Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Braients kā pirmais tiek pie līguma

Juris Miņins
Juris Miņins

Braients kā pirmais tiek pie līguma
Dezs Braients
Foto: Flickr.com, dshireyphoto

Malējais uzbrucējs Dezs Braients kā pirmais no 2010. gada Nacionālās futbola līgas (NFL) drafta pirmajā kārtā izvēlētajiem spēlētājiem ir noslēdzis līgumu ar savu komandu, Dalasas "Cowboys". Vienošanās paredz, ka jaunais talants komandā pavadīs nākamos piecus gadus.

Bijušais Oklahomas Valsts universitātes futbola komandas "Cowboys" spēlētājs, malējais uzbrucējs Dezs Braients kā pirmais no šī gada NFL draftā izvēlētajiem spēlētājiem ir noslēdzis līgumu ar savu jauno komandu, Dalasas "Cowboys".
Līgums ir paredzēts uz piecām sezonām, kuru laikā Braients var saņemt 11.8 miljonus ASV dolāru. Vienošanās garantētā summa ir 8.5 miljoni ASV dolāru.

Atgādināsim, ka ar 24. kopējo numuru izvēlētais Dezs Braients bija viens no labākajiem (labākais?) šī gada drafta malējais uzbrucējs, iepriekšējā sezonā, NCAA futbola turnīrā, viņš notvēra 17 piespēles, veica 323 jardus un četrus uzbrukumus noslēdza ar piezemējumu.

Jāpiebilst, ka no pirmajās divās drafta kārtās izvēlētajiem futbolistiem, pie līgumiem pašlaik ir tikuši vien trīs spēlētāji – jau pieminētais Braients, kurš ir vienīgais pirmās kārtas futbolist, kā arī otrajā kaŗtā izvēlētie Šons Lī (Dalasas "Cowboys") un Vladimirs Dukasī (Ņujorkas "Jets").

Kā arī..

Pitsburgas "Steelers" vēl uz divām sezonām ir pagarinājusi līgumu ar vienības galveno treneri Maiku Tomlinu. Atgādināsim, ka tieši Tomlina vadībā Pitsburgas klubs izcīnīja "Super Bowl" 2009. gadā.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +19 [+] [-]

, 2010-07-24 15:31, pirms 14 gadiem
Fūuu, domāju, ka Kobe

  -1 [+] [-]

, 2010-07-24 15:40, pirms 14 gadiem
Braients uz Mavs =]

  -1 [+] [-]

, 2010-07-24 16:00, pirms 14 gadiem
vnk_fans rakstīja: Fūuu, domāju, ka Kobe
es ar