Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Skandāls "Raiders" nometnē

Juris Miņins
Juris Miņins

Skandāls "Raiders" nometnē
Toms Keibls
Foto: AP

Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Oklendas "Raiders" nometnē ir izcēlies skandāls, jo, kā kļuvis zināms no neoficiāliem avotiem, komandas treneris Toms Keibls ir iesitis kādam no komandas asistentiem pa seju un lauzis viņam žokli.

Kā ziņo Ziemeļamerikas mediji, tad Keibls šī mēneša sākumā, pagaidām nenoskaidrotu iemeslu vadīts, ir iesitis aizsardzības koordinatora palīgam Rendijam Hensonam, kurš vēlāk tika nogādāts slimnīcā ar lauztu žokli. Arī policija un "Queen of the Valley" hospitāļa atbildīgās personas apstiprina, ka šāds cilvēks ir gan uzrakstījis iesniegumu tiesībsargājošajām instancēm, gan ārstējies slimnīcā.

Pats "Raiders" galvenais treneris, protams, noliedz, ka būtu kādu sitis un ir paziņojis, ka Hansons žokli ir lauzis krītot no krēsla, pa kuru bija uzsitis Keibls, komandas sanāksmju telpā un atsitoties pret tur novietoto kumodi. Savukārt visas pašreizējās runas viņš nosauca par "muļķīgām un stulbām".

Savukārt komandas spēlētāji bija pārsteigti par tādu notikumu pavērsienu. "Es neko nezināju par šādu notikumu līdz vakar atnācu uz treniņu," sacīja komandas vislabāk apmaksātākais spēlētājs, malējais aizsargs Namdi Asomuā, "kad es to uzzināju, mana reakcija, domājāms, atspoguļoja visu spēlētāju reakciju, kas par to zināja – Kas te notiek?"

Atgādināsim, ka aizvadītajā sezonā Oklendas "Raiders" izcīnīja piecas uzvaras un AFC divīzijā ierindojās trešajā vietā, tādējādi nekvalificējoties izlēgšanas spēlēm. Taču šī gada pirmajā pārbaudes spēlē, pret Dalasas "Cowboys", oklendieši izcīnīja uzvaru ar 31:10.

Izmantotie resursi:
espn.go.com