Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Heinsvorts pieprasa maiņu

Juris Miņins
Juris Miņins

Heinsvorts pieprasa maiņu
Alberts Heinsvorts
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) aizsargs Alberts Heinsvorts, kurš pārstāv Vašingtonas "Redskins" vienību, ar aģenta starpniecību, ir pavēstījis, ka vairs nevēlas spēlēt šajā vienībā, kas nozīmē, ka spēlētājs, pēc aizvadītas vienas sezonas "Redskins" rindās, ir pieprasījis maiņu.

Alberts Heinsvorts, kurš ir viens no vislabāk apmaksātākajiem aizsargiem visā NFL (pagājušajā sezonā nopelnīti vairāk kā 11 miljoni ASV dolāru) un otrais apmaksātākais aizsardzības līnijas iekšējais aizsargs, ar sava aģenta starpniecību ir paziņojis, ka vairs nevēlas spēlēt Vašingtonā, komandā, kurai spēlētājs pievienojās pirms gada.
Kā iemesls šādai vēlmei ir fakts, ka aizsargs nav apmierināts ar "Redskins" aizsardzības shēmām, kurās viņš nevarēja iejusties jau pagājušsezon. Jau iepriekšējās sezonas noslēgumā Heinsvorts pavēstīja, ka viņam spēlēšana šādās shēmās ir nevis spēle, bet izdzīvošana.
Komandas vadība gan vēl cer, ka šo situāciju viņiem izdosies atrisināt un Heinsvorts spēlēs Vašingtonā arī nākamsezon, taču pats spēlētājs par to nav pārliecināts: "Es spēlēju tā kā spēlēju, visu karjeras laiku esmu palīdzējis komandai un komandas biedriem, taču jaunajās "Redskins" shēmās es nevaru parādīt savu labāko sniegumu."

Ņemot vērā šos faktus, nepilnus 160 kg smagais un 201 cm garais spēlētājs nepiedalās komandas brīvprātīgajos treniņos, fizisko formu uzturot individuāli.

Atgādināsim, ka pirms gada Alberts Heinsvorts noslēdza 100 miljonus vērtu un septiņus gadus ilgu līgumu ar Vašingtonas "Redskins" komandu, lai arī viņam bija izteikti arī vairāki citi piedāvājumi, piemēram, Tampabejas "Buccaneers" piedāvāja 120 miljonu līgumu, kas, labas spēles rezultātā, varētu palielināties vēl par 20%. Tolaik spēlētājs savu izvēli pamatoja ar to, ka Vašingtonas komandai ir vairāk atbalstītāju un lielāks reklāmas tirgus.

Zīmīgi, ka cits NFL elites aizsardzības līnijas iekšējais aizsargs Darnels Dokets, kurš sezonā nopelnīja 3.5 miljonus, savā "twitter.com" mikroblogā paziņoja, ka par tādu naudu viņš būtu gatavs spēlēt jebkādā aizsardzības sistēmā.

Kā arī...

Bijušais NFL lietuviešu izcelsmes malējais uzbrucējs Džo Jurevičus ir panācis mierizlīgumu ar savu bijušo komandu Klīvlendas "Browns", kuras medicīnas kompleksā spēlētājs, veicot operāciju, tika inficēts ar stafilokoka infekciju, kuras dēļ viņam nācās priekšlaicīgi beigt karjeru. Jāpiebilst, ka līdzīgas infekcijas tika fiksētas vēl sešiem "Browns" spēlētājiem ... Adrians Pītersons (Minesotas "Vikings") ir atzinis savu vainu ātruma pārsniegšanā, kas viņam ļaus saglabāt autovadītāja apliecību. Jāpiebilst, ka problēmas ar likumu spēlētājam radās uzreiz pēc kritikas viļņa pēc viņa lēmuma nepiedalīties minesotiešu brīvprātīgajos treniņos ... Čads Očosinko ir pievienojies Sinsinati "Bengals" vienībai pirmssezonas brīvprātīgajos treniņos, taču pagaidām viņš vēl ne tuvu nav labākajā formā ... Ņujorkas "Giants" aizsardzības līnijas malējais aizsargs Osi Umenijora ir paudis neapmierinātību ar viņam atvēlēto rezervista lomu aiz Matiasa Kivanukas, paziņojot, ka viņš ir labāks spēlētājs "un visi to labi zina" ... Pitsburgas "Steelers" no komandas ir atlaidusi poļu sitēju Pjotru Čehu, kurš komandas treniņos bija arī pirms gada, bet iepriekšējo sezonu aizvadīja UFL komandā Ņujorkas "Sentinels".

Izmantotie resursi:
gridironfans.com
usatoday.com
forecaster.ca
espn.go.com

     [+] [-]

, 2010-06-16 18:58, pirms 14 gadiem
opā arī poļi grozās NFL tuvumā...

     [+] [-]

, 2010-06-16 19:57, pirms 14 gadiem
Vynilz rakstīja: opā arī poļi grozās NFL tuvumā...
Polis Sebastjans Jankovskis no Oklendas "Raiders" ne tikai grozās NFL tuvumā, bet ir komandas pirmais PK.

