Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Eagles" atlaiž šī gada drafta pirmo numuru

Juris Miņins
Juris Miņins

"Eagles" atlaiž šī gada drafta pirmo numuru
Džerods Džonsons
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Filadelfijas "Eagles" pēc pirmā pirmssezonas mača ir atlaidusi vairākus futbolistus, tai skaitā šī gada Apvienotās futbola līgas (UFL) drafta pirmo numuru Džerodu Džonsonu.

Aizvadot pirmssezonas pirmās nedēļas maču pret Baltimoras "Ravens", Filadelfijas "Eagles" ir šķīrušies no vairākiem tālākās rezerves spēlētājiem un futbolistiem, kuri komandā atradās ar izmēģinājuma līgumiem, starp tiem bija arī bijušais NCAA komandas Teksasas "A&M" spēlētājs Džerods Džonsons, kurš šī gada Apvienotās futbola līgas (UFL) draftā tika izvēlēts ar pirmo numuru, Hārtfordas "Colonials" komandā. Jāpiebilst, ka pašlaik Hārtfordas klubs UFL čempionātā nepiedalās (finansu problēmu dēļ ir paņēmis viena gada pārtraukumu), tāpēc par Džonsona tālāko karjeru vēl ir daudzi jautājumi.
Tāpat ir kļuvis zināms, ka jauniegūtais malējais uzbrucējs Stīvs Smits sezonu sāks savainoto spēlētāju sarakstā.

Tāpat interesantas ziņas pienāk no Jaunanglijas "Patriots" nometnes. Kā ziņo informēti avoti, tad klubs vēl pirms regulārās sezonas sākuma varētu šķirties no diviem šīs starpsezonas jaunieguvumiem - Čada Očosinko un Alberta Heinsvorta. Abi futbolisti, kuri ir iemantojuši līgas zvaigžņu statusu, taču Bils Biličeks, kā tiek ziņots, viņus var izmantot Jaunanglijas komandas "sapurināšanai" pirms sezonas.

Pēc mača ar Pitsburgas "Steelers" savainojumu guva Vašingtonas "Redskins" balsta uzbrucējs Kriss Kūlijs, kuram atlabšana ilgs trīs nedēļas ... Džeksonvilas "Jaguars" saspēles vadītājs Deivids Garārds ir atsācis treniņus pēc muguras savainojuma un viņam būtu jāspēlē otrās pirmssezonas nedēļas mačā ... Savukārt "Patriots" pēdējais aizsargs Brendons Merivezers ir attaisnots "ieroču lietā" ... Lai arī brīvo aģentu tirgū ir palikuši vairāki noderīgi spēlētāji, pašlaik vienības nav aktīvas jaunu līgumu slēgšanā, tāpēc Klintons Portiss un Terels Ovenss vēl aizvien ir bez līguma.

Izmantotie resursi:
GridironFans.com
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2011-08-14 17:36, pirms 13 gadiem
Interesants lēmums no Eagles puses.

     [+] [-]

, 2011-08-14 17:37, pirms 13 gadiem
Spēlētāji tik daudz sapirkti ka tagad jāsāk atkratīties no liekajiem.

     [+] [-]

, 2011-08-14 17:45, pirms 13 gadiem
Nu Džerods Džonsons tiešām bija liekais. Ja komandā QB pozīcijā ir Viks (MVP kandidāts), Jangs (starteris jebkurā brīdī) un Kafka (labs bekaps), tad Džonsons šajā kompānijā neko jaunu nevar ienest (tāda paša tipa QB kā Viks un Jangs, kuram ir gan rokas, gan kājas labā līmenī), turklāt viņam pagājusī sezona bez maz vai izpalika savainojuma dēļ.

UFL tiešām viņam būtu bijusi neslikta alternatīva, tikai tagad nez vai viņš tur tiks, jo visām 4 komandām ir +/- nokomplektēti sastāvi (un ar nesliktiem QB, pat tāds kadrs kā Donte Kulpepers spēlē šajā līgā).

     [+] [-]

, 2011-08-14 17:55, pirms 13 gadiem
CFL paliek vēl alternatīva ne?

