Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Browns" papildinās arī ar Deloumu

Juris Miņins
Juris Miņins

"Browns" papildinās arī ar Deloumu
Džeiks Deloums
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Klīvlendas "Browns" turpina savu starpsezonas iepirkšanos un sastāva papildināšanas tūri. Tā aizvadītajā dienā viņi tika pie bijušā Karolīnas "Panthers" saspēles vadītāja Džeika Delouma, kurš Ohaio, paredzams, pavadīs divas sezonas.

Klīvlendas "Browns" ar saspēles vadītāju Džeiku Deloumu līgumu noslēdza uz divām sezonām, taču līguma finansiālie noteikumi netiek izpausti. Zināms vien tas, ka pirmajā sezonā Delouma alga var sasniegt septiņus miljonus ASV dolāru, no kuriem pamatalga būs tikai 0.9 miljoni. J avēl pieskaita kompensāciju, ko spēlētājam izmaksās viņa bijušais klubs, Karolīnas "Panthers", tad 2010. gadā Džeiks Deloums var nopelnīt 19.7 miljonus ASV dolāru, tādējādi netieši kļūstot par vienu no vislabāk apmaksātākajiem NFL saspēles vadītājiem. Atgādināsim, ka aizvadītajā sezonā Deloums nopelnīja "tikai" 6.325 miljonus ASV dolāru.

Ja izvērtēt šo maiņu no Klīvlendas "Browns" sastāva "būvēšanas" aspekta, tad jāsecina tikai viens – Breidija Kvina, kurš pagājušajā sezonā bija komandas pirmais numurs, vēlme par aizmainīšanu uz citu komandu varētu būt ļoti reāla un izpildāma, jo nesen iegūtais Seneka Voless, kurš lieliski iederas jaunajā Klīvlendas spēles sistēmā, noteikti, būs noderīgāks nekā iepriekšējo sezonu visai nestabili spēlējušais Kvins.

Un arī kopumā Klīvlendas "Browns" šajā starpsezonā ir darbojušies visai aktīvi, jo bez Delouma un Volesa komandu ir papildinājuši arī balsta uzbrucējs Bendžamins Vatsons, iekšējās līnijas aizsargs Skots Fudžita un uzbrukuma līnijas bloķētājs Tonijs Pašoss. Tāpat līgums tika pagarināts ar citu iekšējās līnijas aizsargu Džeisonu Trusniku. Savukārt "Browns" krāsas nākamsezon vairs nepārstāvēs balsta uzbrucējs Stīvs Heidens un saspēles vadītājs Dereks Andersons, kuri tika atlaisti pēc nominālajiem uzlabojumiem katrā pozīcijā Vatsona un Volesa personās.

Izmantotie resursi:
espn.go.com

Vai Klīvlendas "Browns" nākamsezon sasniegs pozitīvu bilanci?

  • 5

  • 11


     [+] [-]

, 2010-03-14 14:20, pirms 14 gadiem
Domāju, ka Deloums būs starta QB Klīvlendā, Voless drīzāk darbosies gandrīz kā konsultants. Tagad vajadzētu dabūt kādu labu WR, kopš Breilona Edvardsa aiziešanas, tādu šiem īsti vairs nav.

     [+] [-]

, 2010-03-14 16:12, pirms 14 gadiem
Mixes rakstīja: Domāju, ka Deloums būs starta QB Klīvlendā, Voless drīzāk darbosies gandrīz kā konsultants. Tagad vajadzētu dabūt kādu labu WR, kopš Breilona Edvardsa aiziešanas, tādu šiem īsti vairs nav.
Izrāvi man vārdus no mutes!

     [+] [-]

, 2010-03-15 10:22, pirms 14 gadiem
Un tā arī ir noticis, Kvinns ir aizmainīts uz Denveru, pareizi vien ir, abi Klīvlendas qb bija pašvaki, Delhomme tomēr vēl var nospēlēt labākā līmenī.

     [+] [-]

, 2010-03-15 18:00, pirms 14 gadiem
5-11 ja paveiksies

     [+] [-]

, 2010-03-16 13:40, pirms 14 gadiem
nu nez.

pagājušās sezonas beigas bija ļoti pat nesliktas.

jāskatās - kas būs draftā. jāskatās, ko rādīs Harisons.

moš, ka uz 8-8 pavilks