Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Bez zaudējumiem turpina tikai "Patriots"

Juris Miņins
Juris Miņins

Bez zaudējumiem turpina tikai "Patriots"
Raiens Malets
Foto: AP/Scanpix

Iesākoties Nacionālās futbola līgas (NFL) pirmssezonas pārbaudes maču otrajai nedēļai pie uzvarām ir tikuši Jaunanglijas "Patriots", kuri ar 31:14 uzveica Tampabejas "Buccaneers" un Pitsburgas "Steelers", kuri izrādījās pārāki pār Filadelfijas "Eagles" (14:24).

Lai arī pirmajā nedēļā Jaunanglijas komanda bija izcīnījusi uzvaru (47:12 pār "Jaguars"), tajā mačā lielākā teikšana tika dota rezervistiem, taču otrās nedēļas cīņā Bils Beličeks nolēma pārbaudīt arī savus pamatsastāva večus un, kā izskatās, varēja būt apmierināts ar redzēto.

Toms Breidijs guva 118 jardus (11/19) un atdeva divas rezultatīvas piespēles, Bendžarvuss Eliss-Grīns guva 51 jardu "pa zemi", bet debitants Stīvans Ridlijs tika pie 84 jardiem. Vess Velkers, Ārons Hernandezs un Čads Očosinko rādīja labu spēli uzbrukuma malās. Savukārt aizsardzībā spīdēja Džerods Mejo, kurš izdarīja piecus spēka paņēmienus un divas reizes apturēja pretinieku saspēles vadītāju vēl pirms viņš paspēja izdarīt piespēli.

Savukārt Tampabejas lomandai šis vakars nebija izdevies, jo pēc pagājušās nedēļas uzvaras pār "Chiefs" (25:0), otrajā nedēļā viņi paši iejutās peramo zēnu lomā. Džošs Frīmens spēja realizēt tikai piecas piespēles no desmit, kas rezultātā deva tikai 33 jardus. Pagājušās sezonas jaunatklājums Lagarets Blonts no uzbrukuma aizmugures spēja "izsist" vien vienu jardu četros mēģinājumos, vienīgi malējie uzbrucēji varēja parādīt kādu produktivitāti.

Tāpat arī vakardienas otrā mačā viena komanda rādīja daudz gatavāku spēli nekā viņu oponenti. Pitsburgas "Steelers" jau tagad parādīja, ka Filadelfijas "Eagles", lai vai kā viņi ne censtos izveidot "All-Stars" sastāvu, nav neuzvarama komanda. Bens Rotlisbergers veica 125 jardus (8/12), atdeva divas rezultatīvas piespēles, Hainss Vords un Džeriko Kočerijs šīs piespēles notvēra, bet kopumā katrs, attiecīgi, guva 20 un 49 jardus, bet Donovans Varens veica sešus spēka paņēmienus un kopā ar Džeimsu Harisonu "nosakoja" pretinieku saspēlnieku. Tāpat "Steelers" turēja savus pretiniekus "uz nullītes" līdz pat pēdējai ceturtdaļai.
Ko pretī lika "Eagles"? Maiklu Viku, kura trīs piespēles tika pārtvertas, kopumā pieļautās piecas kļūdas ("Steelers" šajā mačā nekļūdījās), bet potenciālajiem līderi tā arī nespēja parādīt ne savu labāko spēli, ne arī iedvesmot pārējo komandu.

Pēc spēles abu vienību treneri un eksperti atzīmēja, ka tā vēl ir tikai pirmssezona, taču tajā pašā laikā norādot – Filadelfijas "Ērgļiem" vēl ir daudz jāstrādā.

NFL pārbaudes spēles, 2. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
Jaunanglijas "Patriots"Tampabejas "Buccaneers"31:14
Filadelfijas "Eagles"Pitsburgas "Steelers"14:24
Arizonas "Cardinals"Grīnbejas "Packers"
Kanzassitijas "Chiefs"Baltimoras "Ravens"
Detroitas "Lions"Klīvlendas "Browns"
Vašingtonas "Redskins"Indianapolisas "Colts"
Karolīnas "Panthers"Maiami "Dolphins"
Atlantas "Falcons"Džeksonvilas "Jaguars"
Tenesī "Titans"Sentluisas "Rams"
Oklendas "Raiders"Sanfrancisko "49ers"
Ņūorleānas "Saints"Hjūstonas "Texans"
Bufalo "Bills"Denveras "Broncos"
Minesotas "Vikings"Sietlas "Seahawks"
Sinsinati "Bengals"Ņujorkas "Jets"
Sandijego "Chargers"Dalasas "Cowboys"
Čikāgas "Bears"Ņujorkas "Giants"

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2011-08-19 10:58, pirms 13 gadiem
Patīk, kā mediji izceļ to, ka Steelers uzveica dream team. Muļķības, īstā sezona parādīs, kas ir kas. No dream team tur vēl nav ne miņas

     [+] [-]

, 2011-08-19 11:37, pirms 13 gadiem
shamanis29 rakstīja: Patīk, kā mediji izceļ to, ka Steelers uzveica dream team. Muļķības, īstā sezona parādīs, kas ir kas. No dream team tur vēl nav ne miņas
Mediji parasti izceļ "team to beat" zaudējumus un šajā sezonā šo statusu ir dabūjusi "Eagles".

