Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Jets" interesējas par Buresu

Juris Miņins
Juris Miņins

"Jets" interesējas par Buresu
Plaksiko Buress
Foto: AP

Nacionālās futbola līgas (NFL) vienība Ņujorkas "Jets" interesējas par iespēju savā vienībā redzēt bijušo Ņujorkas "Giants" malējo uzbrucēju Plaksiko Buresu.

Kā ziņo ESPN, tad Ņujorkas "Jets" ir izrādījuši interesi par Plaksiko Buresu, kurš pašlaik ir iesaistīts tiesas prāvā par nelikumīgu ieroča nēšāšanu, taču oficiālu piedāvājumu viņi vēl nav izteikuši, jo nogaida kā beigsies iepriekšpieminētā tiesas prāva.

"Mēs nezinām kādā statusā viņš ir pašlaik ne no likuma, ne līgas vadības lēmumu puses", sacīja "Jets" pārstāvis, "taču, ja viss norisināsies mums un Plaksiko labvēlīgi, tad, iespējams, mēs viņam izteiksim piedāvājumu. Taču vēlētos uzsvērt, ka šeit nav runa tieši par Buresa iegūšanu komandā, bet gan par talantu. Ja brīvā tirgū parādīsies kāds cits malējais uzbrucējs ar tādu pat talantu, mēs izskatīsim arī viņa kandidatūru."

Pats Buress cer, ka visi tiesas procesi, kas saistīti ar viņa nelikumīgi nēsāto ieroci kādā naktsklubā, beigsies pēc iespējas ātrāk, taču tiesa ir nozīmēta uz septembra trešo dekādi un ja tiesas process ievilksies, tad spēlētājs nedrīkstēs spēlēt līdz tam laikam, kad tiks nolasīts gala spriedums vai arī beigsies soda laiks, jo par šādiem pārkāpumiem Buresam draud vairāk kā trīs gadi cietumā.

Jāpiebilst, ka "Jets" nav vienīgie interesenti, kuri vēlētos redzēt Buresu savās rindās, jo ne mazāku interesi izrāda arī Tampabejas "Buccaneers" un Čikāgas "Bears" un par iespējamo spēlēšanu Tampā Plaksiko, esot izteicies ļoti pozitīvi.

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com