Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL zvaigzne pēc zaudējuma aizlidina fotogrāfu un nonāk policijas redzeslokā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NFL zvaigzne pēc zaudējuma aizlidina fotogrāfu un nonāk policijas redzeslokā
Devante Adamss. Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu futbola kluba Lasvegasas "Raiders" vadošais malējais uzbrucējs Devante Adamss pēc piedzīvotā zaudējuma bija tik uzvilkts, ka nežēloja ceļā nostājušos fotogrāfu. Neskatoties uz NFL spēlētāja atvainošanos, cietējs vērsies policijā.

"Raiders" sezonu sākusi ar četriem zaudējumiem piecās spēlēs, un sāpīgākā neveiksme bija pēdējā – izbraukumā 29:30 pret vienu no līgas labākajām komandām Kanzassitijas "Chiefs". Devante Adamss sakrāja 124 jardus un veica divus piezemējumus, taču ar viņa pūlēm bija par maz.

Dodoties prom no laukuma, par zaudējumu sašutušais Adamss pagrūda fotogrāfu. Vēlāk viņš atvainojās par savu rīcību, bet vienlaikus norādīja, ka fotogrāfs izskrējis un nostājies viņa ceļā.

Fotogrāfs Raiens Zīblijs, kurš kā nepilna laika darbinieks spēles laikā pārstāvēja ESPN, vērsies policijā, lai tiktu ierosināta lieta pret Adamsu. Zīblijs norādīja, ka viņš cīnās ar galvassāpēm un ka viņam varētu būt neliels smadzeņu satricinājums.

Adamsam draud cietumsods līdz sešiem mēnešiem vai tūkstoš dolāru liels naudas sods. Tāpat viņam draud diskvalifikācija no NFL.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nfl/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-10-14 15:13, pirms 2 gadiem
tirsa nesāp? uz to arī piezemējās. tupie jeņķi.

     [+] [-]

, 2022-10-15 04:26, pirms 2 gadiem
Naudu grib izspiest tas nīkulis
Kāds tur sakars ar galvassāpēm, tās vienkārši nevar pierādīt

     [+] [-]

, 2022-10-15 04:27, pirms 2 gadiem
pizdjux rakstīja: tirsa nesāp? uz to arī piezemējās. tupie jeņķi.
Vienīgais kas varētu patiešām sāpēt😉😂

     [+] [-]

, 2022-10-15 11:11, pirms 2 gadiem
Var jau teikt, ka šī ir naudas izspiešana, bet ir arī pamats, un fotogrāfs dara pareizi. Cilvēks ieradies darīt savu darbu, bet pēkšņi kāds, kurš domā, ka var atļauties darīt jebko, tevi brutāli nogrūž zemē bez jebkāda iemesla... Emocijas jāmāk savaldīt... vai nu vismaz nevajag tās izlādēt uz citiem cilvēkiem... ja tā gribējās kaut ko grūst vai sist, tad varēja sameklēt kādu krēslu vai kādu citu priekšmetu..

     [+] [-]

, 2022-10-15 17:00, pirms 2 gadiem
petravicus rakstīja: Var jau teikt, ka šī ir naudas izspiešana, bet ir arī pamats, un fotogrāfs dara pareizi. Cilvēks ieradies darīt savu darbu, bet pēkšņi kāds, kurš domā, ka var atļauties darīt jebko, tevi brutāli nogrūž zemē bez jebkāda iemesla... Emocijas jāmāk savaldīt... vai nu vismaz nevajag tās izlādēt uz citiem cilvēkiem... ja tā gribējās kaut ko grūst vai sist, tad varēja sameklēt kādu krēslu vai kādu citu priekšmetu..
tu jau neredzi vispār ne ka tas fotogrāfs stāv tupa tuneļa izejā??? mums parastajiem mirstīgajiem arī nekad nesaprast kā tiem sportistiem slavenajiem ir kad fočē tevi no visām malām ikdienā viņi vēl varbūt var savaldīties bet šeit pēc ejection pilnīgi saprotu to sportistu! ko tas pamuļķis vispār dara ceļa vidū tunelī ok nofočē un paej malā

     [+] [-]

, 2022-10-15 19:53, pirms 2 gadiem
TV leņķa kadrējumā izskatās, ka Adams brutāli ne no kurienes pagrūda, bet alternatīvajā leņķī redzams, ka čalis vienkārši izleca priekšā.
https://twitter.com/SportsCenter/st...