Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Drafta pirmais numurs Marejs pirmssezonu noslēdz ar zaudējumu

Juris Miņins
Juris Miņins

Drafta pirmais numurs Marejs pirmssezonu noslēdz ar zaudējumu
Foto: EPA/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) 2019. gada drafta pirmais numurs Kailers Marejs savā pēdējā pārbaudes spēlē pirms gaidāmās debijas sezonas, lai arī demonstrēja atzīstamu sniegumu, nespēja aizvest savu komandu līdz uzvarai pret Minesotas "Vikings" – 9:20.

Kailers Marejs, par kuru jau ir zināms, ka komandas pēdējā pirmssezonas mačā viņš nespēlēs, cīņā pret Minesotas "Vikings" aizvadīja divas ceturtdaļas, realizēja 14 no 21 piespēles, kā arī guva 137 jardus. Piezemējumus Marejs nespēja noorganizēt, taču trīs viņa vadītie uzbrukumi noslēdzās ar Zeina Gonzalesa precīziem tiešajiem brīvsitieniem.

Kopumā var teikt, ka Mareja pirmssezona ir bijusi vidēji laba, jo pēc lieliskā debijas mača sekoja nepārliecinošā otrā cīņa, bet trešās nedēļas spēlē pret "Vikings" viņš parādīja, ka spēj pārdzīvot šīs īstermiņa neveiksmes un kopumā spēlēja atzīstami.

Minesotas komandai šī spēle, neskatoties uz uzvaras izcīnīšanu, nez vai var tikt ierakstīta veiksmīgo maču kontā, jo pamatsastāva uzbrukums spēlēja diezgan vāji un, jāatzīst, ka tikai Delvins Kuks, ar savu 85 jardus tālo skrējienu, spēja situāciju kaut nedaudz uzlabot.

Kirks Kazinss spēja atdot tikai trīs precīzas piespēles no 13 mēģinājumiem, guva tikai 35 jardus un divas reizes tika apturēts vēl pirms piespēles izdarīšanas, tādā veidā zaudējot 11 jardus.

Savu pēdējo pārbaudes spēli pirms 2019. gada NFL regulārās sezonas Arizonas "Cardinals" aizvadīs 30. augustā, tiekoties ar Denveras "Broncos". Savukārt regulārā sezona viņiem sāksies 8. septembrī, cīnoties pret Detroitas "Lions".

NFL pirmssezonas spēles, 3. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
GiantsBengals25:23
RedskinsFalcons19:7
PanthersPatriots3:10
RavensEagles26:13
PackersRaiders21:22
JaguarsDolphins7:22
BrownsBuccaneers12:13
BillsLions24:20
CardinalsVikings9:20
TexansCowboys0:34
BearsColts27:17
SaintsJets28:13
BroncosRams6:10
SeahawksChargers23:15

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/