Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Bears" pārspēj "Giants"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Bears" pārspēj "Giants"
Džejs Katlers
Foto: AP

Nacionālās futbola līgas (NFL) otrās pirmssezonas nedēļas spēlē Čikāgas "Bears", pateicoties lieliskajai Džeja Katlera spēlei, ar 17:3 uzveica Ņujorkas "Giants".

Aizvadītajā naktī Nacionālās futbola līgas otrajā pirmssezonas nedēļā bija galvenā spēļu diena un vienā no interesantākajām cīņām savā starpā tikās Čikāgas "Bears" un Ņujorkas "Giants".
Uzreiz var pateikt, ka par spēles galveno varoni kļuva čikāgiešu saspēles vadītājs Džejs Katlers, kurš, kā izteicās vietējā prese, "beidzot rāda to sniegumu kādu no viņa gaidīja kopš viņš ir ieradies Čikāgā". Un tiešām vakardienas spēlē Katlera kontā bija astoņas precīzas piespēles (no 13), 121 veikts jards un viena rezultatīva piespēle.

Pati spēle sākās ar ievērojamu "Bears" atrāvienu – 17:0, jo vispirms precīzs brīvsitiens padevās Robijam Gouldam, vēlāk pie piezemējuma tika pussargs Mets Fortē, bet noslēgumā ar piezemējumu, pēc Džeja Katlera piespēles, izcēlās Desmonds Klārks. Kā vēlāk izrādījās šis pārsvars ņujorkiešiem bija nesadeldējams, jo vienīgais rezultatīvais uzbrukums viņiem bija otrās ceturtdaļas beigās, kad ar brīvsitienu izcēlās Lorenss Tainss.

Pie spēles izcilniekiem var pieminēt arī Metu Fortē, kurš ne tikai guva "tačdaunu", bet arī deviņos mēģinājumos tika pie 58 jardiem, t.i., 6.4 jardiem ik mēģinājumuā, taču garākais viņa skrējiens bija 32 jardus tāls un beidzās tas tikai ieskaites zonā. Savukārt Ņujorkas "Giants" "kvoterbeks" Īlajs Menings realizēja piecas piespēles no desmit un guva 6.2 jardus.

NFL otrās pirmssezonas nedēļas pārbaudes spēles

ViesiMājniekiRezultāts
Sinsinati "Bengals"Jaunanglijas "Patriots"7:6
Filadelfijas "Eagles"Indianapolisas "Colts"15:23
Atlantas "Falcons"Sentluisas "Rams"20:13
Tenesī "Titans"Dalasas "Cowboys"10:30
Kanzassitijas "Chiefs"Minesotas "Vikings"13:17
Detroitas "Lions"Klīvlendas "Browns"10:27
Karolīnas "Panthers"Maiami "Dolphins"17:27
Pitsburgas "Steelers"Vašingtonas "Redskins"13:17
Tampabejas "Buccaneers"Džeksonvilas "Jaguars"24:23
Ņūorleānas "Saints"Hjūstonas "Texans"28:14
Bufalo "Bills"Grīnbejas "Packers"21:31
Ņujorkas "Giants"Čikāgas "Bears"3:17
Oklendas "Raiders"Sanfrancisko "49ers"20:21
Sandijego "Chargers"Arizonas "Cardinals"17:6
Denveras "Broncos"Sietlas "Seahawks"13:27

Izmantotie resursi:
espn.go.com