Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

100 miljonus nopelnījušais Pītersons atklāj, ka ir "iegrimis" milzīgos parādos

Juris Miņins
Juris Miņins

100 miljonus nopelnījušais Pītersons atklāj, ka ir "iegrimis" milzīgos parādos
Adrians Pītersons
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) viens no visu laiku labākajiem pussargiem Adrians Pītersons ar savu advokātu starpniecību ir atklājis, ka ir "iegrimis" pamatīgos parādos.

Nacionālās futbola līgas viens no visu laiku labākajiem pussargiem, Adrians Pītersons, kurš pašlaik pārstāv Vašingtonas "Redskins" komandu, ir iesūdzēts tiesā par to, ka nav atmaksājis 5.2 miljonus ASV dolāru kādai kompānijai, kas viņam šādu naudu bija iepriekš aizdevusi.

Pēc šādu ziņu publiskošanas, Pītersona advokāti netieši ļāva saprast, ka žurnālistu noskaidrotā informācija par to, ka kopumā futbolists dažādiem cilvēkiem esot parādā aptuveni 10 miljonus ASV dolāru, esot patiesība. Kā komentārā sacīja spēlētāja pārstāvis Čeiss Karlsons, tad šādu parādu cēlonis ir tas, ka Pītersons esot uzticējies "nepareizajiem cilvēkiem."

Interesanti, ka Pītersona ieņēmumi visas līdzšinējas NFL spēlētāja karjeras laikā jau ir sasnieguši gandrīz 100 miljonus (pēc oficiāliem aprēķiniem tie ir 99 223 219 ASV dolāri) un vēl 5.03 miljonus viņš var saņemt nākošajos divos gados.

Adrians Pītersons NFL debitēja 2007. gadā, pārstāvot Minesotas "Vikings" komandu un tieši šajā vienībā viņš ir spēlējis visilgāko laiku (10 gadus), līdz pēdējās divās sezonās nomainīja trīs komandas – Ņūorleānas "Saints", Arizonas "Cardinals" un Vašingtonas "Redskins". Tāpat viņš septiņas reizes ir iebalsot "Pro Bowl" mačā, četrreiz nokļuvis "All Pro" izlasē, bet 2012. gadā atzīts gan par NFL MVP, gan par labāko uzbrukuma spēlētāju, kā arī 2007. gadā saņēma arī labākā uzbrukuma debitanta balvu.

Savukārt statistiski Pītersons trīs reizes ir bijis sezonas produktīvākais jardu guvējs uzbrūkot pa zemi, bet divreiz – labākais piezemējumu guvējs, ienesot bumbu ieskaites zonā.

Kā arī...

- Par karjeras noslēgšanu paziņoja 2007. gada drafta piektais numurs Marks Sančezs. Viņš turpmāk strādās ESPN televīzijā, komentējot koledžu futbola spēles. Lai arī savulaik Sančezs tika vērtēts ļoti augstu un viņam paredzēja spožu NFL karjeru, uz sevi liktās cerības viņš neattaisnoja un lielāko karjeras daļu pavadīja kā rezerves saspēles vadītājs.

- Savukārt Minesotas "Vikings" malējais aizsargs Holtons Hils ir saņēmis četru maču diskvalifikāciju par aizliegto vielu lietošanu. Tas, kopā ar jau pavasarī saņemto četru maču diskvalifikāciju, nozīmē, ka aizsargam būs jāizlaiž puse 2019. gada sezonas.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/

  -1 [+] [-]

, 2019-07-24 15:44, pirms 5 gadiem
Bagātie arī raud.
Los Ricos tambien lloran.

     [+] [-]

, 2019-07-25 08:43, pirms 5 gadiem
Cilvēki kas nav pieredzējuši grūtus laiku nezina vārdu taupīt...