Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Tomlinsons dodas uz "Jets"

Juris Miņins
Juris Miņins

Tomlinsons dodas uz "Jets"
Ladainians Tomlinsons
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Ņujorkas "Jets" ir noslēgusi divu gadu līgumu ar pussargu, 2006. gada sezonas līgas vērtīgāko spēlētāju Ladianianu Tomlinsonu, kurš pirms dažām nedēļām tika atlaists no sava iepriekšējā kluba, Sandijego "Chargers".

Līgums starp Ladainianu Tomlinsonu un Ņujorkas "Jets" ir noslēgts uz divām sezonām, kuru laikā, pie labas spēles, Tomlinsons var nopelnīt 5.6 miljonus ASV dolāru. Atgādināsim, ka iepriekš spēlētājam vēl bija iespēja noslēgt līgumu ar Minesotas "Vikings", taču pussargs izvēlējās "Jets", jo, pirmkārt, šī komanda, viņaprāt, ir konkurētspējīgāka, otrkārt, šīs komandas uzbrukuma shēmas Tomlinsonam ir saprotamākas un, visbeizot, treškārt, Ņujorkā, atšķirībā no Minesotas, Tomlinsonam tiek piedāvāta pirmā pussarga vieta, bet "Vikings" rindās viņam spēles laiks būtu jādala ar Adrianu Pītersonu.

Jāpiebilst, ka šis ir jau otrais spēlētājs, kas starpsezonā no Sandijego "Chargers" pievienojās pagājušās sezonas Amerikas futbola konferences finālistiem. Iepriekš, maiņas rezultātā no "Chargers" uz Ņujorku pārcēlās malējais aizsargs Antonio Kromartī.
Tāpat nevar nepieminēt, ka Tomlinsonam būs jāaizstāj uz Kanzassitijas "Chiefs" aizgājušo Tomasu Džonsu, kurš visā savā "Jets" spēlētāja karjerā sezonā ir "izsitis" vairāk kā 1100 jardus, pagājušajā sezonā uzstādot visas karjeras rekordu - 1402 jardi sezonā.

Taču Ladainiana Tomlisnona darījums nav vienīgais, kas vakardien izraisīja interesi. Tā, kā jau tika paredzēts Klīvlendas "Browns" atbrīvojās arī no otra aizvadītās sezonas saspēles vadītāja Breidija Kvina, aizmainot viņu uz Denveras "Broncos". Atgādināsim, ka pašlaik klīvlendieši ir pilnībā nomainījuši saspēles vadītāju brigādi, jo Dereka Ārmstronga un jau pieminētā Kvina vietā nākamsezon komandas uzbrukumus organizēs Džeiks Deloums un Seneka Voless.
Tāpat nevar nepieminēt, ka Sanfrancisko "49ers" uz Detroitas "Lions" ir aizmainījusi saspēles vadītāju Šonu Hilu, kas varētu nozīmēt, ka četrdesmitdevītie gatavojas kāda cita saspēles vadītāja (visdrīzāk no Filadelfijas) iemainīšanai. Detrotiešiem savukārt šī ir neslikta maiņa saspēles vadītāja pozīcijas rotācijas nodrošināšanai.

Izmantotie resursi:
espn.go.com

     [+] [-]

, 2010-03-15 07:55, pirms 14 gadiem
Domāju LT būs ļoti laba sezona, jo Jets O-line ir viena no labākajām.. Un par Broncos - rofl, domāju ka viņi jau pagājšgad mēģinās Kvinnu dabūt, ā un Hillis paļube ja pacentīsies var būt būs Browns #1 Rb?

     [+] [-]

, 2010-03-15 17:13, pirms 14 gadiem
Es jau nu gan neteiktu, ka baigi laba... LT tomēr vairs nav nekāds krutais, arī ar labu OL var nebūt nekas dižs. Kvinam Denverā varētu iet daudz labāk, tas ir, ja viņš vsp būs starta QB. Hillis starta RB Klīvlendā? Herisons bija lielisks, neredzu iespēju Hillisam izsisties...

     [+] [-]

, 2010-03-15 18:23, pirms 14 gadiem
Mixes rakstīja: Hillis starta RB Klīvlendā? Herisons bija lielisks, neredzu iespēju Hillisam izsisties...
Ja ņem vērā, ka Hillis ir FB, tad jā...
Laikam jau M8archa tā ļauni pajokoja par "Browns".

     [+] [-]

, 2010-03-15 19:25, pirms 14 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Ja ņem vērā, ka Hillis ir FB, tad jā...
Laikam jau M8archa tā ļauni pajokoja par "Browns".
Nja, par tiem smejas jau ilgi, atceros joku tieši par to:

Beverly Hills 90210
Cleveland Browns 3
(spēles rezultāts)

     [+] [-]

, 2010-03-16 13:31, pirms 14 gadiem
Nu nez.

nākamās sezonas LT tomēr manuprāt < nekā iepriekšējās sezonas Jones. Grīns savukārt gribēs vairāk bumbas sev.

nepatīk man šis jets manevrs. stipri riskanti.

     [+] [-]

, 2010-03-16 23:58, pirms 14 gadiem
Tā izskatās ka LT vārētu būt starters, turklāt, manuprāt, Grīnam arī par labu tikai nāks ka vienu sezonu viņam palīdzēs HOF kalibra spēlētājs.

Nez, būs interesanta tā nākamā sezona, tā vien šķiet, ka ar katru gadu paliek interesantāk