Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Pirmā nedēļa noslēdzas ar "Texans" uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

Pirmā nedēļa noslēdzas ar "Texans" uzvaru
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā naktī ar Hjūstonas "Texans" un Sanfrancisko "49ers" maču noslēdzās Nacionālās futbola līgas (NFL) pirmā pārbaudes spēļu nedēļa. Noslēdzošājā cīņā uzvaru svinēja hjūstonieši ar 24:13.

Kā jau visos pirmssezonas ievada mačos, arī šajā spēlē lielākā teikšana bija nevis komandu vadošajiem spēlētājiem, bet gan rezervistiem, kas arī izšķīra spēles likteni, jo "Texans" savu pārsvaru ieguva tieši spēles otrajā daļā, kad laukumā jau bija tie futbolisti, kuri cīnās par iespēju iekļūt sastāvā.

Tajā pašā laikā arī spēles sākumā bija ko redzēt, galvenokārt jau Sanfrancisko komandā, jo šajā vienībā pašlaik notiek cīņa par pirmā saspēles vadītāja vietu. Pagaidām gan Kolins Kaperniks šajā cīņā nevar iesaistīties, jo ārstē savainojumu, taču Bleins Gaberts gan jau parādīja savu varējumu. Pirmajās izspēlēs viņš gan nebija pārliecinošs, taču vēlāk atdeva 43 jardus tālu piespēli Vensam Makdonaldam, kurš ienesa bumbu ieskaites zonā.

Arī Hjūstonas komanda nepalika bez spilgtām epizodēm, jo Džons Saimons, pirms tam veicot 41 jardu garu sprintu, atgrieza ieskaites zonā Karlosa Haida pazaudēto bumbu.

Tāpat ir jāpiemin Broka Osveilera, Hjūstonas komandas jaunā saspēles vadītāja sniegums. Osveilers, kurš starpsezonā noslēdza 72 miljonu līgumu ar "Texans" savu pirmo oficiālo maču noslēdza ar 4 precīzām piespēlēm (no 7 izdarītajām) un gūtiem 27 jardiem.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...