Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL paziņo papilddrafta datumu, atļauj tajā piedalīties Praioram

Juris Miņins
Juris Miņins

NFL paziņo papilddrafta datumu, atļauj tajā piedalīties Praioram
Terels Praiors
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) vadība aizvakar nāca klajā ar paziņojumu, ka 17. augustā paredzētais papilddrafts tiek atcelts, bet nu ir paziņots, ka tas notiks 22. augustā un tajā drīkstēs piedalīties arī Terels Praiors.

NFL papilddrafts ir līgas organizēts pasākums, kurā komandām ir iespēja papildināt sastāvu ar tiem spēlētājiem, kuri nepiedalījās pavasarī notikušajā draftā, taču pirms gaidāmās koledžas sezonas ir zaudējuši iespēju pārstāvēt skolas komandu.

Līdz šim drafta sakarā galvenais jautājums bija vai Terels Praiors, bijušais Ohaio štata universitātes saspēles vadītājs, drīkstēs piedalīties šajā pasākumā vai nē. Proti, gan skola, gan NCAA vadība pagājušsezon bija diskvalificējusi par neatļautu labumu gūšanu esot NCAA atlēta (amatiera) statusā - skaidru naudu un tetovējumus ar lielām atlaidēm. Jāpiebilst, ka viņš nebija vienīgais "Buckeyes" komandas spēlētājs, kurš pārkāpa šos noteikumus, jo vēl vairāki citi atlēti arī neievēroja savu amatieru statusu un saņēma no vietējiem biznesmeņiem tos pašus tetovējumus, naudu un automašīnas. Pēc šī skandāla Praiors pameta skolu un paziņoja, ka mēģinās iekļūt kādā profesionālā amerikāņu futbola komandā.

Pašlaik līgas vadība ir paziņojusi, ka bijušais "Buckeyes" spēlētājs varēs piedalīties papilddraftā, taču viņš jebkurā gadījumā nedrīkstēs piedalīties pirmajās piecās NFL 2011. gada sezonas spēlēs kopš līguma noslēgšanas dienas.

Savas NCAA futbolista karjeras laikā Terels Praiors guva 2164 jardus uzbrūkot pats, uzstādot skolas rekordu priekš saspēles vadītājiem, bet viņa 57 rezultatīvās piespēles bija atkārtots skolas rekords. Tāpat viņš ir ieguvis arī neskaitāmas individuālās balvas, viena no tām 2010. gada "Rose Bowl" mača vērtīgākā spēlētāja tituls.

Atgādināsim, ka NFL komandām izsūtītajā peejamo spēlētāju sarakstā ir tādi atlēti kā bijušais Džordžijas koledžas pussargs Kalebs Kings, Ziemeļilinoisas pēdējais aizsargs Treisijs Vilsons, Rietumkarolīnas malējais aizsargs Torezs Džonss, Lindenvūdas universitātes aizsardzības līnijas "ends" Kīnens Masī un viņa "pozīcijas brālis" Maikls Makadū, kurš pārstāvēja Ziemeļkarolīnas universitāti.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

Vai NFL lēmums ļaut papiddraftā piedalīties Terelam Praioram ir pareizs?

  • 35

  • 6


     [+] [-]

, 2011-08-17 11:19, pirms 13 gadiem
Paldies Juri, ka liec NFL rakstus. Papilddrafts notiks 17 augustā.

     [+] [-]

, 2011-08-17 11:22, pirms 13 gadiem
Espozito123 rakstīja: Paldies Juri, ka liec NFL rakstus. Papilddrafts notiks 17 augustā.
Tieši šis 17.08.2011. papilddrafta datums (t.i., šodienas datums) arī ir atcelts.

     [+] [-]

, 2011-08-17 11:25, pirms 13 gadiem
aij jā piedod es vainīgs neizlasīju līdz galam