Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Džo Jurevičus tiesāsies ar savu bijušo komandu

Juris Miņins
Juris Miņins

Džo Jurevičus tiesāsies ar savu bijušo komandu
Džo Jurevičus
Foto: AP

Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Klīvlendas "Browns" bijušais malējais uzbrucējs Džo Jurevičus paziņoja, ka tiesāsies ar bijušo komandu, jo tās ārsti, veicot dažādas medicīniskās manipulācijas, ir viņam "ievazājuši" stafilokoku infekciju.

Džo Jurevičus, kurš pašlaik ir brīvais aģents, uzskata, ka komandas ārstu nevīžīgās un neprofesionālās rīcības dēļ viņam labajā ceļgalā, veicot dažāda medicīniskas manipulācijas, tika "ievazāta" stafilokoka infekcija, kuras dēļ lietuviešu izcelsmes amerikāņu futbolists nevarēja spēlēt aizvadītajā sezonā.

Spēlētāja advokāts pavēstīja, ka tiesa notiks pēc nedēļas un viņa klients tiesājas tāpēc, ka uzskata, ka komandas medicīnas personāls ne vienmēr dezinficē telpas, kur tiek veiktas medicīniskās procedūras, kā arī netiek veikta rehabilitācijas telpu dezinfekcija.

Džo Jurevičus, kurš 2003. gadā izcīnīja NFL čempionu gredzenu, jeb bija leģendārā "Super Bowl" čempions, savas karjeras laikā ir piedalījies 133 spēlēs veicis 323 ķērienus un 4199 jardus, bet 29 uzbrukumus, pašlaik 34 gadus vecajam Jurevičum, izdevās noslēgt veiksmīgi.

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com