Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Maikls Viks: "Cietumā bieži raudāju"

Juris Miņins
Juris Miņins

Maikls Viks: "Cietumā bieži raudāju"
Maikls Viks
Foto: AP

Nacionālās futbola līgas (NFL) vienības Filadelfijas "Eagles" saspēles vadītājs Maikls Viks, kurš tikai nesen pievienojās komandai, intervijā CBS televīzijai dalījās iespaidos par diviem cietumā pavadītajiem gadiem, atzīstot, ka tas bija grūtākais posms viņa dzīvē.

Intervijā CBS žurnālistiem Maikls Viks stāstīja par saviem pārdzīvojumiem pēdējo divu gadu laikā, kurus viņš pavadīja cietumā, kurā viņš nokļuva pēc tam kā tika nolasīts galīgais spriedums par viņa organizētajām suņu cīņām.

"Kad es biju cietumā, tad man bija daudz laika pārdomām. Es ļoti nožēloju padarīto. Es apzinos, ka esmu vainīgs, apzinos, ka neviens cits, bet es izdarīju šo šausmīgo noziegumu, man pat pašam bija pretīgi, kad es padomāju ko es esmu nodarījis dzīvniekiem. Bieži vien es domāju – tā nevajadzēja notikt, katrā gadījumā ne ar mani. Pēc šādām domām es bieži naktīs raudāju", sacīja pats Viks.

Atgādināsim, ka pirms diviem gadiem Maikls Viks, kurš tolaik pārstāvēja Atlantas "Falcons" vienību, tika notiesāts uz 23 mēnešiem par nelikumīgu suņu cīņu organizēšanu un likmju pieņemšanu uz tām. Tāpat, pēc iznākšanas no cietuma, ir uzsākta viņa bankrota procedūra, lai arī savā pēdējā pilnajā sezonā viņš algā saņēma vairāk kā 23 miljonus ASV dolāru (gadu iepriekš – 12 miljonus).

Tāpat saspēles vadītājs atzina savas pagātnes kļūdas: "Es esmu pieļāvis daudz kļūdas, tai pārņemot daudzus paradumus no tās sabiedrības, kurā esmu uzaudzi. Tāpat es agrāk biju ļoti slinks, ziniet, es biju pēdējais kas ieradās uz treniņu un pirmais, kas no tā aizlaidās, un visas šīs runas, ka esmu slinks un "izsieties" tikai pateicoties iedzimtajam atlētismam mani tracināja, jo pats labi zināju, ka tā ir taisnība." Kā apstiprinājums tam, ka šie vārdi nav tikai tuķšas runas, Viks pēdējos Filadelfijas "Eagles" treniņos ir palicis uz laukuma arī pēc to oficiālajām beigām, izpildot papildus vingrinājumus.

Savukārt Vika jaunajai komandai pašlaik ir jaunas raizes, jo uz trim saspēles vadītājiem ik spēli ir tikai divas vietas komandas sastāvā un ja pirmā "kvoterbeka" vieta ir atvēlēta Donovanam Maknebam, tad par otro cīnās jau pieminētais Viks un Kevins Kolbs, kuram, īsi pirms līguma parakstīšanas ar Maiklu, komandas vadība apsolīja otrā saspēles vadītāja vietu. Līdz ar to izskatās, ka viens no viņiem tiks ņemts komandā uz "speciālo komandu" spēlētāju rēķina.

Atgādināsim, ka neskatoties uz izciesto sodu, NFL vadība, vēl pirms spēlētājs noslēdza divu gadu līgumu ar Filadelfijas "Eagles" komandu (kopējā vienošanās summa - 6.8 miljoni ASV dolāru), ir piespriedusi Vikam arī dažādus spēlēšanas ierobežojumus, t.i., viņš varēs piedalīties pēdējās divās pirmssezonas spēlēs, bet regulārajā sezonā Viks varētu parādīties vien ap sesto spēļu nedēļu, visu šo laiku trenējoties kopā ar komandu.

Izmantotie resursi:
cbssports.com
insider.espn.go.com

  +2 [+] [-]

, 2009-08-17 13:42, pirms 15 gadiem
Bet bija pelnījis.Nabaga suņi ja nemaldos 33 kas palika dzīvi vēl joprojām rehabilitējas un kļūst gatavi atrast saimniekus.

 +13 [+] [-]

, 2009-08-17 13:44, pirms 15 gadiem
Cilvēkiem ar vājiem nerviem ieteiktu neskatīties, viens no suņiem:

brotherpeacemaker.files.wordpress.com

  +4 [+] [-]

, 2009-08-17 13:50, pirms 15 gadiem
kur tādi *&^%$# rodas...

  +4 [+] [-]

, 2009-08-17 13:51, pirms 15 gadiem
Taču, ja runājam par Viku kā spēlētāju, tad "Eagles", iespējams, ir izvilkuši pilno lozi. Trīs vienā - QB, RB, WR.
Tagad tikai vajadzētu izdomāt kā sadalīt viņa spēls laiku pa pozīcijām... .

  -1 [+] [-]

, 2009-08-17 13:54, pirms 15 gadiem
Viņam tomēr kaut kas ar galvu nav kārtība, bet nu cietums dara brīnumus.

  +9 [+] [-]

, 2009-08-17 13:58, pirms 15 gadiem
Cietumā dzīve nav viegla...