     [+] [-]

, 2010-06-16 20:26, pirms 14 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Polis Sebastjans Jankovskis no Oklendas "Raiders" ne tikai grozās NFL tuvumā, bet ir komandas pirmais PK.
Nu Ouklendai es absolūti nesekoju līdz tāpēc nezinu

     [+] [-]

, 2010-06-16 20:55, pirms 14 gadiem
Vynilz rakstīja: Nu Ouklendai es absolūti nesekoju līdz tāpēc nezinu
Tad ir iemesls pasekot, komanda visai interesanta.
Pat ja neņem vēsturi un visu specifiku, tīri sastāvu paskatoties ir ko redzēt - Asomuga, Seimūrs, Makleins no aizsardzības sastāva (aizsardzība vienmēr man pirmajā vietā ) + Hejvards-Bejs, Makfadens uzbrukumā.
Pie tam, nākamsezon būs interesanti apskatīties kā Džeisons Kempbels vadīs uzbrukumus (atlaistā Rasela vietā).

Btw, pašam Raselam, laikam, atliek vien UFL, CFL vai pat AFL, jo NFL šamais neizskatās, ka uz šo brīdi kādam ir vajadzīgs.

     [+] [-]

, 2010-06-16 22:05, pirms 14 gadiem
uz Chargers diemžēl nerēali.
A.J. Smits gan izrīkojies ar Vincentu un Makneilu,būs mikroklimats nepatīkams komandā

     [+] [-]

, 2010-06-16 22:26, pirms 14 gadiem
Romis_21 rakstīja: uz Chargers diemžēl nerēali.
A.J. Smits gan izrīkojies ar Vincentu un Makneilu,būs mikroklimats nepatīkams komandā
Ja futbolisti negrib spēlēt, priekš kam ar viņiem auklēties?
Paši vainīgi, ka tagad labi, ja līguma1/5 daļu saņems.

Taču no abu spēlētāju "izslēgšanas" lielākais zaudētājs ir Riverss, kuram tagad pazūd komandas pagājušās sezonas labākais jardu vācējs un, kas svarīgi, "blaindsaida" bloķētājs.
Kas aizstās Džeksonu, nezinu (kaut gan, gan jau Nanī tiks likts sastāvā), bet Tra Tomass pret Makneilu... ja maiņa notiktu pirms gadiem astoņiem, tad jā. Pagājušajā sezonā debitants Monro viņu no "Jaguars" sākumsastāva bez variantiem izkonkurēja.

     [+] [-]

, 2010-06-17 01:09, pirms 14 gadiem
Muļķa Heinsvorts, aizgāja no Titans, kuri, neskatoties uz zāģi play-off, bija regulārās sezonas labākā komanda, uz Redskins, komanda, kurai jau varēja paredzēt sliktu rezultātu, tikai naudas dēļ. Tagad var kost sev pirkstos.

Džanikovskis, ja nemaldos, pagājušo sezon taču iesita FG pāri 60 jardiem. Tie kikeri jau itin bieži nav tīri amerikāņi, leģendārais Andersens, piemēram, ir dānis.

Ak Giants ar saviem ego, Umenjoram labāk derēja jēdzīgi nokapāt sezonas otru pusi, nevis tagad virināt muti.

     [+] [-]

, 2010-06-17 12:01, pirms 14 gadiem
Mixes rakstīja: Muļķa Heinsvorts, aizgāja no Titans, kuri, neskatoties uz zāģi play-off, bija regulārās sezonas labākā komanda, uz Redskins, komanda, kurai jau varēja paredzēt sliktu rezultātu, tikai naudas dēļ. Tagad var kost sev pirkstos.
Heinsvorts izdomāja, ka labāk būt pirmajam puisim ciemā ar lielu naudu. Tb rezultātus īpaši neviens neprasa, maksā daudz, skatītāji uz spēlēm nāk, pilsēta arī neslikta... .

Tas, ka tagad, līdz ar komandas attīstības stratēģijas maiņu, mainīsies arī visa komandas taktika, to, protams, paredzēt nevarēja neviens.

     [+] [-]

, 2010-06-17 17:55, pirms 14 gadiem
raiders vienmēr būs interesanti sekot līdzi kamēr vien al davis tur uzturēssies, hah

     [+] [-]

, 2010-06-17 18:12, pirms 14 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Heinsvorts izdomāja, ka labāk būt pirmajam puisim ciemā ar lielu naudu. Tb rezultātus īpaši neviens neprasa, maksā daudz, skatītāji uz spēlēm nāk, pilsēta arī neslikta... .

Tas, ka tagad, līdz ar komandas attīstības stratēģijas maiņu, mainīsies arī visa komandas taktika, to, protams, paredzēt nevarēja neviens.
Pirmais puisis ciemā viņš bija arī Titans sastāvā. Aizsardzības sirds un tieši viņa aiziešana ir viens no galvenajiem faktoriem Titans katastrofālajam sākumam iepriekšējā sezonā. Aizejot uz tādu Vašingtonu viņš tieši riskēja ar noiešanu no lielās skatuves, kas arī notika.