     [+] [-]

, 2011-08-19 12:48, pirms 13 gadiem
hah, nu eagles visai patālu līdz tam, lai parādītu sezonā kaut ko.
domāju, ka arī komandas ieraugot laukumā nnamdi, asanti un drc visai skaidri zin ko darīt tādos gadījumos.

     [+] [-]

, 2011-08-19 13:22, pirms 13 gadiem
tā nu tīri nav, ka šis ir tas gadījums , kad izceļ "team to beat". abas nopietnas komandas. izskatās , ka Vick vairāk dabū . toties Bens tiek slavēts - labāks kā nekad. bija jau ar smucki momenti viņa izpildījumā.
starp citu, Bens TD piespēles iedeva A. Brown un H. Ward. J. Cotchery savu TD dabūja no B. Leftwich. prieks par Polamalu.
Tampa nemaz tik perama neizskatījās. vismaz tanī daļā spēles , ko redzēju.

     [+] [-]

, 2011-08-19 13:47, pirms 13 gadiem
vēl jau runā protams, ka steelers esot speciāli game plānojuši, bet nu šā vai tā visai uzskatāmi varēja redzēt, ka eagles daudz darāmā, lai sakārtotu galvenokārt aizsardzību.

     [+] [-]

, 2011-08-19 14:03, pirms 13 gadiem
viks izskatījās diezgan drausmīgi pēc hailaitiem spriežot.
patrioti savukārt izskatījās ļoti labi. bigrapebens arī.

bet nu tā ir tikai pre-sezons. remember detroit 2008

     [+] [-]

, 2011-08-19 14:08, pirms 13 gadiem
Nevaru nenopriecāties par Eagles zāģi. Nebūtu Kafkas, būtu vēl smagāks zāģis Njā, kas trakākais, tad tieši Eagles sapņu pirmā komanda dabūja iekšās, nevis rezervisti.

     [+] [-]

, 2011-08-19 19:14, pirms 13 gadiem
steelers rakstīja: tā nu tīri nav, ka šis ir tas gadījums , kad izceļ "team to beat". abas nopietnas komandas. izskatās , ka Vick vairāk dabū . toties Bens tiek slavēts - labāks kā nekad. bija jau ar smucki momenti viņa izpildījumā.
starp citu, Bens TD piespēles iedeva A. Brown un H. Ward. J. Cotchery savu TD dabūja no B. Leftwich. prieks par Polamalu.
Tampa nemaz tik perama neizskatījās. vismaz tanī daļā spēles , ko redzēju.
Filadelfija ar savu šīsvasara šopingtūri ir ieguvisi vairāk nelabvēļu nekā atbalstītāju, tieši tāpēc par viņu neveiksmēm, lai vai kādas tās būtu, runās daudz vairāk un arī izcels uzskatāmāk.

Bet nu "Steelers", jā, tā ir laba komanda, par to nav ko runāt (t.i., to viņi ar nelieliem pārtraukumiem demonstrē pēdējās sezonās).

     [+] [-]

, 2011-08-19 21:10, pirms 13 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Filadelfija ar savu šīsvasara šopingtūri ir ieguvisi vairāk nelabvēļu nekā atbalstītāju, tieši tāpēc par viņu neveiksmēm, lai vai kādas tās būtu, runās daudz vairāk un arī izcels uzskatāmāk.

Bet nu "Steelers", jā, tā ir laba komanda, par to nav ko runāt (t.i., to viņi ar nelieliem pārtraukumiem demonstrē pēdējās sezonās).
atļaušos oponēt. vismaz NFL network komentētaji pret komandu ir ļoti taktiski un un izsaka konstruktīvu kritiku. nemana nekadu nelabvēlību. tas kā fani cepas , ir cits jautājums. Vick gan dabū no visiem. 3 INT!!! lai arī presezona. un PHI jau nebija vienīgi, kas izcēlas ar iepirkumiem. tie paši patrioti?
steeleri vienmēr , ne tikai pēdējajās, ir bijuši labi. 20 divīzijas, 8 konforences, 6 Super Bowl no 70tajiem. kam vēl ir tik?