Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Baldžers pievienojas "Ravens"

Juris Miņins
Juris Miņins

Baldžers pievienojas "Ravens"
Maiks Baldžers
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Baltimoras "Ravens" ir noslēgusi viena gada un 3.8 miljonus vērtu līgumu ar bijušo Sentluisas "Rams" saspēles vadītāju Marku Baldžeru. Tiesa, sākumā viņš ieņems vien rezervista pozīciju.

Pēdējo gadu Sentluisas "Rams" vadošais saspēles vadītājs Marks Baldžers, kurš iepriekšējā sezonā mocījās ar dažādiem savainojumiem, ir parakstījis viena gada līgumu ar Baltimoras "Ravens" komandu. Šajā laikā spēlētājs varēs papildināt savu bankas kontu par 3.8 miljoniem ASV dolāru.

Taču uzreiz ir jāpiebilst, ka Baldžers uz Baltimoru netika saukts kā sākumsastāva saspēles vadītājs, jo "Ravens" uzbrukumu visai veiksmīgi vada jaunais Džo Flako, bet gan kā rezervists, kurš varētu būt droša aizmugure Flako savainojumu gadījumā, kā arī palīdzēt jaunajam kvoterbekam ar padomu.
Taču ne visi var būt priecīgi par Marka Baldžera pievienošanos komandai, jo, piemēram, līdzšinējasis rezerves saspēles vadītājs, Heismana balvas ieguvējs NCAA karjeras laikā, Trojs Smits, visdrīzāk, tādēļ paliks bez darba, jo tiks atlaists.

Atgādināsim, ka aizvadītājā sezonā Marks Baldžers aizvadīja vien deviņas spēles (sākumsastāvā izgāja astoņās), veica 140 precīzas piespēles (no 247 mēģinājumiem), kopā guva 1469 jardus un izdarīja piecas rezultatīvas piespēles, taču seši viņa raidījumi nonāca pretinieku spēlētāju rokās. Neskatoties uz visai normālo spēli, Baldžers tika atlaists no Sentluisas "Rams", jo komanda bija nolēmusi atjaunināt sastāvu, t.i., dod iespēju saspēles vadītāja pozīcijā spēlēt šogad draftētajam Semam Bredfordam.
Jāpiebilst, ka par veterānu interesi izrādīja arī Čikāgas "Bears" komanda.

Kā arī...

Sentluisas "Rams" ir pagarinājusi līgumu ar savu vadošo pēdējo aizsargu Ošimogo Atogvi vēl uz piecām sezonām.
Finansiālie vienošanās aspekti netiek izpausti, taču zināms, ka triju nedēļu laikā, kopš risinājās sarunas, abas puses tomēr spēja nonākt pie kopsaucēja, kas apmierināja visus darījumā iesaistītos.

Vašingtonas "Redskins" lielākais nemieru cēlājs Alberts Heinsvorts, kurš, pēc tam kā pirms gada noslēdza 100 miljonus vēru līgumu, paziņoja, ka vairs nevēlas spēlēt "Redskins" komandā un nepiedalījās komandas brīvajos treniņos, šoreiz ir nācis klajā ar paziņojumu, ka, tomēr, piedalīsies komandas pirmssezonas treniņnometnē.
NFL veterāns Rasels Vestbruks vēl aizvien cer atgriezties līgā un kā saka viņa aģents vairākas vienības vēl aizvien ir ieinteresētas pussarga pakalpojumos. Pašlaik gan nav zināms kuras, jo neviens nevālas atklāt šo informāciju, taču iepriekš par bijušo "Eagles" uzbrukuma galveno ieroci interesējās Sentluisas "Rams", Vašingtonas "Redskins" un Denveras "Broncos".

Savukārt Arizonas "Cardinals" uzbrukuma līnijas aizsargam Dūsam Lutui ir problēmas ar lieko svaru un pašlaik spēlētājs sver aptuveni 180 kg. Iemesls tam ir visai vienkāršs – viņš līdz šim ir gaidījis, kadkomanda viņam piedāvās jaunu līgumu un nav trenējies visu starpsezonu. Tā kā spēlētāja "optimālais svars" ir aptuveni par 20 kg mazāks, tad pašlaik viņam priekšā ir smags darbs, sevišķi ja ņem vērā to, ka par vietu pamatsastāvā viņam būs jākonkurē ar Reksu Hednotu un Redžiju Velsu.

Un mazliet "dzeltenās" ziņas ar humora devu. Kā ziņo "US weekly", tad modele Kima Kardašjana ir sākusi tikties ar Dalasas "Cowboys" malējo uzbrucēju Ostinu Mailsu. Itkā nekas sevišķs? Protams, taču ja ņem vērā to, ka tad, kad Kardašjanas jaunkundze tikās ar Ņūorleānas "Saints" pussargu Redžiju Bušu, viņš tika pie "Super Bowl" čempionu gredzena, bet viņas māsa, Hole, tikās ar NBA zvaigzni Lamaru Odomu, kurš pēc tam tika pie diviem NBA čempionu gredzeniem, tad Dalasas "Cowboys" nākamsezon parādās iespējas... .

Izmantotie resursi:
profootballtalk.nbcsports.com
sportingnews.com
forecaster.ca
gridironfans.com
espn.go.com

     [+] [-]

, 2010-06-25 21:23, pirms 14 gadiem
liekas, ka būtu ļoti forši, ja galvenajā lapā am.futbols beidzot arī dabūtu savu bumbu pie ikonām, nevis olimpisko simbolu.