Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Izgāžas "Rams" pārdošanas mēģinājums

Juris Miņins
Juris Miņins

Izgāžas "Rams" pārdošanas mēģinājums
Sentluisas "Rams"
Foto: AP

Kā vēsta Ziemeļamerikas prese, tad Nacionālās futbola līgas (NFL) kluba Sentluisas "Rams" pārdošanas mēģinājums nav izdevies.

Starptautiskā kurjerpasta "FedEx" valdes priekšsēdētājs Freds Smits, kurš bija reālākais kandidāts uz "Rams" iegādi, ir atteicies no domas iegādāties NFL klubu, vēsta laikraksts "The Memphis Commercial Appeal".

Tāpat tiek ziņots, ka vēl aizvien turpinās jaunā Sentluisas "Rams" kluba īpašnieka meklējumi un pašreizējie tā īpašnieki neizslēdz iespēju, ka komanda varētu tikt pārcelta uz kādu citu vietu. Jāpiebilst, ka "Rams" nav pirmā NFL komanda Sentluisā, jo agrāk šeit bāzējās "Cardinals" komanda, kas pašlaik pārstāv Arizonu.

Aizvadītajā sezonā Sentluisas "Rams", ar divām uzvarām 16 spēlēs, bija sliktākā vienība Nacionālās futbola konferences rietumu divīzijā, bet visā līgā viņi, kopā ar Kanzassitijas "Chiefs", dalīja otrās vājākās vienības "godu", pieveicot vien Detroitas "Lions" vienību, kuri pie uzvarām nebija tikuši vispār.

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com