Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL spēlētāji gatavojas iespējamajam 2021. gada lokautam

Juris Miņins
Juris Miņins

NFL spēlētāji gatavojas iespējamajam 2021. gada lokautam
Martaviss Braients
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Pitsburgas “Steelers” spēlētājs Ramons Fosters, kurš ir komandas pārstāvis NFL spēlētāju arodbiedrībā, ir nācis klajā ar paziņojumu, kurā aicina savus amata brāļus sākt gatavoties iespējamajam lokautam, kas var notikt 2021. gadā.

Ramons Fosters ir nācis klajā ar paziņojumu, ka, lai arī pašlaik vēl ir tāls ceļš ejams līdz sarunām par jauno kolektīvo līgumu, visiem līgas spēlētājiem jau būtu jāsāk krāt nauda, kā saka, “nebaltām dienām”, jo tās var pienākt jau 2021. gadā, kad spēlētējiem var nākties saskarties ar lokautu.

Pēc Fostera domām lielākās domstarpības būs par spēlētāju sodīšanas un apelāciju iesniegšanas jautjaumu, jo pašlaik to visu izlemj viens cilvēks, proti, līgas komisārs, kas pašlaik ir Rodžers Gūdels, tāpēc nereti gadās saskarties ar par vienādiem pārkāpumiem piešķirtiem dažādiem sodiem.

Savukārt otrs, daudz nopietnāks, strīdus iemesls pēc Pitsburgas komandas spēlētāja domām, būs dopinga un aizliegto vielu jautājums. Fosters uzskata, ka līga mēģinās vēl vairāk ierobežot spēlētājus, palielinot sodus un paplašinot aizliegto vielu sarakstu, kā arī pastiprinot pārbaudes. Tāpat spēlētājs norāda, ka citas līgas visas savas problēmas risina čempionātu iekšienē, bet NFL rīkojoties negoadīgi pret saviem atlētiem, jo uzreiz par katru pārkāpumu tiek ziņots medijiem.

“Sāciet krāt naudu. NFL jau pašlaik ir nolīguši juristus, kas cīnīsies pret mums. Iepriekšējā lokauta laikā daudziem nācās ņemt aizdevumus, lai pārdzīvotu šo laiku, tāpēc pašlaik mums ir jābūt gudrākiem,” sacīja Ramons Fosters.

Interesanti, ka pašlaik divi no viņa komandas biedriem, Līveons Bels un Martaviss Braients ir saņēmuši sodus par aizliegto vielu lietošanu. Bels nevarēs spēlēt trīs mačus, bet Braients – visu sezonu.

Kā arī…

- Kanzassitijas “Chiefs” no savainoto un treniņos piedalīties nevarošo saraksta ir izņēmusi aizasrgu Tambu Hali, kurš jau pamazām sāk iejusties treniņu ritmā. Atgādināsim, ka Hali starpsezonā bija veicis ceļgala operāciju.

- Savukārt Baltimoras “Ravens” ir aktivizējusi pussargu Bernardu Perimanu, taču viņa dalība treniņos pagaidām ir zem jautājuma zīmes.

- Savukārt Indianapolisas “Colts” pašlaik meklē palīdzību ārējā aizsardzības līnijā un pārbauda Antonio Kromartī gatavību palīdzēt komandai brīdī, kad vairāki pamatsastāva spēlētāji ir guvuši savainojumus.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...

     [+] [-]

, 2016-08-23 09:42, pirms 8 gadiem
Liekas, ka Braients ir diskvalificēts uz 10 spēlēm, nevis uz visu sezonu

     [+] [-]

, 2016-08-23 10:45, pirms 8 gadiem
Tiem ''huda nigām'' derētu vispirms domāt par to, kā lai nesavāra kārtējos sūdus, un tikai pēc tam kasīties līgai.