Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Džonss dodas uz Kanzassitiju

Juris Miņins
Juris Miņins

Džonss dodas uz Kanzassitiju
Tomass Džonss
Foto: AP/Scanpix

Bijušais Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Ņujorkas "Jets" pussargs Tomass Džonss aizvadītajā brīvo aģentu tirgus dienā noslēdza līgumu ar Kanzassitijas "Chiefs", kas paredz, ka nākamo divu sezonu laikā spēlētājs saņems piecus miljonus ASV dolāru.

Kanzassitijas "Chiefs", kuri aizvadītā gada vasarā atlaida savu iepriekšējo pirmo numuru pussargu pozīcijā Leriju Džonsonu un sezonu noslēdza ar Džamālu Čārlzu, ir parakstījuši jaunu līgumu ar bijušo Ņujorkas "Jets" pussargu Tomasu Džonsu, kurš pēdējās divās sezonās, neskatoties uz to, ka viņam ir jau 31 gads, aizvada savas karjeras labākās sezonas. Līgums ir paredzēts uz divām sezonām, kuru laikā Džonss var saņemt piecus miljonus ASV dolāru.

Jāpiebilst, ka Kanzassitijas "Chiefs" nebija vienīgā komanda, kas interesējās par Džonsa pakalpojumiem, jo tāpat par viņu interesējās Minesotas "Vikings", Sandijego "Chargers" u.c. komandas, bet paši "Chiefs" izskatīja arī citu spēlētāju kandidatūras, vēl īsi pirms līguma parakstīšanas ar Džonsu, Kanzassitijā viesojās no Oklendas "Raiders" atlaistais Džastins Fargass, bet bijušajam Pitsburgas "Steelers" pussargam Villijam Pārkeram komanda bija jāapmeklē trešdienā.

No citām aktualitātēm var pieminēt to, ka, kā jau paredzēts, Klīvlendas "Browns" ir atlaiduši saspēles vadītāju Dereku Andersonu. Savukārt viens no labākajiem šī brīvo aģentu tirgus pussargiem Ladainians Tomlinsons var pievienoties Minesotas "Vikings", ieņemot vakanto otrā pussarga vietu, kas komandā radās pēc Čestera Teilora aiziešanas. Spēlētājs jau tuvākajā laikā apmeklēs komandu. Denveras "Broncos" ir nolīguši aizsardzības līnijas malējo aizsargu Džarvisu Grīnu. Savukārt Ņujorkas "Giants" ir vienojusies, ka saspēles vadītājs Džims Sordži spēlēs pie viņiem.

Tāpat atsevišķas uzmanības vērti ir notikumi Filadelfijā, kur, pretēji nesen paredzētajam, komandas sastāvā ir gan Maikls Viks, gan Donovans Maknebs, gan Kevins Kolbs. Tas nozīmē, ka viens no viņiem tiks aizmainīts, jo trijatā viņi komandā nevar palikt. Visdrīzāk aizmaināmais būs Maikls Viks, kurš pirms kāda laika sacīja, ka viņam nebūtu nekas pret spēlēšanu Karolīnas "Panthers" sastāvā, bet tagad paziņoja, ka arī Sentluisas "Rams" būtu laba komanda. Tikai ir jāatceras, ka visām komandām, kas Viku vēlēsies iegūt savās rindās būs vēl jāpiemaksā 1.5 miljonus ASV dolāru liels "sastāva bonuss".

Izmantotie resursi:
espn.go.com

     [+] [-]

, 2010-03-10 15:20, pirms 14 gadiem
Hmm, nez Džonss būs otrais nr? Čārlzs demonstrēja lieliskus ciparus savos statos pēc LJ aiziešanas, gaidīju, ka viņš sāks šo sezonu kā pamatsastāva RB.

Lieliski, lai Viks iet uz Rams, tiem tur QB lažo jau vairākas sezonas.

     [+] [-]

, 2010-03-10 16:33, pirms 14 gadiem
Mixes rakstīja: Hmm, nez Džonss būs otrais nr? Čārlzs demonstrēja lieliskus ciparus savos statos pēc LJ aiziešanas, gaidīju, ka viņš sāks šo sezonu kā pamatsastāva RB.

Lieliski, lai Viks iet uz Rams, tiem tur QB lažo jau vairākas sezonas.
Var jau dalīt "kerijus" uz pusēm. NO to pagājušsezon ļoti labi parādīja, kā (tb rādot labus rezultātu).

     [+] [-]

, 2010-03-10 17:37, pirms 14 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Var jau dalīt "kerijus" uz pusēm. NO to pagājušsezon ļoti labi parādīja, kā (tb rādot labus rezultātu).
Nu nez, man nepārāk patīk, ka ir 2 līdzīgi RB, kā tas bija NO un Broncos(tas arī nolāpīti chakarē fantasy punktus.
Šogad (nākossezon) Chiefs savu spēli vajadzēja balstīt uz Čārlzu un Čembersu

     [+] [-]

, 2010-03-10 17:41, pirms 14 gadiem
Denveras fani baigi priecājas ka viņiem šogad būs kkāda uberdefense, bet man domāt ka neko īsti nerādīs, vairāk kā puse no viņu d pēc 3 gadiem vistacamāk būs ''pensijā''.

     [+] [-]

, 2010-03-10 18:17, pirms 14 gadiem
M8archa rakstīja: Denveras fani baigi priecājas ka viņiem šogad būs kkāda uberdefense, bet man domāt ka neko īsti nerādīs, vairāk kā puse no viņu d pēc 3 gadiem vistacamāk būs ''pensijā''.
Tad varēs komandu būvēt pa jaunu, caur draftu.

     [+] [-]

, 2010-03-10 19:43, pirms 14 gadiem
Mixes rakstīja: Hmm, nez Džonss būs otrais nr? Čārlzs demonstrēja lieliskus ciparus savos statos pēc LJ aiziešanas, gaidīju, ka viņš sāks šo sezonu kā pamatsastāva RB.

Lieliski, lai Viks iet uz Rams, tiem tur QB lažo jau vairākas sezonas.
Dzirdēju, ka Rams draftā ņems Bradfordu, kurš ir QB, tākā nez vai Viks tur būtu pirmais numurs...

     [+] [-]

, 2010-03-10 21:12, pirms 14 gadiem
uldis rakstīja: Dzirdēju, ka Rams draftā ņems Bradfordu, kurš ir QB, tākā nez vai Viks tur būtu pirmais numurs...
Ar Viku, pēc jaunākās info ir tā, ka īsti, tomēr, neviens viņu negribot, bet "Seahawks" grib (ļoti, ļoti, ļoti) Maknebu vai Kolbu.