Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Colts" bez Meninga zaudē otro spēli pēc kārtas

Juris Miņins
Juris Miņins

"Colts" bez Meninga zaudē otro spēli pēc kārtas
Džons Beks
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) pirmssezonas pārbaudes spēļu otrās nedēļas ietvaros Indianapolisas "Colts", kuriem vēl aizvien nevar palīdzēt Peitons Menings, ar 3:16 piekāpās Vašingtonas "Redskins".

Jau pēc pirmssezonas pirmā mača (10:33 pret Sentluisas "Rams") Ziemeļamerikā tika runāts par to, ka Peitons Menings Indianapolisas komandai nozīmē pārāk daudz. Vakardienas spēle to tikai apstiprināja. Lai arī "Colts" nekad nav bijusi "pirmssezonas čempione", drīzāk pretēji, taču (kopš 2005. gada ir izcīnītas vien četras uzvaras pirmssezonā), taču vakardien viņi izskatījās pavisam nevarīgi.

Kērtiss Painters, kurš sāka šo maču, Indianapolisas komandas labā spēja gūt vien 40 jardus un realizēt piecas no desmit piespēlēm. Arī viņu nomainījušajam Denam Orlovskim neklājās labāk (7/17, 67 jardi). Arī aizsardzībā viņiem bija problēmas, jo tika izlaisti divi 50+ jardu skrējieni. Taisnības labad gan jāpiebilst, ka bez Meninga šajā mačā "Colts" komandai nevarēja palīdzēt Ostins Kolijs, Entonijs Gonzaless, Redžijs Veins, Tomijs Hariss un Ērnijs Simss.

Pretēja situācija bija Vašingtonas nometnē, kurā, pēc starpsezonas neziņas, sāk parādīties cerību stariņi. Džons Beks, kurš izlaida pirmo spēli, mača pirmajā daļā pilnībā vadīja spēli, kas, kā izrādījās vēlāk, arī bija noteicošais faktors, kas ļāva vašingtoniešim uzvarēt. Lai arī Beks spēli noslēdza bez rezultatīvām piespēlēm, viņam izdevās realizēt 14 no 17 piespēlēm un gūt 140 jardus, kā arī nepieļaut nevienu kļūdu. Rekss Grosmans, kurš bija "Redskins" kaujā saucējs pagājušonedēļ, arī spēlēja labi, taču vienu viņa piespēli pretinieks pārtvēra.
Tāpat ir jāizceļ Vašingtonas jaunais pussargs Tims Haitauers, kurš sešos piegājienos tika pie 70 jardiem, tai skaitā veica arī 58 jardu skrējienu un guva mača vienīgu piezemējumu.

Runājot par pārējiem mačiem jāizceļ Grīnbejas "Packers" grūtā uzvara pār Arizonas "Cardinals" 28:20, bet mača galvenais notikums bija "Cardinals" pussarga Raiena Viljamsa savainojums, kura dēļ viņam var nākties izlaist visus sezonu. Klīvlendas "Browns" nespēja noturēt pārsvaru pār Detroitas "Lions" un zaudēja ar 28:30. Savukārt gan Karolīnas "Panthers", gan Džeksovnilas "Jaguars" komandu cīņā par pirmā saspēles vadītāja titulu neviens no kandidātiem sevi neparādīja pietiekoši spoži, bet komandas cieta zaudējumus.

NFL pārbaudes spēles, 2. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
Jaunanglijas "Patriots"Tampabejas "Buccaneers"31:14
Filadelfijas "Eagles"Pitsburgas "Steelers"14:24
Arizonas "Cardinals"Grīnbejas "Packers"20:28
Kanzassitijas "Chiefs"Baltimoras "Ravens"13:31
Detroitas "Lions"Klīvlendas "Browns"30:28
Vašingtonas "Redskins"Indianapolisas "Colts"16:3
Karolīnas "Panthers"Maiami "Dolphins"10:20
Atlantas "Falcons"Džeksonvilas "Jaguars"13:15
Tenesī "Titans"Sentluisas "Rams"
Oklendas "Raiders"Sanfrancisko "49ers"
Ņūorleānas "Saints"Hjūstonas "Texans"
Bufalo "Bills"Denveras "Broncos"
Minesotas "Vikings"Sietlas "Seahawks"
Sinsinati "Bengals"Ņujorkas "Jets"
Sandijego "Chargers"Dalasas "Cowboys"
Čikāgas "Bears"Ņujorkas "Giants"

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  -4 [+] [-]

, 2011-08-20 14:02, pirms 13 gadiem
fu jēņku spēle

  +1 [+] [-]

, 2011-08-20 14:14, pirms 13 gadiem
Basketbols arī ir jeņķu spēle, hokejs ir kanādiešu spēle. Tās tu arī tāpēc noniecini?

     [+] [-]

, 2011-08-20 21:40, pirms 13 gadiem
nu , delfīni, riebeklīši. šitā neļaut drafta 1 nummuram uzspēlēt. nu jā. nekāds izskatījās Ņūtons. no 20 ar kapeikām miljonu līguma īpašnieka gribējās ko vairāk.