Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Sančezs debitē, "Jets" zaudē

Juris Miņins
Juris Miņins

Sančezs debitē, "Jets" zaudē
Marks Sančezs
Foto: AFP

Aizvadītajā naktī tika izspēlētas kārtējās Nacionālās futbola līgas (NFL) spēles un vienā no tām Ņujorkas "Jets", ar šī gada drafta piekto numuru, Marku Sančezu ierindā, bija spiesta piekāpties Sentluisas "Rams" komandai ar 20:23.

Lai arī šī bija tikai pārbaudes spēle, interese par to bija visai liela, jo šī bija pirmā spēle šī gada drafta piektajam numuram, bijušajam Dienvidkalifornijas augstskolas saspēles vadītājam Markam Sančezam. Un viņš savus līdzjutējus nepievīla. Lai Sančezs piedalījās vien dažās izspēlēs un izdarīja vien četras piespēles, trīs no tām bija precīzas un viena – 48 jardus tāla, taču rezultatīvi noslēgt uzbrukumu ar piespēli viņam neizdevās.

Uzvarētāju, Sentluisas "Rams", rindās ar lielisku skrējienu atzīmējās Semkons Gado. Bijušais Maiami "Dolphins" pussargs veica 77 jardus tālu skrējienu, kas beidzās ar piezemējumu. Tāpat jāuzteic Kīta Nala spēle. Saspēles vadītājs-debitants atdeva 13 jardus tālu rezultatīvu piespēli ceturtajā ceturtdaļā, kas arī, kā vēlāk izrādījās, bija uzvaru nesošā.

Savukārt citā spēlē, kurā tikās Denveras "Broncos" un Sanfrancisko "49ers", denveriešu jaunais saspēles vadītājs Kails Ortons pieļāva trīs kļūdas, bet viņa vadītā vienība bija spiesta atzīt "49ers" pārākumu ar 16:17. Zīmīgi, ka "Broncos", mača izskaņā, pēc piezemējuma veikšanas, izšķīrās nevis apr papildpunkta sitienu, bet gan par divu punktu izspēli, bet tā nebija veiksmīga.

NFL Pirmssezona, 1. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
Bufalo "Bills"Tenesī "Titans"18:21*
Jaunanglijas "Patriots"Filadelfijas "Eagles"27:25
Vašingtonas "Redskins"Baltimoras "Ravens"0:23
Arizonas "Cardinals"Pitsburgas "Steelers"10:20
Dalasas "Cowboys"Oklendas "Raiders"10:31
Sentluisas "Rams"Ņujorkas "Jets"23:20
Minesotas "Vikings"Indianapolisas "Colts"13:3
Sinsinati "Bengals"Ņūorleānas "Saints"7:17
Denveras "Broncos"Senfrancisko "49ers"16:17

* Spēle notika "Hall of fame" nedēļas ietvaros

Izmantotie resursi:
espn.go.com