Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Manzels rāda vidējo pirkstu, "Browns" atkal zaudē

Juris Miņins
Juris Miņins

Manzels rāda vidējo pirkstu, "Browns" atkal zaudē
Džonijs Manzels izvairāns no "Redskins" aizsargiem
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) pēdējais otrās pārbaudes spēļu nedēļas mačs , kurā tikās Klīvlendas "Browns" un Vašingtonas "Redskins", beidzās ar dažiem nelieliem skandāliņiem, jaunām problēmām Ohaio štatu pārstāvošās komandas trenerim un vašingtoniešu uzvaru – 24:23.

Ja pēc pirmā Klīvlendas komandas mača daudzi runāja, ka trenerim Maikam Petinī būs grūti izvēlēties saspēles vadītāju regulārajai sezonai, jo gan Braiens Hojers, gan Džonijs Manzels rādīja labu sniegumu, tad pēc otrā mača... faktiski problēma ir palikusi tā pati, tikai noskaņojums jau pavisam cits.

Hojers spēja realizēt tikai divas piespēles divās uzbrukumu sērijās, bet Manzelam bija lielas grūtības atdot piespēles pilnīgi brīviem uzbrucējiem (7-16, 65 jardi, 1 TD). Kulmināciju šī neveiksmju sērija sasniedza brīdī, kad Vašingtonas "Redskins" lainbekers Braiens Orakpo mēģināja atdarināt Manzela "firmas zīmi" ar roku pacelšanu, tieši pēc tam kā viņa komandas biedrs Raiens Kerigans apturēja "Džoniju Futbolu" ar seku.
Atbilde uz šo izgājienu nebija ilgi jāgaida, taču Manzels nesāka izdomāt neko jaunu un vienkārši, parādot labās rokas vidējo pirkstu visai "Redskins" komandai, pameta laukumu.

Jāpiebilst, ka viss tas notiek laikā, kad "Browns" galvenais treneris ir paziņojis, ka komandas pirmo saspēles vadītāju izvēlēsies līdz šīs nedēļas ceturtdienai.

Vašingtonā, kur spēlē cits Heismana balvas ieguvējs, Roberts Grifins III, gan nav cīņas par pirmo saspēlnieka pozīciju, tāpēc viss ir daudz mierīgāk. Grifins pašlaik mēģina atgūt formu, bet Kirks Kazinss – gaida savu iespēju, kas, visdrīzāk, pienāks citā komandā.

Jāpiebilst, ka katra komanda zaudēja pa vienai bumbai, bet Vašingtonas saspēlnieki vēl trīs reizes atdeva piespēles pretiniekam, viena no kurām, pēc Džima Leonharda skrējiena, tika nogādāta gala zonā.

No mača izcilniekiem var atzīmēt Benu Teitu, kas Klīvlendas labā guva 51 jardu 10 mēģinājumos un divus malējos uzbrucējus – Emanuelu Odžbuehi no "Browns" rindām un Andrē Robertsu no "Redskins", kuriem sanāca divi iespaidīgi uzbrukumi, attiecīgi, 45 un 49 jardus tāli. Odžbuehi tā bija vienīgā viņam raidītā piespēle, turklāt beigās tā izrādījās arī rezultatīva.

Ar šo maču noslēdzās NFL pirmssezonas otrā nedēļa. Nākošās pārbaudes spēļu kārtas mači sāksies 21. augustā, kad spēkiem mērosies Pitsburgas "Steelers" un Filadelfijas "Eagles".

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports