Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Cardinals" atlaiž Metjūzu, "Dolphins" – Tomasu un Su

Juris Miņins
Juris Miņins

"Cardinals" atlaiž Metjūzu, "Dolphins" – Tomasu un Su
Tairans Metjūzs
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā futbola līgā (NFL) turpinās aktīvs sastāvu komplektēšanas darbs, kas sevī ietver ne tikai jaunu spēlētāju nolīgšanu, bet arī veco atlaišanu. Tā vairākas komandas ir atbrīvojušās no saviem vadošajiem spēlētājiem.

Arizonas "Cardinals" vakardien pieņēma, iespējams, diezgan smagu lēmumu, jo atbrīvojās no pēdējā aizsarga Tairana Metjūza. Šis solis gan nebija saistīts ar Metjūza spēli, jo viņš ir viens no labākajiem savas pozīcijas spēlētājiem, bet gan tāpēc, ka "Cardinals" vadība lūdza aizsargam piekrist algas samazinājumam, ko spēlētājs noraidīja. Tieši tāpēc tika pieņems, kā šādos gadījumos saka, biznesa lēmums un futbolist tika atlaists.

Jāpiebilst, ka Metjūzs Arizonas komandā nonāca 2013. gadā, kad viņu izvēlējās draftā. 2015. gadā viņš iekļuva gan "Pro Bowl", gan "All Pro" izlasēs, taču kopumā viņa sniegumu pamatīgi ierobežoja savainojumi.

Tāpat oficiālu atlaišanu piedzīvoja divi Maiami "Dolphins" spēlētāji. Ja par aizsardzības līnijas iekšējā aizsarga Ndomokunga Su likteni viss bija skaidrs jau pirms kāda laika, tad balsta uzbrucēja Džuliusa Tomasa atlaišana gan bija negaidīta.

Baltimoras "Ravens" no savām rindām svītroja malējo uzbrucēju Džeremiju Maklinu, ar kuru viņi bija vienojušies par sadarbību vien pirms iepriekšējās sezonas. Saraustītā gatavošanās 2017. gada kampaņai (to Maklins sāka Kanzassitijas komandas rindās), iespējams, ietekmēja viņa sniegumu, jo uzbrucējs aizvadīja savu līdz šim vājāko sezonu NFL. "Ravens" komanda, kurai ir akūti nepieciešama brīva vieta algu sarakstos, ar šo atlaišanu ieguva 5 miljonus.

Bufalo "Bills" komanda, kura nesen aizmainīja savu pirmo saspēlnieku Tairodu Teiloru uz Klīvlendu, noslēdza līgumu ar bijušo Alabamas un Sinsinati kvoterbeku Eidžeju Makaronu. Tiesa, pagaidām Makaronu nesauc par Bufalo komandas jauno pirmo numuru.

Savukārt Džo Tomass, ilggadējais Klīvlendas "Browns" uzbrukuma līnijas bloķētājs, paziņoja, ka noslēdz savu karjeru pēc 11 gadiem profesionālajā futbolā.

Turpretim aizsardzības līnijas ends Džuliuss Pepers, kurš pagājušgad noslēdza viena gada vienošanos ar Karolīnas "Panthers", komandu, kura viņu draftēja, tādējādi liekot domāt, ka tā būs viņa pēdējā sezona NFL, ir noslēdzis vēl vienu viena gada līgumu ar "Panthers".

Visbeidzot, Minesotas "Vikings" un Denveras "Broncos" turpina apmainīties ar saspēles vadītājiem, jo bijušais minesotietis Keiss Kīnams pārgāja uz Denveru, bet nu abas komandas veica maiņu, kuras rezultātā Trevors Sīmiens pārceļas uz Minesotu.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/

     [+] [-]

, 2018-03-15 21:44, pirms 7 gadiem
VIKINGI Kirkam 84 miljoni garantēto 3 gadu līgumu. ir viņš tā vērts?

     [+] [-]

, 2018-03-15 21:57, pirms 7 gadiem
steelers rakstīja: VIKINGI Kirkam 84 miljoni garantēto 3 gadu līgumu. ir viņš tā vērts?
Protams, ka nē, taču tāds ir tirgus.
Tāpat NFC ziemeļos kādi QB - Stafords, kurš pagājušgad īsu brīdi bija apmaksātākais, Rodžerss, kurš būs apmaksātākais 2020. gadā + ļoti perspektīvais Trubiskī.

Kazinss ir labs, taču nebūt ne izcils QB, taču Vikes pavilkās uz šo visu QB haipu, bet, godīgi sakot, viņiem nemaz nebija citas iespējas.

Jets, kā baumoja, vispār Kazinsam gatavoja kosmisku līgumu, taču, laikam jau, saprata, ka nav ko māžoties un tika pie Bridžvatera/Makauna, kas viņu līmenim ir atbilstošāki kadri.