Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Maiami atspēlējas no 0:17

Juris Miņins
Juris Miņins

Maiami atspēlējas no 0:17
Maiami "Dolphins" galvenais treneris Tonijs Sporano
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) pirmās pārbaudes spēļu nedēļas ietvaros Maiami "Dolphins", lai arī atradās iedzinējos ar 0:17, mača noslēgumā prata uzveikt Atlantas "Falcons" ar 28:23.

Mača pirmajā trešdaļā Atlantas "Falcons" varēja darīt ko vien viņi vēlas, jo uzbrukumā labu sniegumu demonstrēja Maikls Tērners un Mets Raiens, bet aizsardzībā atlantiešiem "palīdzēja" Čads Hīnijs, kurš pirmajos trijos uzbrukumos pretinieku aizsargiem "atdeva" divas piespēles.

Mača turpinājums gan ritēja pēc savādāka scenārija. "Delfīnu" potenciālais pirmais numurs labojās un rezultatīvie piespēlēja Braienam Hārtlainam (44 jardu piespēle), bet vēlāk vadību pār Maiami kluba uzbrukumu pārņēma Mets Mūrs, kurš arī savējos "atgrieza spēlē", panākot 21:20 "Dolphins" labā. Mača izšķirošais moments notika ceturtās ceturtdaļas pirmajā pusē, kad Filips Livass prata nogādāt bumbu ieskaites zonā (75 jardu skrējiens) pēc "Falcons" spēriena.

Jāpiebilst, ka Maiami klubs šo cīņu aizvadīja bez vairākiem vadošajiem futbolistiem, jo Brendons Maršals, Redžijs Bušs, Džeisons Teilors un Džeiks Longs šo spēli vēroja no laukuma malas. Savukārt jau pieminētais Hīnijs, par kuru komandas līdzjutējiem ir lielas šaubas, ka viņš spēs vest vienību pretī uzvarām (treniņos viņš tiek atklāti izsvilpts), atzina, ka pārtvertajās piespēlēs nospēlēja ne tajā labākajā variantā. Savukārt komandas aizsargs Karloss Densbijs uzskata, ka pēc šādām spēlēm vienībai ir jāgūst pārliecība par saviem spēkiem un uz tās "jābūvē" tālākie panākumi.

Citā mačā Vašingtonas "Redskins" ar 16:7 uzveica pagājušās sezonas "Super Bowl" finālistus Pitsburgas "Steelers". Lielisku sniegumu rādīja Rekss Grosmans, kuram šajā pirmssezonā ir jācīnās par pirmā saspēles vadītāja vietu. Grosmans labi virzīja uzbrukumu un izcēlās arī ar vienu rezultatīvu piespēli Santanam Mosam. Kopumā Rekss izcēlās ar 19 precīzām piespēlēm no 26 mēģinājumiem un gūtiem 207 jardiem.
Pēc mača "Steelers" galvenais treneris Maiks Tomlins atzina, ka "Redskins" bija labāki visos elementos un vairāk gatavi šim mačam. Tāpat viņš piebilda, ka vienībai vēl ir priekšā liels darba apjoms treniņos, lai ko tādu vairs neatkārtotu.

Savukārt pārējās vakarnakt aizvadītajās spēlēs, tika novērotas visai pārliecinošas uzvaras (vai arī bezcerīgi zaudējumi). Tā Kanzassitijas "Chiefs" ar 0:25 piekāpās Tampabejas "Buccaneers", Detroitas "Lions" ar 34:3 sagrāva Sinsinati "Bengals", bet Ņūorleānas "Saints" viegli tika galā ar Sanfrancisko "49ers" (24:3). Jāpiebilst, ka pēdējā no mačiem pie sava pirmā piezemējuma profesionāļa karjerā tika Marks Ingrems.

NFL Pirmssezona, 1. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
Džeksonvilas "Jaguars"Jaunanglijas "Patriots"12:47
Baltimoras "Ravens"Filadelfijas "Eagles"6:13
Seitlas "Seahawks"Sandjego "Chargers"24:17
Denveras "Broncos"Dalasas "Cowboys"23:24
Arizonas "Cardinals"Oklendas "Raiders"24:18
Pitsburgas "Steelers"Vašingtonas "Redskins"7:16
Maiami "Dolphins"Atlantas "Falcons"28:23
Sinsinati "Bengals"Detroitas "Lions"3:34
Tampabejas "Buccaneers"Kanzassitijas "Chiefs"25:0
Sanfrancisko "49ers"Ņūorleānas "Saints"3:24
Grīnbejas "Packers"Klīvlendas "Browns"
Minesotas "Vikings"Tenesī "Titans"
Indianapolisas "Colts"Sentluisas "Rams"
Ņujorka "Giants"Karolīnas "Panthers"
Bufalo "Bills"Čikāgas "Bears"
Ņujorkas "Jets"Hjūstonas "Texans"

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  -1 [+] [-]

, 2011-08-13 11:28, pirms 13 gadiem
carefree

  -1 [+] [-]

, 2011-08-13 11:48, pirms 13 gadiem
Kļūda rezultātos Pitsburgas "Steelers" zaudēja Vašingtonas "Redskins"!

