Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Lutriņos flag futbols tiks spēlēts arī ziemā

Lutriņos flag futbols tiks spēlēts arī ziemā
Turnīra logo

Šajā nedēļas nogalē Saldus novada Lutriņu pagastā, četru komandu konkurencē, tiks aizvadīts Latvijā pirmais ziemas flag futbola turnīrs, kurš tiks spēlēts slēgtajā laukumā - Lutriņu pagasta sporta angārā.

Šā gada 30.oktobrī plkst. 12.00 Saldus novada Lutriņu pagasta sporta angārā sāksies atklātais flag futbola ziemas čempionāts. Savu dalību turnīrā jau ir apstiprinājušas četras komandas, taču dalībnieku skaits varētu pieaugt.

Atgādināsim, ka šovasar Latvijā (Saldū) jau risinājās viens flag futbola turnīrs, kurš bija pirmais šī sporta veida čempionāts Latvijā. Par turnīra uzvarētājiem kļuva Rīgas "Mad dogs" futbolisti, kuri finālā ar 18:14 uzveica viesus no Igaunijas Tallinas "Torm", kuri bija labākie grupu turnīrā.

Jāpiebilst, ka Latvijā, pēdējo pāris gadu laikā, ir izveidojušās vairākas šī amerikāņu futbola spēles paveida komandas un vasarā notikušajā turnīrā piedalījās divas Rīgas komandas ("Mad dogs" divi sastāvi) un Lutriņu "Lightning". Šo komandu aktīvisti jau ir paziņojuši, ka viņu mērķis ir ne tikai popularizēt Latvijā maz zināmo sporta veidu, bet jau nākamgad mēģināt Latvijā ieviest "īsto" amerikāņu futbolu, aizvadot spēli pilnā ekipējumā.

Sīkāka informācija par turnīru:
Tel.: 26268883, epasts - nvacis@gmail.com.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-10-25 15:13, pirms 14 gadiem
Ļoti jauki, ka am. futbols brien iekšā Latvijā arī praktiskā veidā. Galvenais tagad ir lai tas izplatītos visā Latvijā, nevis tikai Rīgā un Saldū.
, 2010-10-25 21:22, pirms 14 gadiem
Mixes rakstīja: Ļoti jauki, ka am. futbols brien iekšā Latvijā arī praktiskā veidā. Galvenais tagad ir lai tas izplatītos visā Latvijā, nevis tikai Rīgā un Saldū.
Viss notiek.. pašlaik tas ir tikai laika jautājums, kad būs interese arī no citām pilsētām, jo jau ir pietiekami liels progress
, 2010-10-27 09:44, pirms 14 gadiem
Jauki, bet kad būs spēļu apraksti. Par pirmssezonas spēlēm bija, pat sezonas klusajā daļā bija raksti, bet tagad, kad sezona jau gandrīz pusē - klusums... Tas tā bez pārmetumiem, vienkārši labprāt palasīju!
, 2010-10-27 14:45, pirms 14 gadiem
Fozzy rakstīja: Jauki, bet kad būs spēļu apraksti. Par pirmssezonas spēlēm bija, pat sezonas klusajā daļā bija raksti, bet tagad, kad sezona jau gandrīz pusē - klusums... Tas tā bez pārmetumiem, vienkārši labprāt palasīju!
Šā gada 30.oktobrī plkst. 12.00 Saldus novada Lutriņu pagasta sporta angārā sāksies atklātais flag futbola ziemas čempionāts.

Sezona sākas šo sestdien!
, 2010-10-27 21:43, pirms 14 gadiem
Jā, būs arī ieskats par turnīru, kad tas būs norisinājies. Iepriekš ir bijuši divi turnīri, bet tie nav piederējuši pie ziemas iekštelpu sezonas, kas sākas šo sestdien.
Bija turnīrs Saldū vasaras beigās (23. augustā), kas norisinājās ārā un par kuru ir arī raksts sportacentrā, kā arī neliels draudzības turnīrs, kas arī bija Lutriņos (25. septembrī). Starp citu, tajā pašā dienā tika arī oficiāli nodibināta Latvijas Flag Futbola Apvienība
Džereds Gofs. Foto: AFP/Scanpix

Lauvu saspēles vadītājs tiek pie trešās lielākās algas NFL

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Detroitas "Lions", kas aizvadītajā sezonā pirmo reizi kopš 1991. gada sezonas uzvarēja play-off spēli, atalgojusi savu saspēles vadītāju Džeredu Gofu ar līgumu, kas padarījis spēlētāju par trešo visaugstāk atmaksāto amerikāņu futbolistu.
Treviss Kelsī. Foto: Zumapress/Scanpix

"Chiefs" vēl uz diviem gadiem pietur Kelsī, Eliots atgriežas Dalasā

Nacionālās futbola līgas (NFL) čempionvienība Kanzassitijas "Chiefs" pagarinājusi līgumu ar balsta uzbrucēju Trevisu Kelsī, pagarinot līgumu ar savu bumbas ķeršanas zvaigzni uz divām sezonām par 34 miljoniem ASV dolāru.
Keilebs Viljamss. Foto: AFP/Scanpx
2

NFL drafta pirmajā desmitniekā izvēlas piecus saspēles vadītājus

Detroitā notiekošajā Nacionālās futbola līgas (NFL) draftā uzsvars tika likts uz saspēles vadītājiem. Par pirmo izvēli kļuva Keilebs Viljamss, kurš turpmāk diriģēs Čikāgas "Bears" spēli. Bez Viljamsa starp pirmajām desmit izvēlēm tika nosaukti vēl četri saspēles vadītāji.