Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Rojam Viljamsam savainojums

Juris Miņins
Juris Miņins

Rojam Viljamsam savainojums
Rojs Viljamss
Foto: AP

Nacionālās futbola līgas (NFL) vienības Dalasas "Cowboys" malējais uzbrucējs Rojs Viljamss ir guvis plaukstas locītavas savainojumu un tāpēc izlaida vakardienas komandas treniņu.

Rojs Viljamss plaukstas locītavas savainojumu guva pirmssezonas pirmās nedēļas spēlē pret Oklendas "Raiders", kurā dalasieši piekāpās ar 10:31. Neskaitot savainojumu, šajā spēlē Viljamss vēl atzīmējās ar noķertu 12 jardu tālu piespēli. Kā vēlāk parādīja rentgenuzņēmumi, tad nekas nopietns ar locītavu nav noticis, taču, piesardzības vadīts, spēlētājs izlaida vakardienas treniņu.

Atgādināsim, ka Rojs Viljamss pievienojās vienai no pagājušās desmitgades veiksmīgākajām NFL vienībām Dalasas "Cowboys" pagājušā gada oktobrī, bet iepriekšējo sezonu Rojs sāka vienā no visu laiku sliktākajām NFL vienībām – Detroitas "Lions", kuri nespēja izcīnīt nevienu uzvaru visās 16 regulārās sezonas spēlēs, lai arī pirmssezonā uzvaras izcīnīja visās četrās. Paredzams, ka Viljamss mēģinās aizstāt komandas iepriekšējo pirmo malējo uzbrucēju Terelu Ovensu, kurš šajā starpsezonā pievienojās Bufalo "Bills" komandai.

Savukārt komandas vadība un spēlētāji visai pozitīvi izsakās par Viljamsa iejušanos jaunā lomā. "Man patīk, kā Rojs pašlaik izskatās", sacīja komandas īpašnieks Džerijs Džonss, "viņš ļoti labi sevi parāda treniņos." Bet komandas saspēles vadītājs Tonijs Romo arī uzsvēra, ka viens izlaists treniņš nav nekas traģisks: "Ziniet, tas pieder pie lietas. Tā ir treniņnometne un visādi savainojumi gadās visai bieži. Katrā gadījumā labāk lai viņš atpūšas, lai atgrieztos pēc iespējas svaigāks."

Izmantotie resursi:
cbssports.com