Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Četrkārtējais MVP Rodžerss drafta nedēļā tiek aizmainīts uz Ņujorkas "Jets"

Emils Ozerinskis

Četrkārtējais MVP Rodžerss drafta nedēļā tiek aizmainīts uz Ņujorkas "Jets"
Ārons Rodžerss. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komandām Grīnbejas "Packers" un Ņujorkas "Jets" izdevies vienoties par maiņas darījumu, kā rezultātā četras reizes par līgas vērtīgāko spēlētāju atzītais Ārons Rodžers no ASV mazākās pilsētas ar profesionālu sporta komandu pārcelsies ASV lielāko metropoli.

Maiņas darījumā Ņujorkas "Jets" tikusi pie vienas no līgas lielākajām zvaigznēm Ārona Rodžersa, kurš pēc savas starpsezonas "došanās tumsā" pieņēma lēmumu, ka vēlas pārcelties uz "Jets" vienību. Darījumā iesaistītas virkne ar drafta izvēlēm, "Jets" sūtot prom savu šīs nedēļas drafta 13. izvēli, bet pretī tiekot pie 15. izvēles, kā arī iegūstot 170. izvēli, kas tiks veikta piektajā drafta kārtā.

Grīnbejas "Packers" pirmajā drafta raundā pacēlusies par divām pozīcijām no 15. uz 13. vietu, ieguvusi otrajā drafta kārtā 42. izvēli, kā arī sestajā kārtā 207. izvēli. Nākamā gada otrās kārtas drafta izvēle pārtaps par pirmās kārtas izvēli, ja Rodžerss nospēlēs vismaz 65% no "Jets" uzbrukuma izspēlēm.

Divus no saviem četriem NFL vērtīgākā spēlētāja tituliem Rodžerss ieguva pavisam nesen - 2020. un 2021. gadā. Vienu reizi saspēles vadītājs kļuvis par līgas čempionu, uzvarot 45. "Super Bowl" izcīņā pret Pitsburgas "Steelers". Visu līdzšinējo karjeru Grīnbejā pavadījušais Rodžerss četras reizes bijis sezonas piespēļu reitinga līderis un divreiz kļuvis par sezonas laikā visvairāk piezemējumus sakrājušo spēlētāju. Tāpat Rodzerss kopā ar Tomu Breidiju kā divi vienīgie saspēles vadītāji tika iekļauti aizvadītās desmitgades zvaigžņu izlasē.

Lai gan Rodžerss ir 39 gadus vecs un viņa karjera tuvojas saulrietam, tomēr Toms Breidijs, spēlējot līdz pat 45 gadu vecumam, pierādīja, ka arī veterānu statusu sasniegušie saspēles vadītāji spēj rādīt augstākā līmeņa sniegumu NFL laukumos.

Naktī uz piektdienu sāksies NFL drafta pirmā kārta. Pirmo izvēli veiks Karolinas "Panthers", kurai lielākais vairums ekspertu prognozē saspēles vadītāja Braisa Janga vārda nosaukšanu.

     [+] [-]

, 2023-04-25 08:05, pirms gada
Divīziju droši tāpat uzvarēs Bills,bet nu sastāvs Jets jau ļoti labs.
Būtu normāli spēlējuši QB pagāšgad būtu tikuši playoff.