Why doesn't Plaxico Burress want to go to jail?
Because he'll be the receiver but he won't be the one going deep.

  +2 [+] [-]

, 2009-08-17 13:59, pirms 15 gadiem
Viesturs Lācis rakstīja: Cietumā dzīve nav viegla...

Why doesn't Plaxico Burress want to go to jail?
Because he'll be the receiver but he won't be the one going deep.
Šitas labs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-17 15:46, pirms 15 gadiem
Cerams džeks sev otro doto iespēju spēs novērtēt - izklausās, ka ir uz pareizā ceļa!

     [+] [-]

, 2009-08-17 17:34, pirms 15 gadiem
"tā nevajadzēja notikt, katrā gadījumā ne ar mani."
žēl viņam sevis,ne to suņu. nebūtu par to cietums,turpinātu tādā pašā garā

     [+] [-]

, 2009-08-17 17:41, pirms 15 gadiem
Lūk arī intervija video formātā Lai, cik tas dīvaini būtu, es viņam ticu un ceru, ka viņš Eagles spēs aizvest ļoti tālu

youtube.com: YouTube - michael vick 60 minutes interview 1/2

youtube.com: YouTube - michael vick 60 minutes interview 2/2

     [+] [-]

, 2009-08-17 17:44, pirms 15 gadiem
shamanis29 rakstīja: Lūk arī intervija video formātā Lai, cik tas dīvaini būtu, es viņam ticu un ceru, ka viņš Eagles spēs aizvest ļoti tālu
Lai vai kā, bet ne jau viņš būs tas galvenais "Eagles" vedējs...

     [+] [-]

, 2009-08-17 17:45, pirms 15 gadiem
Starp citu, pieteikšanās ESPN Fantasy turpinās, visi interesenti, posto meilu šeit!

     [+] [-]

, 2009-08-17 18:06, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Lai vai kā, bet ne jau viņš būs tas galvenais "Eagles" vedējs...
Protams, ka nebūs, tā būs aizsardzība! Viks tikai palīdzēs aizvest + paredzu, ka Viks būs viens no galvenajiem uzbrukuma vilcējiem sezonas otrajā pusē Eagles komandā. Protams, ja spēs tik universālu spēlētāju pareizi un īstajā brīdī izmantot.
Maknaba karjera iet jau uz beigām, cerams, ka iztiks bez traumām, šosezon vēl būs vilcējs. Vestbrūkam paliks tūlīt 30 gadi, labāks viņš nepaliks. Vēlpietam atgriešanās no potītes operācijas.
Kas vēl paliek no uzbrukuma vilcējiem? Viens no ātrākajiem spēlētājiem līgā - D. Džeksons. Vēl jau arī abi visnotaļ talantīgie rūkiji - Makkojs un Maklins, kurš sezonas laikā sev vietu izkaros, nemaz nešaubos

     [+] [-]

, 2009-08-17 19:07, pirms 15 gadiem
shamanis29 rakstīja: Protams, ka nebūs, tā būs aizsardzība! Viks tikai palīdzēs aizvest + paredzu, ka Viks būs viens no galvenajiem uzbrukuma vilcējiem sezonas otrajā pusē Eagles komandā. Protams, ja spēs tik universālu spēlētāju pareizi un īstajā brīdī izmantot.
Maknaba karjera iet jau uz beigām, cerams, ka iztiks bez traumām, šosezon vēl būs vilcējs. Vestbrūkam paliks tūlīt 30 gadi, labāks viņš nepaliks. Vēlpietam atgriešanās no potītes operācijas.
Kas vēl paliek no uzbrukuma vilcējiem? Viens no ātrākajiem spēlētājiem līgā - D. Džeksons. Vēl jau arī abi visnotaļ talantīgie rūkiji - Makkojs un Maklins, kurš sezonas laikā sev vietu izkaros, nemaz nešaubos
Vari necensties uzkaitot - tāpat tālāk kā par NFC finālu viņi netiks...

     [+] [-]

, 2009-08-17 19:21, pirms 15 gadiem
Patiesībā tā intervija nebija ESPN televīzijai, bet gan CBS raidījumā ''60 Minutes''. Es kā negulētājs speciāli sagaidīju tiešraidi. Biju skeptisks attiecībā uz viņu un jo projām esmu, bet izskatās, ka viņš tiešām nožēlo un ir uz pareizā ceļa.

Eagles noteikti būs spēks. NFC fināls? Pilnīgi iespējams, sevišķi ņemot vērā to, ka AFC jau vairākus gadus ir spēcīgākā konforence.

     [+] [-]

, 2009-08-17 19:27, pirms 15 gadiem
Mixes rakstīja: Patiesībā tā intervija nebija ESPN televīzijai, bet gan CBS raidījumā ''60 Minutes''. Es kā negulētājs speciāli sagaidīju tiešraidi. Biju skeptisks attiecībā uz viņu un jo projām esmu, bet izskatās, ka viņš tiešām nožēlo un ir uz pareizā ceļa.

Eagles noteikti būs spēks. NFC fināls? Pilnīgi iespējams, sevišķi ņemot vērā to, ka AFC jau vairākus gadus ir spēcīgākā konforence.
Atvainojos, vainīgs, vnk visu laiku pierasts rakstīt ESPN.