  +1 [+] [-]

, 2011-08-13 13:46, pirms 13 gadiem
Kādēļ tiek likti NFL rezultāti, bet ne MLB? Ar ko NFL izceļas, kāpēc viņam priekšrocība?

     [+] [-]

, 2011-08-13 13:50, pirms 13 gadiem
Ooopiits rakstīja: Kādēļ tiek likti NFL rezultāti, bet ne MLB? Ar ko NFL izceļas, kāpēc viņam priekšrocība?
Un kā tu sasaisti NFL un MLB, ka vienas līgas pieminēšana automātiski nozīmē citas diskrimināciju?

Tikpat labi varētu celt pretenzijas, kāpēc tiek rakstīts par basketbolu, bet krikets tiek ignorēts.

  +1 [+] [-]

, 2011-08-13 14:20, pirms 13 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Un kā tu sasaisti NFL un MLB, ka vienas līgas pieminēšana automātiski nozīmē citas diskrimināciju?

Tikpat labi varētu celt pretenzijas, kāpēc tiek rakstīts par basketbolu, bet krikets tiek ignorēts.
Nu ja principā tiek rakstīts par ASV sporta līgām - NBA, NHL, NFL, tad arī tikpat labi vajadzētu rakstīt arī par MLS un MLB. Es jau nepārmetu, vienkārši liekas neloģiski, ka par NFL ir raksti, bet citas līgas netiek vispār pieminētas, kā tik World Series.

     [+] [-]

, 2011-08-13 14:21, pirms 13 gadiem
Jau pērn, nomainot Maknebu, Grosmans parādīja, ka viņam nav problēmu ar Redskins uzbrukumu. Nesaprotu, no kurienes uzradās tās runas, ka Beks būs starta QB. Tiesa, jāredz, ko šis iespēs, kad varēs spēlēt.

Henijs un A. Smits sākuši švaki. Tāpat ir skaidrs, ka bez Rotlisbergera un Kesela attiecīgi Steelers un Chiefs ir pakaļā. Viesturs var jau sākt liet asaras, jo Bengals šosezon ar Daltonu no savas spēcīgās divīzijas nekad netiks ārā.

  -1 [+] [-]

, 2011-08-13 14:25, pirms 13 gadiem
Ooopiits rakstīja: Nu ja principā tiek rakstīts par ASV sporta līgām - NBA, NHL, NFL, tad arī tikpat labi vajadzētu rakstīt arī par MLS un MLB. Es jau nepārmetu, vienkārši liekas neloģiski, ka par NFL ir raksti, bet citas līgas netiek vispār pieminētas, kā tik World Series.
Es pat teikšu vēl vairāk - te netiek rakstīts arī par NCAA sporta programmām (kopumā, nevis mūsējo sasniegumiem vai atsevišķi raksti), NASCAR, IndyCar, MLL utt.
T.i., jautājums ir tāds - kurš to darīs. Ja vēlies pieteikties rakstīt par MLB, lūdzu!

  -1 [+] [-]

, 2011-08-13 14:45, pirms 13 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Es pat teikšu vēl vairāk - te netiek rakstīts arī par NCAA sporta programmām (kopumā, nevis mūsējo sasniegumiem vai atsevišķi raksti), NASCAR, IndyCar, MLL utt.
T.i., jautājums ir tāds - kurš to darīs. Ja vēlies pieteikties rakstīt par MLB, lūdzu!
Taisnība jau tev ir. Saku, nepārmetu, vienkārši liekas dīvaini, ka viens ir un otrs nav. Principā jau tam ir domātas oficiālās līgas mājaslapas, kurās visu var apskatīt .

  -1 [+] [-]

, 2011-08-13 14:52, pirms 13 gadiem
Ooopiits rakstīja: Taisnība jau tev ir. Saku, nepārmetu, vienkārši liekas dīvaini, ka viens ir un otrs nav. Principā jau tam ir domātas oficiālās līgas mājaslapas, kurās visu var apskatīt .
Es jau arī tikai norādu, ka dīvaini ir tas, ka parasti kkā uzreiz mēģina sasaistīt NFL un MLB (iespējams, ne tik uz šo gadījumu attiecināms, bet vispār, nu ir tā).
Dažādas organizācijas, dažādi sporta veidi.