Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Džonsons dodas uz "Redskins"

Juris Miņins
Juris Miņins

Džonsons dodas uz "Redskins"
Larijs Džonsons
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) vienība Vašingtonas "Redskins" ir noslēgusi triju gadu līgumu ar bijušo līgas izcilnieku, pussargu Lariju Džonsonu, kurš pagājušo sezonu noslēdza Sinsinati "Bengals" komandā.

Vašingtonas "Redskins" vienība noslēdza līgumu ar pussargu Lariju Džonsonu uz trim sezonām, kuru laikā spēlētājs var nopelnīt 12 miljonus ASV dolāru. Paredzams, ka "Redskins" izmantos Džonsonu un jau esošo pussargu Klintonu Portisu vienlīdz bieži, t.i., nebūs izteikta pirmā vai otrā numura.
Atgādināsim, ka iepriekš Vašingtonas komanda interesējās par iespēju savās rindās dabūt bijušo Pitsburgas "Steelers" pussargu Villiju Pārkeru.

Vērtējot Vašingtonas komandas aktivitātes brīvo aģentu tirgū, ir jāsecina, ka te ir vērojami daži pārsteigumi. Tā kā šajā starpsezonā komandas nav ierobežotas ar "algu griestiem", tika paredzēts, ka ASV galvaspilsētas komanda, kā tas bija iepriekšējos brīvo aģentu tirgus periodoes, varētu "ārdīties", taču tā nenotiek, jo Larijs Džonsons un Maake Kemoeatu ir līdz šim "skaļākie" papildinājumi "Redskins" rindās.

Arī pārējās komandas nav sēdējušas rokas klēpī salikuši. Tā Klīvlendas "Browns" turpina aktīvi darboties un aizvadītajā naktī ir nolīguši balsta uzbrucēju Benu Vatsonu, kurš iepriekš pārstāvēja Jaunanglijas "Patriots" komandu. Vienošanās ir panākta uz trim sezonām, kuru laikā spēlētājs var saņemt 12 miljonus ASV dolāru. Savukārt Filadelfijas "Eagles" sastāvā ir atgriezuši malējo uzbrucēju Henku Basketu, kurš pagājušsezon tika atlaists, bet vēlāk spēlētājs noslēdza līgumu ar Indianapolisas "Colts".

Tāpat, no jaunākajām līgumu ziņām, var pieminēt to, ka Grīnbejas "Packers" ir pagarinājuši līgumu ar brīvo aizsargu Niku Kolinsu, Ņūorleānas "Saints" vadība ir paziņojusi, ka viņi nedomā atlaist vai aizmainīt pussargu Redžiju Bušu un arī nākamsezon viņš spēlēs komandā, savukārt nesen atlaistais pussargs Ladainians Tomlinsons izvēlas sev komandu starp Minesotas "Vikings" un Ņujorkas "Jets", priekšroku, kā pagaidām liekas, dodot ņujorkiešiem, kur viņš varētu kļūt par pirmo numuru. Visbeidzot nu jau kādu laiku "pieklusušais" malējais aizsargs Adams "Pekmens" Džonss atkal ir licis par sevi runāt, šoreiz gan pozitīvā nozīmē, jo par viņa pakalpojumiem ineteresējas Detroitas "Lions" un Sanfrancisko "49ers".

Izmantotie resursi:
espn.go.com
gridironfans.com
xmlteam.com
sportingnews.com

     [+] [-]

, 2010-03-13 17:50, pirms 14 gadiem
Ja sačinīs o-line būs šiem normāla rotācija.