Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"49ers" bezcerīgi zaudē 1.2 miljardus vērtā stadiona atklāšanas mačā

Juris Miņins
Juris Miņins

"49ers" bezcerīgi zaudē 1.2 miljardus vērtā stadiona atklāšanas mačā
Peitons Menings
Foto: AP/Scanpix

Kārtējā Nacionālās futbola līgas (NFL) pirmssezonas mačā Denveras "Broncos" parādīja, ka viņi jau tagad varētu sākt regulāro sezonu un pārspēja citu titula pretendenti – Sanfrancisko "49ers" ar 34:0.

Lai arī pašlaik ir tikai otrā pirmssezonas spēļu nedēļa, Denveras "Broncos", iespējams, pēc aizvadītās sezonas sāpīgā zaudējuma "Super Bowl" mačā, ir apsteigusi visus savus konkurentus un jau pašlaik rāda sniegumu kādam būtu jābūt sezonas vidū. Šoreiz no viņiem dabūja ciest Sanfrancisko "49ers", turklāt šo zaudējumu jo īpaši sāpīgu padara divi fakti – "49ers" nespēja gūt nevienu punktu, kā arī šī bija pirmā spēle viņu tikko kā atklātajā, jaunajā, 1.2 miljardus ASV dolāru vērtajā stadionā – "Levi's Stadium".

Lielisks šajā spēlē bija Peitons Menings, kuram izdevās atdot 12 precīzas piespēles no 14 mēģinājumiem, gūt 102 jardus un vienu piezemējumu. Līdzīga statistika bija arī otrajam numuram Brokam Osveileram (10-13, 105 jardi, 1 TD) un arī komandas trešais saspēlnieks Zaks Diserts tika pie piezemējuma. Sliktāk gāja viņu oponentiem un kolēģiem QB pozīcijā no Sanfrancisko. Ne Kolins Kaperniks, ne Bleins Gaberts nespēja parādīt to ko gaida no esošajiem vai bijušajiem NFL komandu pirmajiem numuriem, glābēji nebija arī tālākie rezervisti.

Jāpiebilst, ka Sanfrancisko spēlēja bez dažiem saviem līderiem aizsardzībā, jo brīvdiena tika dota Patrikam Vilisam un Džastinam Smitam, taču uzbrukumā savus pirmos mačus aizvadīja pussargs Frenks Gors un malējais uzbrucējs Maikls Krabtrī. Spēles laikā savainojumu guva pēdējais aizsargs Antonijs Batea.

Denvera gan spēlēja ar visām savām zvaigznēm. No individuālajiem izcilniekiem jāizceļ Sīdžejs Andersons, kuram viens izsists piezemējums un Džuliuss Tomass, kurš notvēra trīs piespēles, guva 35 jardus un nogādāja bumbu ieskaites zonā. Jāpiebilst, ka Denveras komanda arī pārtvēra divas pretinieku raidītās piespēles (izcēlās Tonijs Kārters un Stīvens Džonsons), kā arī atguva divas zaudētās bumbas (tās Korija Nelsona un Džona Bojeta kontā).

Otrajā aizvadītās nakts mačā Karolīnas "Panthers" uzveica "Chiefs" komandu no Kanzassitija ar 28:16.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  +2 [+] [-]

, 2014-08-18 11:55, pirms 10 gadiem
Juri, Tu kā ziemeļamerikas sportu pazinējs, varbūt liksi arī ziņas par lakrosu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-08-18 12:22, pirms 10 gadiem
tāpat Broncos Super Bowlu neuzvarēs takā tas ir mazsvarīgi jo šis ir tikai Pre-Season Čujs ka šogad Seahawks vai Green Bay Packers paņems Super Bowl

     [+] [-]

, 2014-08-18 12:23, pirms 10 gadiem
1.2 miljardus ASV dolāru vērtajā stadionā – "Levi's Stadium"
liela nauda grozās jeņķu nacionālajos sporta veidos
stadions - kāda 1/10 no LV valsts gada budžeta

  +1 [+] [-]

, 2014-08-18 13:55, pirms 10 gadiem
tommy90 rakstīja: Juri, Tu kā ziemeļamerikas sportu pazinējs, varbūt liksi arī ziņas par lakrosu?
Nē, ziņu par lakrosu, kurām būtu arī kkāda regularitāte, nebūs.

Īstenībā es rakstu tikai par to, kas interesē mani pašu. Iepriekš tas vairāk bija hokejs, tagad - amerikāņu futbols. Es interesējos pats un ar būtiskākajām/Latvijas sporta faniem interesantākajām ziņām dalos.

Tas ir tīri tāda hobija līmenī, bez iespringuma.

     [+] [-]

, 2014-08-18 14:01, pirms 10 gadiem
Dinamo'1988 rakstīja: 1.2 miljardus ASV dolāru vērtajā stadionā – "Levi's Stadium"
liela nauda grozās jeņķu nacionālajos sporta veidos
stadions - kāda 1/10 no LV valsts gada budžeta
Turklāt, tas nav pats dārgākais stadions.

MetLife stadions, Ņūdžersijā - 1.6 miljardi
AT&T Stadions, Ārlingtona - 1.3 miljardi

     [+] [-]

, 2014-08-18 14:07, pirms 10 gadiem
Lob Angeles A.K.A Lob City rakstīja: tāpat Broncos Super Bowlu neuzvarēs takā tas ir mazsvarīgi jo šis ir tikai Pre-Season Čujs ka šogad Seahawks vai Green Bay Packers paņems Super Bowl
Es atgādināšu pagājušo sezonu un Hjūstonas Texans piemēru. Uz papīra viņi bija starp galvenajiem pretendentiem uz Lombardi balvu. Sezonu pat sāka ar 2 uzvarām... un sezonu beidza ar bilanci 2-14.

Protams, ka tā ir pārbaudes spēle, protams, ka vēl viss priekšā, tai pašā laikā - tā tāpat ir spēle un tajā uzdevums ir gūt punktus un uzvarēt.

Denverai tas sanāca daudz labāk, nekā Sanfrancisko. Turklāt apšaubīd Broncos spēku, bet teikt, ka GB vai SEA būs sezonas monstri... nu kaut kā nav labais tonis.