Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Arena Bowl" iegūst Spoukenas "Shock"

Juris Miņins
Juris Miņins

Ar mājnieku, Spoukenas "Shock", uzvaru pār Tampabejas "Storm" (69:57) noslēdzās Arēnas futbola līgas (AFL) pirmā atjaunotā sezona. Par mača vērtīgāko spēlētāju tika atzīts "Shock" saspēles vadītājs Kails Roulijs.

Par pirmajiem Arēnas futbola līgas (AFL) čempioniem pēc turnīra atjaunošanas kļuva Spoukenas "Shock" komanda, kura bija arī labākā komanda regulārajā sezonā, 16 mačos piedzīvojot vien trīs zaudējumus.
Sezonas izšķirošajā spēlē, kura, iepriekšminēto iemeslu dēļ ("Shock" bija augstāk izlikta komanda), notika Spoukenā, mājnieki ar 69:57 uzveica Tampabejas "Storm".

Spēles galvenie notikumi risinājās otrajā ceturtdaļā, kad abas komandas kopā rezultātu mainīja sešas reizes, taču ejot lielajā pārtraukumā Tampabejas komanda vēl atradās vadībā ar viena punkta pārsvaru. Mača atlikušajā daļā gan spokanieši guva četrus piezemējumus, uz ko "Storm" futbolisti atbildēja vien ar vienu rezultatīvu uzbrukumu.

Par "Arena Bowl" vērtīgāko spēlētāju tika atzīts čempionkomandas kvoterbeks Kails Roulijs,tāpat no uzvarētāju rindām tika izvēlēti uzbrukuma un aizsardzības labākie spēlētāji – uzbrukumā labākais bija komandas malējais uzbrucējs Markijs Vaits, bet aizsardzībā – aizsardzības līnijas spēlētājs Džeremijs Gaterss. Savukārt "Ironman of the game" balva tika pasniegta Hjūiam Vitakeram.

Jāpiebilst, ka Spoukenas "Shock" komanda līdz šim spēlēja Iekštelpu futbola "otrajā līmenī", proti, AF2 līgā, kas bija pēc spēka otrā līga, taču šogad pievienojās Arēnas futbola līgai un jau pirmajā sezonā tika pie čempionu titula.

Maču visi sporta veida interesenti Latvijā varēs vērot "Eurosport2" televīzijas kanāla ierakstā.

Izmantotie resursi:
arenafootball.com: Home