Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL pirmssezona sākas ar čempionu uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

NFL pirmssezona sākas ar čempionu uzvaru
Foto: APTOPIX/Scanpix

Aizvadītajā naktī tika izspēlētas pirmās Nacionālās futbola līgas (NFL) pirmssezonas pārbaudes spēles un tajās pie uzvaras tika pašreizējā "Super Bowl" čempione Denveras "Broncos".

Lai arī parasti NFL pirmssezona sākas ar Slavas zāles spēli, šogad šis mačs, kurā bija jātiekas Indianapolisas "Colts" un Grīnbejas "Packers", tika atcelts, jo sliktās laukuma kvalitātes dēļ spēli nevarēja aizvadīt. Tāpēc tieši naktī uz piektdienu tika dota zaļā gaisma NFL spēlēm.

Protams, ir arī jāpiebilst tas, ka NFL pirmssezonā, sevišķi jau pirmajās spēlēs, komandas dod iespēju sevi parādīt kā tālākiem rezervistiem, kas cīnās par vietu komandu 53 vīru sastāvos, tā debitantiem, kuriem ir jāparāda sevi no labākās puses. Protams, šīs spēles tiek izmantotas arī kādu lokālu uzdevumu risināšanā, piemēram, lai noskaidrotu labāko spēlētāja izvēli konkrētā pozīcijā.

Par pirmās spēļu dienas vienu no spožākajiem spēlētājiem kļuva Kārsons Ventzs, kurš šī gada draftā tika izvēlēts ar otro numuru. Filadelfijas "Eagles" rindās saspēles vadītājs debitēja ar divām ar pusi ceturtdaļām, kurās sevi parādīja no vislabākās puses un palīdzēja komandai pārspēt Tampabejas "Buccaneers" ar 17:9.

Savukārt pašreizējie "Super Bowl" čempioni, Denveras "Broncos" ar 22:0 pārspēja Čikāgas "Bears". Denveriešiem, starp citu, arī pašlaik ir svarīgs laiks, jo komanda meklēpamatsastāva saspēles vadītāju. Pirmajā cīņā sevi labi pierādīja Marks Sančezs.

NFL pirmssezona, 1. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
RedskinsFalcons17:23
BuccaneersEagles9:17
SaintsPatriots22:34
PanthersRavens19:22
JaguarsJets13:17
BroncosBears22:0

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...