     [+] [-]

, 2011-08-14 18:03, pirms 13 gadiem
Vynilz rakstīja: CFL paliek vēl alternatīva ne?
CFL jau sezona pilnā sparā norit... 7 no 19 nedēļām jau ir aizvadītas, tb tas arī visai tāds nedrošs variants.

     [+] [-]

, 2011-08-14 18:06, pirms 13 gadiem
Juris Miņins rakstīja: CFL jau sezona pilnā sparā norit... 7 no 19 nedēļām jau ir aizvadītas, tb tas arī visai tāds nedrošs variants.
Nu ja kādai komandai kurai nebūs izredzes tikt playoff varbūt būtu interesanti paņemt viņu.

     [+] [-]

, 2011-08-14 18:16, pirms 13 gadiem
Vynilz rakstīja: Nu ja kādai komandai kurai nebūs izredzes tikt playoff varbūt būtu interesanti paņemt viņu.
Priekš kam? Ja viņi netiek PO, tad viņi labāk iespēlēs kādu nākotnes QB, nevis veci, kurš tāpat nākamsezon atkal mēģinās iekļūt NFL.

     [+] [-]

, 2011-08-14 19:03, pirms 13 gadiem
CFL ir viens liels mesls.

     [+] [-]

, 2011-08-17 01:08, pirms 13 gadiem
Var lūdzu izskaidrot, kas tā par līgu UFL. Cik saprotu tur ir tikai 4 komandas. Tad tās 4 komandas spele tikai savā starpā? Kāda jēga tādai līgai?

     [+] [-]

, 2011-08-17 08:34, pirms 13 gadiem
studex rakstīja: Var lūdzu izskaidrot, kas tā par līgu UFL. Cik saprotu tur ir tikai 4 komandas. Tad tās 4 komandas spele tikai savā starpā? Kāda jēga tādai līgai?
UFL ir samērā jauna līga (spēlēs tikai 3. sezonu), kurā spēlē dažādi NFL netikušie (ne tikai kādi tālākie rezervisti, bet arī tādi, kas savā laikā ir bijuši stabili pamatsastāva veči) un veterāni.
Pirmajā sezonā viņiem bija 4 komandas, pagājušsezon - 5, bet šogad, Floridas klubs beidza pastāvēt (lielāko daļu spēlētāju pārņēma jaunā komanda no Virdžīnijas), bet Hārtfordas klubam pietrūka naudas, tāpēc atkal palika 4-atā.

Jā, spēlē viņi 4-atā. Šosezon ir paredzētas 6 nedēļas ilga reg. sezona + bez play-off mačiem uzreiz divas labākas vienības izspēlēs finālu.

Līgas jēga, kā jau minēju, ir dot iespēju tiem, kas netiek NFL. Kādu sezonu paspēlēt nesliktā līmenī (jebkurā gadījumā - spēļu prakse ir labāk nekā tikai treniņi), parādīt sevi un tad atkal mēģināt tikt lielajā līgā + tā ir iespēja veterāniem un tālākiem rezervistiem spēlēt, līdzjutējiem - redzēt laba līmeņa futbolu (komandas ir ne-NFL tirgos, piem. Lasvegasā [viņi arī ir uzvarējuši abās UFL līdzšinējās sezonās]). Tipiska zemākā līga, tāpat kā hokejā, beisbolā vai (mazliet mazākā mērā) basketbolā.

Kad līgu dibināja, tad tās komisārs uzreiz izteicās, ka viņu līmenis nav kaut ko panākt un cīnīties par labākās līgas statusu (kā tas savulaik bija AFL), bet gan izveidot līgu, kas varētu sadarboties ar NFL.

CFL, protams, ir labi, taču tas ir nedaudz citādāks futbols un tā ir cita valsts. AFL - tas pavisam ir kas cits un, lai arī ir bijuši arī labi spēlētāji ar AFL pieredzi, tomēr tas drīzāk ir tāds izmisuma solis.
Agrāk bija NFL Europa, taču tagad tās jau labu laiku kā nav, tāpēc UFL mēģina ieņemt viņu vietu, tikai nevis Eiropā, bet ASV.

Mājas lapa:
UFL | United Football League Team Scores, Game...