Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Rams" sešu stundu laikā pārdod 70 000 sezonas abonementu

Juris Miņins
Juris Miņins

"Rams" sešu stundu laikā pārdod 70 000 sezonas abonementu
Losandželosas "Rams" galvenais trenersi Džefs Fišers
Foto: AFP/Scanpix

Jaunā Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Losandželosas "Rams", kas pārcēlās uz Kaliforniju no Sentluisas pilsētas Misūri štatā, ir izraisījusi lielu ažiotāžu un jau ir nopirkti 70 tūkstoši sezonas abonementu.

"Rams" komanda savu darbību sāka 1936. gadā Klīvlendā, taču laika periodā no 1946. līdz 1994. gadam bāzējās Losandželosā no kurienes arī pārcēlās uz Sentluisu. Diemžēl priekš Misūri štata NFL līdzjutējiem, pēc mazliet vairāk kā 20 gadiem, komandas īpašnieki bija spiesti atzīt, ka vairs nevar uzturēt vienību, tāpēc tā tika pārpirkta un steidzami pārcelta atpakaļ uz Losandželosas pilsētu.

Šis solis bija ilgi gaidīts Losandželosā, jo pilsētas sporta fani bija noilgojušies pēc visaugstākā līmeņa profesionālā futbola, ko ļoti labi var redzēt sezonas abonementu pārdošanā. Pašlaik ir pārdoti nu jau vairāk kā 70 000 sezonas ieejas karšu. Interesanti, ka pagaidām, kamēr nav uzcelta komandas jaunā mājvieta, "Rams" mājas spēles aizvadīs Losandželosas "Memorial Coliseum" arēnā, kurā kopējā ietilpība NFL maču laikā ir 90 000 skatītāju vietas.

Interesanti, ka visas 70 000 biļetes iegādājās aptuveni 24 000 līdzjutēju, kas to izdarīja aptuveni sešu stundu laikā un kuriem vispirms bija jāveic 100 dolāru liels depozīts. Tāpat ir zināms, ka sezonas biļešu īpašnieki varēs iegādāties arī ieejas kartes uz atsevišķiem mačiem, kas tiks piedāvātas tikai tiem, kuri jau ir veikuši depozītu. Brīvajā tirdzniecībā, kā sola jaunās komandas vadība, biļetes būs pieejamas "ierobežotā daudzumā".

Izmantotie resursi:
Los Angeles Times - California, national and...