Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

“Rams” atgriešanos Losandželosā nosvin ar uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

“Rams” atgriešanos Losandželosā nosvin ar uzvaru
Losandželosas "Rams"
Foto: AFP/Scanpix

Savu pirmo spēli pēc atgriešanās Losandželosā aizvadīja Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda “Rams”, kuri ar 28:24 pārspēja Dalasas “Cowboys”.

22 gadus Losandželosā nebija NFL komandas, taču šajā starpsezonā, pēc tam kā īpašniekus nomainīja Sentluisas “Rams”, Kalifornijas lielākā pilsēta atguva tiesības atrasties uz NFL kartes, turklāt “Rams” komandas atgriešana bija principiālas dabas jautājums, jo savulaik šī franšīze atradās tieši Losandželosā.

Pievēršoties spēlei, jāsaka, ka tā priekš mājniekiem sākās ar aukstu dušu, jo jau pirmajā sitiena atgriešanā “Cowboys” spēlētājs Lakijs Vaitheds prata nogādāt bumbu ieskaites zonā, turklāt tas viss notika pēc 101 jardu tāla skrējiena.

Kopumā spēle bija ļoti nevienmērīga un uzvarētāju noteica nevis komandu vadošie spēlētāji vai tie spēlētāji, kuri, visdrīzāk, spēlēs regulārajā sezonā, bet gan tālākie rezervisti, kas cīnās par iespēju iekļūt NFL, jo uzvaru nesošais piezemējums tika gūts mazliet mazāk kā divas minūtes pirms mača finālsirēnas, kad Šons Manjons ar piespēli atrada Āronu Grīnu.

Losandželosas komandai, protams, bija arī svarīgi izvērtēt sava jaunā un iespējams arī pirmā saspēles vadītāja, Džareda Gofa, sniegumu, jo viņam šī bija pirmā spēle NFL. Tieši tāpat kā spēle kopumā, arī Gofa sniegums bija ļoti mainīgs un pēc pirmā mača ir skaidrs, ka saspēlniekam būs vajadzīgs daudz vairāk laika, lai pierastu pie NFL.

Runājot par pārējām spēlēm, kas norisinājās aizvadītajā naktī, jāsaka, ka tajās tik fiksēti ļoti līdzīgi rezultāti, jo Sietlas “Seahawks” ar 17:16 pārspēja Kanzassitijas “Chiefs”, bet Indianapolisas “Colts” ar 19:18 pieveica Bufalo “Bills”.

Savukārt Tenesī “Titans” un Sandjego “Chargers” cīņā par sevi visai līgai atgādināja Demarko Marejs, kurš pirms pāris sezonām bija produktīvākais pussargs. Šoreiz Marejs, kurš nu jau pārstāv “Titans” komandu, guva piezemējumu pēc 71 jardu tāla skrējiena. Tas palīdzēja viņa komandai izcīnīt uzvaru ar 27:10.

NFL pirmssezona, 1. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
SeahawksChiefs17:16
ColtsBills19:18
CowboysRams24:28
ChargersTitans10:27

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...