Filadelfiju.

NFL drafts, kurš notiek katru pavasari, pretēji ierastajam NBA vai NHL, ilgus gadus norisinājās vienā pilsētā, Ņujorkā, mainoties tikai auditorijām, kurās notika svinīgā daļa un tikai 2015. gadā līgas vadība nolēma, ka no Ņujorkas pasākumu jāpārceļ uz Čikāgu, kur notika pēdējās divas jauno spēlētāju izvēles ceremonijas.

Šodien kļuva zināms, ka NFL negrasās apstāties pie Čikāgas un plāno mainīt pašu pasākuma norises vietas izvēles koncepciju, t.i., ieviešot tādu pašu modeli kā tas ir NBA un NHL, kad katru gadu drafts notiek citā pilsētā un jau nākamgad tas no Čikāgas pārcelsies uz Filadelfiju. Pašlaik gan tas nav oficiāli paziņots, taču, kā ziņo informēti avoti, tas ir tikai laika jautājums, jo līgas vadība vēlas izvēlēties atbilstošāko laiku un vietu jaunās ziņas izsludināšanai.

Pašlaik ir zināms, ka 2017. gada draftā visvairāk izvēles tiesību uz šo brīdi ir Sanfrancisko “49ers”, kuri varēs izvēlēties desmit jaunos censoņus, taču Maiami “Dolphins” savu komandu varēs papildināt ar divreiz mazāk jaunajiem talantiem, jo viņiem uz šo brīdi ir tikai desmit izvēles iespējas. Tiesa, viss var mainīties sezonas laikā.

Runājot par potenciālajiem drafta pirmajiem numuriem, pagaidām, kad nav sākusies koledžu futbola sezona, ir grūti prognozēt drafta iznākumu, taču šobrīd Klemsonas saspēlnieks Dešons Vatsons, Maiami pārstāvis Breds Kāja, Luiziānas pussargs Leonards Furnets, kā arī Teksasas A&T pārstāvis, aizsardzības līnijas ends Mails Garets.

Kā arī…

- Ņujorkas “Jets” un komandas saspēles vadītājs Raiens Fitzpatriks vēl aizvien nav sēdušie spie pārruna galda, lai atrisinātu jautājumus, kas skar jauna līguma noslēgšanu. Interesanti, ka šodien “Jets” komanda sāk savu gatavošanos sezonai, bet iepriekš Fitzpatriks bija noraidījis 24 miljonu līgumu, kas bija paredzēts uz trim sezonām.

- Atļauju piedalīties treniņos ir saņēmis Sanfracisko “49ers” saspēles vadītājs Kolins Kaperniks, kuram iepriekš tika veikta pleca operācija. Šajā starpsezonā viņam būs jācīnās, lai saglabātu pirmā saspēles vadītāja vietu.

- Par jauno līgumu nevar vienoties arī Kanzassitijas “Chiefs” un Eriks Berijs. Spēlētājs tādēļ nedomā ierasties uz komandas treniņnometni.

- Pretēji nolēmis rīkoties Antonio Brauns no Pitsburgas “Steelers”, kuram arī ir šādi tādi jautājumi līguma sakarā, taču viņš dosies uz vienības treniņnometni. Tā nepašaubāmi ir laba vēsts, jo Pitsburgas komandas uzbrukums ir pamatīgi paretināts dēļ diskvalifikācijām. Līveons Bels nedrīkstēs spēlēt četrus mačus, bet Marteviss Braiens – visu sezonu.

- Tiesa, nebūt ne visiem ir problēmas ar līgumu slēgšanu, jo Sietlas “Seahawks” ir vienojušies par sadarbības turpināšanu ar komandas galveno treneri Pīteru Kerolu.

- Visbeidzot, skandalozais saspēles vadītājs Maikls Viks, kuram pašlaik ir 36 gadi, kārtējo reizi paziņoja, ka Kems Ņūtons nevarētu viņu pārspēt 40 jardu sprintā.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader in Sports
ProFootballTalk

     [+] [-]

, 2016-07-27 18:46, pirms 8 gadiem
Bels instagramā baigi pārliecinoši stāstija,ka uzvarēs un neizlaidīs neko. Berijs grib lielo piķi kā jau visi, Anquan Boldin uz Detroitu un Gregorijs no Dalasas 4 spēļu diskābeļa vietā iespējams dabūs visas 10,malacis!

     [+] [-]

, 2016-07-27 19:24, pirms 8 gadiem
- Pretēji nolēmis rīkoties Antonio Brauns no Pitsburgas “Steelers”, kuram arī ir šādi tādi jautājumi līguma sakarā, taču viņš dosies uz vienības treniņnometni. Tā nepašaubāmi ir laba vēsts, jo Pitsburgas komandas uzbrukums ir pamatīgi paretināts dēļ diskvalifikācijām. Līveons Bels nedrīkstēs spēlēt četrus mačus, bet Marteviss Braiens – visu sezonu

viss ir mazliet neprecīzi. par Belu vēl na 100 punktu lēmums. iespējāms būs, bet nav. iespējams izbraukt . bijis pēc operācijas slimnīcā , kad vajadzēja pārbaudīties. vēl pagaidīsim.
The Pittsburgh Steelers might be without their superstar running back, Le'Veon Bell, for the first four games of the upcoming season, due to a missed drug test. Not a failed drug test, a missed drug test.
According to ESPN's Dan Graziano, Bell skipped one of his drug tests and the 4-game suspension seems imminent, but it hasn't been announced yet because the appeal process is still going on.
nevajag arī salīdzināt Braunu ar citiem, viņam gan alga ir maza. bet ar visiem līguma noslēgsanas, restrukturizēšanas un citiem bonusiem , vidējā pēdējos piecos ir ap 15 m. viņš atšķirībā no citiem nav turēts uz rokija liguma visus gadus.

par steeleru uzbrukuma robiem ar ir krietni pārspīlēts. nav viņiem iztrūkumu. Martavis B nākošgad būs krietni jāpiepūlas , lai butu 3 nummurs.

     [+] [-]

, 2016-07-28 00:08, pirms 8 gadiem
ceturtā rindkopa skan:
"Pašlaik ir zināms, ka 2017. gada draftā visvairāk izvēles tiesību uz šo brīdi ir Sanfrancisko “49ers”, kuri varēs izvēlēties desmit jaunos censoņus, taču Maiami “Dolphins” savu komandu varēs papildināt ar divreiz mazāk jaunajiem talantiem, jo viņiem uz šo brīdi ir tikai desmit izvēles iespējas. Tiesa, viss var mainīties sezonas laikā."
ta kam un cik ir tās drafta tiesības?