Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Menings un Sanderss iznīcina "Chargers"

Juris Miņins
Juris Miņins

Menings un Sanderss iznīcina "Chargers"
Foto: AFP/Scanpix

Ar Sandjego "Chargers" un Denveras "Broncos" spēli aizvadītajā naktī tika uzsākta Nacionālās futbola līgas (NFL) septītā spēļu nedēļa. Pirmajā cīņā ar 35:21 uzvarēja Denveras futbolisti.

Par mača galveno varoni neapšaubāmi kļuva malējais uzbrucējs Emanuels Sanderss, kurš šajā spēlē notvēra Meninga raidītās trīs rezultatīvas piespēles, bet ņemot vērā vēl iepriekšējās svētdienas maču, viņam nedēļas laikā ir jau notvertas četras rezultatīvas piespēles. Pats piespēlētājs, Peitons Menings, bez trim rezultatīvām asistēšanām Sandersam realizēja 25 no 35 piespēlēmun guva 286 jardus.

Tāpat gana labs palīgs uzvarā bija arī Juvans Tompsons, kurš, lai arī uzbruka pa zemi vien septiņas reizes, divreiz prata ienest bumbu ieskaites zonā. Viņa kolēģim, Ronijam Hilmanam, 20 mēģinājumos izdevās gūt 109 jardus.

Sandjego "Chargers" šajā spēlē gan ne minūti nebija izvirzījušies vadībā, taču viņu saspēles vadītājam Filipam Riversam tika ieskaitīti 252 jardi (30/41) un arī trīs rezultatīvas piespēles, taču tāpat divas reizes viņam sanāca kļūdīties piespēlēs, viena no kurām bija jau mača izskaņā, ka, pēc "Broncos" neveiksmes tiešā brīvsitiena realizācijā, Riverss nespēja izmantot lielisko iespēju uzbrukumam.
Piezemējumi zaudētāju rindās Kīnena Alena un Antonio Geitsa (divi) kontā.

Par mača aktīvāko aizsargu kļuva "Chargers" pēdējais aizsargs Eriks Vedels, kurš apturēja pretinieku 11 reizes, bet 10 spēka paņēmieni tika fiksēti "Broncos" lainbekerim Brendonam Maršalam.

Pārējās NFL septītās nedēļas spēles notiks, kā jau ierasts, svētdienas vakarā pēc Latvijas laika, bet nedēļa noslēgsies ar pirmdienas maču, kurā tiksies divas NFC Austrumu divīzijas komandas – Dalasas "Cowboys" savā laukumā uzņems Vašingtonas "Redskins".

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2014-10-24 12:46, pirms 10 gadiem
He, labi ka neuzliku