Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Browns" ar 5:0 pārbaudes spēlē pārspēj čempionus "Eagles"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Browns" ar 5:0 pārbaudes spēlē pārspēj čempionus "Eagles"
Foto: AFP/Scanpix

Klīvlendas "Browns" Nacionālās futbola līgas (NFL) trešo pārbaudes spēļu sezonu ir sākuši ar uzvaru, jo ar 5:0 tika pārspēta Filadelfijas "Eagles" vienība.

Klīvlendas "Browns" komanda pagājušajā sezonā bija pārliecinoši vājākā komanda, jo zaudēja visās regulārās sezonas spēlēs, bet Filadelfijas "Eagles" ir aizvadītās sezonas čempioni, tāpēc trešās pārbaudes spēļu nedēļas pirmais mačs, lai arī komandas nespēlēja labākajos sastāvos, bija gana interesants.

Jāsaka, ka, lai arī spēle bija interesanta un gana spraiga, par diži kvalitatīvu un skatāmu to nosaukt nez vai varēja, jo lielāko darbu padarīja abu komandu aizsardzības, bet vienīgos punktus Klīvlendieši guva pēc Nika Foulsa apturēšanas ieskaites zonā un brīvsitiena realizēšanas.

Ja runā par pašu aizvadītās sezonas "Super Bowl" MVP Foulsu, tad viņš, kā izskatās, nez vai spēs atkārtot iepriekšējos sasniegumus, jo kopumā aizvada visai viduvēju pirmssezonu. Mačā pret Klīvlendu viņš, lai arī realizēja 13 no 17 piespēlēm, viņš guva tikai 127 jardus, bet divas piespēles nonāca tieši pretinieku rokās un trīs reizes viņš tika apturēts vēl pirms metiena izdarīšanas. Savukārt jau piminētajā "safety" situācijā viņš, atrodoties savā ieskaites zonā, paklupa pats, "atvedot" savai komandai divus punktus, kas, kā izrādījās vēlāk, arī bija pietiekoši, lai "Browns" uzvarētu.

Kopumā "Eagles", kuri nu ir zaudējuši trīs pārbaudes spēlēs pēc kārtas, pieļāva četras kļūdas, septiņus sekus, kā arī netrāpīja tiešo brīvsitienu. Tas nozīmē, ka pēdējās nedēļās viņiem būs jāizdara ļoti liels darbs, lai regulārās sezonas pirmajā mačā, kas viņiem būs pret Atlantas "Falcons", komanda izskatītos pieklājīgi.

Savukārt Klīvlendas komanda gan varēja būt priecīga un ne tikai par uzvaru, bet arī par abu vadošo saspēles vadītāju, Turoda Teilora un Beikera Meifīlda, jo Teilots, pēc tam kā bija guvis rokas savainojumu, spēja atgriezties laukumā un neizskatījās, ka savainojums viņam traucētu, bet šī gada drafta pirmais numurs Meifīlds turpināja demonstrēt labu progresu.

Kopumā gan jāsaka, ka uzvara tika izcīnīta pateicoties klīvlendiešu aizsardzībai, ne uzbrukumam, kā arī Filadelfijas komandai nespējai uzbrukumā izveidot bīstamus momentus, turklāt, "Eagles" pamatsastāvs šajā starpsezonā tā arī nav spējis gūt punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/