Ja Redskins ir vērts uzkavēties, tad tas ir tagad. Jauna komandas uzbūve, lielisks treneris un QB. Redskins akcijas ir augušas, bet viņš grib tīties? Nu nav viņam galva stiprā puse.

     [+] [-]

, 2010-06-17 19:53, pirms 14 gadiem
Mixes rakstīja: Pirmais puisis ciemā viņš bija arī Titans sastāvā. Aizsardzības sirds un tieši viņa aiziešana ir viens no galvenajiem faktoriem Titans katastrofālajam sākumam iepriekšējā sezonā. Aizejot uz tādu Vašingtonu viņš tieši riskēja ar noiešanu no lielās skatuves, kas arī notika.

Ja Redskins ir vērts uzkavēties, tad tas ir tagad. Jauna komandas uzbūve, lielisks treneris un QB. Redskins akcijas ir augušas, bet viņš grib tīties? Nu nav viņam galva stiprā puse.
Jā, nepaturpināju domu - Heinsvorts grib būt pirmais ciemā (Vašingtonā), nevis "viens no" pilsētā (Tenesī).

Bet no " 'skins" tagad tiešām kkas varētu sanākt - Maknebs, viennozīmīgi, var pataisīt to pašu Santanu Mosu par vienu no NFL TOP WR, aizsardzībā arī ir kam spēlēt (Orkapo, Fletčers, Hals, Kārters).

Vot, tikai, kas reāli interesanti būs, kā viņiem RB sadalīs spēles laiku - Klintons Portiss, Larijs Džonsons, Villijs Pārkers.
Ja LJ tomēr izdomās spēlēt nopietni, nevis "muļķi vāļāt", tad varētu sanākt visai neslikta RB rotācija (tieši ar LJ kā vadošo RB, "goal line" izspēlēs pašlaik tiek iespēlēts tieši viņš), taču vismaz vienam no trijotnes vajadzēs meklēt jaunu komandu, tas praktiski 100%.

Sinsinati LJ, lai arī bija ierobežots spēles laiks, status salasījās neslikti - 4.4 jardi vidēji mēģinājumā. Protams, tas vairāk ir "Bengals" OL nopelns, taču arī LJ pierādīja, ka galīgi zemē metams nav (pie tam par 0.8 miljoniem).

     [+] [-]

, 2010-06-17 20:32, pirms 14 gadiem
Nav jau gluži tā, ka Titans aizsardzībā bija baigi skaļie uzvārdi, tāpat viņš bija pats krutākais. Ja tiešām gribēja kļūt vēl krutāks, ejot uz Redskins, tad lai tagad pats cieš.

Villijs ir ļoti traumatisks, es no viņa labāk atvadītos. Pieturētos pie vecā, labā Portisa, kurš var vākt smukus jardus arī ar piespēlēm (ar Maknebu vajadzētu būt vēl smukāk) un LJ. Bet komandai derētu savest kārtībā savu OL, savādāk nekas dižs ar RB tāpat nesanāks.

     [+] [-]

, 2010-06-17 21:49, pirms 14 gadiem
Mixes rakstīja: Nav jau gluži tā, ka Titans aizsardzībā bija baigi skaļie uzvārdi, tāpat viņš bija pats krutākais. Ja tiešām gribēja kļūt vēl krutāks, ejot uz Redskins, tad lai tagad pats cieš.

Villijs ir ļoti traumatisks, es no viņa labāk atvadītos. Pieturētos pie vecā, labā Portisa, kurš var vākt smukus jardus arī ar piespēlēm (ar Maknebu vajadzētu būt vēl smukāk) un LJ. Bet komandai derētu savest kārtībā savu OL, savādāk nekas dižs ar RB tāpat nesanāks.
Vandenbošs, Kerss, Buloks, Grifins + vēl daži, tb galīgi jau nebija tā, ka Heinsvorts viens rāvās Tenesī aizsardzībā (pēdējā sezonā).

Par Pārkeru kā reiz arī eksperti izsakās, ka šams nepaliks komandas sezonas sākuma sastāvā, lai arī tagad, treniņos, rāda (sāk rādīt) nesliktu spēli... .

     [+] [-]

, 2010-06-17 22:08, pirms 14 gadiem
Vandenbošs pēdējās pāris sezonas konstanti slīdējis uz leju, traumas. Grifins ir labs S, bet vēl jauns, Fineganu varētu pieminēt, bet Titans secondary bija ļoti vājš pērn, tieši Heinsvorta trūkuma dēļ, jo nebija nekāda pass rush (Titans reti izmanto blitz). Bulluks, protams, veterāns un kapteinis, viņu tiešām var pieminēt. Tomēr visa aizsardzība balstījās uz haosu, ko QB kabatā radīja Heinsvorts.