Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Breidijs izgāžas, tomēr "Patriots" svin uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

Breidijs izgāžas, tomēr "Patriots" svin uzvaru
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) pirmssezonas pārbaudes spēļu otrajā nedēļā pavisam vāju sniegumu parādīja skandālos iesaistītais Jaunanglijas "Patriots" saspēles vadītājs Toms Breidijs, taču tas viņa komandai neliedza svinēt uzvaru pār Ņūorleānas "Saints" (26:24).

Toms Breidijs, kurš ir iesaistīts skandālā, kas skar spiediena samazināšanu bumbās pirms aizvadītās sezonas AFC finālspēles pret Indianapolisas "Colts", pirmajā pārbaudes spēlē nepiedalījās, tāpēc daudzi gaidīja viņa sniegumu "Patriots" otrajā cīņā.
Tiesa, visus gaidītājus Breidijs nevarēja iepriecināt, jo viens no visu laiku labākajiem un titulētākajiem NFL saspēles vadītājiem laukumā devās trijos uzbrukumos un nevienā no tiem tā arī nespēja noorganizēt pirmo 10 jardu pieveikšanu.

Ko nespēja Breidijs, to izdarīja Džimijs Garopolo, kuram būs jāaizvieto Toms sezonas pirmajos četros mačos (Breidijam piešķirta četru maču diskvalifikācija). Viņš realizēja 28 no 33 piespēlēm, guva 269 jardus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli (Krisam Hārperam).

Neveiksmīga šī spēle bija arī Legaretam Blantam. Viņš 13 mēģinājumos nest bumbu spēja gūt vien 15 jardus.

Kopumā gan jāsaka, ka spēlē veidojās interesanta situācija, jo nosacītie neveiksminieki spēlēja uzvarētāju komandā, kamēr individuāli spēcīgākie futbolisti – zaudētājos.
"Saints" saspēles vadītājs Drū Brīzs, kurš arī nespēlēja savas komandas pirmajā mačā, realizēja 8 no 10 piespēlēm, guva 159 jardus un divas rezultatīvas piespēles, kas kopā ar vēl vienu uzbrukumu, kurš noslēdzās ar tiešo brīvsitienu, nozīmēja, ka visi trīs Brīza organizētie uzbrukumi bija rezultatīvi. Tāpat ir jāizceļ arī Brandins Kuks, kurš guva 117 jardus un notvēra vienu no Brīza rezultatīvajām piespēlēm.

Pievēršoties spēles gaitai, tad kardināli atšķirīgais komandas pirmo saspēles vadītāju sniegums noteica spēles gaitu, jo, kamēr Jaunanglijas komanda mocījās Breidija vadībā, Ņūorleānas komanda sistemātiski palielināja rezultāta starpību, līdz tas kļuva 21:0.
Garopolo iznākšana laukumā lietu kārtību pamainīja un "Patriots" lēni, bet pārliecinoši ne tikai atspēlējās, bet arī, spēles pēdējā minūtē, prata izvirzīties vadībā, kad tiešo brīvsitienu realizēja Stefans Gostkovskis.

NFL pirmssezona, otrā nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
BillsBrowns11:10
LionsRedskins17:21
SeahawksChiefs13:14
FalconsJets22:30
ChargersCardinals22:19
DolphinsPanthers30:31
RavensEagles17:40
BearsColts23:11
JaguarsGiants12:22
PatriotsSaints26:24
RaidersVikings12:20
BroncosTexans14:10

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...

     [+] [-]

, 2015-08-23 10:48, pirms 9 gadiem
Šovakar Packers-Steelers ļoti ērtā laikā. Jāpaskatās

     [+] [-]

, 2015-08-23 21:30, pirms 9 gadiem
Tikko kaa steelers paraadiisies 2 qb, sleedz aaraa