Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL nosauc "Pro Bowl" sastāvu

Juris Miņins
Juris Miņins

NFL nosauc "Pro Bowl" sastāvu
Kems Ņūtons
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā futbola līga (NFL) nosauca tos spēlētājus, kuri šogad ir iekļuvuši "Pro Bowl" mača dalībnieku sastāvā. Tiesa, paši līgas zvaigžņu komandu sastāvi tiks noskaidroti vēlāk, īpašā drafta ceremonijā.

Līdzīgi kā citās līgās, arī NFL "Pro Bowl", kas ir analogs "All Stars", spēles sastāvus nosaka balsojumā, taču amerikāņu futbola līga ir vienīgā, kurā balsojumā piedalās ne tikai līdzjutēji, bet arī treneri un paši spēlētāji.

Pašlaik, nedaudz vairāk kā mēnesi pirms pašas spēles, ir nosaukti tie spēlētāji, kuri ir iekļuvuši nosacītajā "Pro Bowl" draftā, t.i., tie ir spēlētāji, kuri ir savākuši pietiekoši daudz balsis, lai piedalītos labāko futbolistu mačā, taču pašlaik vēl nav zināms kurā komandā viņi spēlēs. Tāpat kā iepriekšējos gadus, arī šoreiz to noteiks drafts, kad divi kapteiņi, NFL leģendas Džerijs Raiss un Maikls Irvins, izvēlēsies savas komandas.

Ja apskatamies komandu pārstāvniecību sākotnējā draftam pieejamo spēlētāju grupā, tad jāsaka, ka vislielākā pārstāvniecība ir no Karolīnas "Panthers" komandas, kura pašlaik vēl nav piedzīvojusi nevienu zaudējumu šajā sezonā. "Panthers" ir pārstāvēta ar 10 spēlētājiem, kuru vidū, protams, ir arī Kems Ņūtons.

Otrajā vietā ierindojas trīs komandas – Arizonas "Cardinals", Jaunanglijas "Patriots" un Sietlas "Seahawks", kuri uz "Pro Bowl" var nosūtīt septiņus spēlētājus.

Jāpiebilst, ka uz sezonas labāko spēlētāju maču vismaz vienu spēlētāju sūtīs 26 (no 30) NFL komandas.

Tāpat ir jāatzīmē, ka, tā kā "Pro Bowl" mačs notiek pirms "Super Bowl" spēles, jeb NFL fināla, tad no dalības šajā spēlē ir atbrīvoti (neskaitot savainotos spēlētājus) to divu vienību futbolisti, kuri cīnīsies par 2015. gada sezonas čempionu titulu.

Kā arī...

Odels Bekhems, kurš bija diskvalificēts uz vienu spēli par agresīvu uzvedību iepriekšējās nedēļas mačā pret "Panthers", pārsūdzēja līgas spriedumu, taču apelācijas komisija nolēma, ka diskvalifikācija ir jāsaglabā, tādēļ Bekhems izlaidīs maču pret "Vikings".

Tiesa, tāpat sodu saņems arī Džošs Normans, kurš bija viens no tiem, pret kuru Bekhems arī vērsās. Malējam aizsargam gan draud tikai naudas sods.

Ar visu "Pro Bowl" dalībnieku sarakstu var iepazīties šeit: 2016 Pro Bowl roster - NFL.com

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...

     [+] [-]

, 2015-12-24 12:38, pirms 9 gadiem
Bet kā ar Kurt Koleman?? Viņam šogad vien 7 interception un starp seiftijiem vadošais tacklos!!!!????

     [+] [-]

, 2015-12-24 12:39, pirms 9 gadiem
Go Panthers! Keep Pounding!

     [+] [-]

, 2015-12-24 12:43, pirms 9 gadiem
Triecejs009 rakstīja: Bet kā ar Kurt Koleman?? Viņam šogad vien 7 interception un starp seiftijiem vadošais tacklos!!!!????
Pro Bowl ir iebalsoto spēlētāju, ne statistiski veiksmīgāko spēle. Turklāt, paskatoties S pozīciju, nu nav jau daudz variantu nomaiņai.

Beigu beigās, tāpat gan jau, ka būs izmaiņas, jo pirmkārt Metjūzs jau ir ārā, gan jau, ka uz SB kāds tiks un PB nespēlēs. Visas iespējas Kolemanam .

     [+] [-]

, 2015-12-24 13:54, pirms 9 gadiem
R. Jones, A. Robinson un D.Williams manuprat bija noteikti pelnijusi.

Chancelora, Megatrona un Shady McCoy vieta attiecigi

     [+] [-]

, 2015-12-24 15:10, pirms 9 gadiem
Nebūtu slitki, ja Panthers šogad paceltu kausu.

     [+] [-]

, 2015-12-24 15:17, pirms 9 gadiem
Rašāds Džounss un Alens Robinsons točna bija prlnījuši, arī Kriss Aivorijs. Skaidrs, ka Makojam bija jāpaliek ārā.

Vēl arī Daltonam bija jābūt, bet paskatoties tos QB, kas iebalsoti - nav tur īsti vairs vietas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja