Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Linča problēmas turpinās

Juris Miņins
Juris Miņins

Linča problēmas turpinās
Maršavs Linčs
Foto: AP

Nacionālās Futbola Līgas (NFL) komandas Bufalo "Bills" pussargs Maršavs Linčs ir iekļuvis kārtējās nepatikšanās, jo pašlaik viņam ir uzrādīta apsūdzība nelegālā ieroču un narkotiku glabāšanā.

Pagājušajā nedēļā Kalifornijas policija aizturēja auto, kurš stāvēja autosstāvietā un no kura bija jūtams marihuānas aromāts. Kā vēlāk izrādījās transporta līdzeklī atradās NFL spēlētājs Maršavs Linčs un vēl divas personas, pie kurām tika atrasti trīs pielādēti un nereģistrēti ieroči, kā arī četras marihuānas cigaretes. Taču jāpiebilst, ka neviens no automašīnā esošajiem cilvēkiem nebija jebkādu apreibinošo vielu ietekmē.

Jāpiebilst, ka šis Linčam nav pirmais likumpārkāpums aizvadītā gada laikā, jo vasarā viņš tika aizturēts par avārijas izraisīšanu un aizbēgšanu no notikuma vietas. Avārija notika Bufalo darījumu rajonā, kad Linčs, braucot savā "SUV" tipa auto notrieca kādu sievieti un aizbēga no notikuma vietas, taču vēlāk pats atzina savu vainu.

Aizvadītajā sezonā Linčs piedalījās 15 spēlēs, skriešanā sasniedza 1036 jardus un veica astoņus piezemējumus. Tāpat viņa kontā 300 jardi veikti pēc piespēlēm un viens piezemējums.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com