Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Vemblija stadionā 2014. gadā norisināsies trīs NFL spēles

Andrejs Siliņš

Vemblija stadionā 2014. gadā norisināsies trīs NFL spēles
"Jaguars" spēlētājs Moriss Džounss Drū
Foto: AFP/Scanpix

Turpinot attīstīt ideju par kluba izveidi Lielbritānijā, Nacionālās Futbola līgas (NFL) vadība vienojusies par trīs spēļu aizvadīšanu Londonā esošajā Vemblija stadionā 2014. gadā.

Londonā 2014. gadā "mājas" spēles aizvadīs Džeksonvilas "Jaguars", Atlantas "Falcons" un Oklendas "Raiders", taču pretinieces vēl nav nosauktas.

"Mūsu līdzjutēji Lielbritānijā vēlas redzēt vairāk spēļu," sacīja NFL komisārs Rodžers Gudels. "Abas jau šogad paredzētās spēles tika izpirktas ļoti ātri. Līdzjutēju entuziasms arvien pieaug. Šoad aizvadot divas spēles Londonā, jau esam audzējuši līdzjutēju skaitu. Ar trim mačiem nākamgad ceram sasniegt vēl lielāku fanu skaitu."

Pirmā o divām spēlēm šogad Londonā jau aizvadīta - septembrī 83 000 līdzjutēju noraudzījās Minesotas "Wikings" uzvarā pār Pitsburgas "Steelers" (34:27). Otrā spēle šoad notiks šonedēļ, kad "Jaguars" tiksies ar Sanfrancisko "49ers".

Kopumā "Jaguars" vismaz vienu spēli Vemblija stadionā aizvadīs līdz pat 2016. gadam, to ieskaitot. "Esam izdarījuši pareizo izvēli, piekrītot Londonā aizvadīt pa spēlei līdz 2016. gadam," apmierināts ir "Jaguars" īpašnieks Šahids Kāns, kuram pieder arī Anglijas Premjerlīgas klasiskā futbola klubs Londonas "Fulham".

Izmantotie resursi:
BBC

     [+] [-]

, 2013-10-09 15:25, pirms 11 gadiem
Nu jā, Oklenda un Džeksonvila nevar salasīt 90% arēnas aizpildīšanos mājās un ir vienas no līdzjutējiem neinteresantākajām komandām overall (kopējā spēļu apmeklētība, mačos kur piedalās abas komandas - 89 un 88%, tikai četras komandas ir zem 90%), tāpēc izvēle nav nejauša.

Bez tam, Džeksonvila uz šo brīdi izskatās ir komanda, kas mēģinās atkārtot Detroitas "Lions" 0-16 sezonu. + Komandai ir MILZĪGAS problēmas ar līdzjutēju piesaisti Džeksonvilā.

     [+] [-]

, 2013-10-09 15:34, pirms 11 gadiem
Siliņ, "Vikings" nav ar W. Jāpiekrīt Jurim, "Jaguars" un "Raiders" ir NFL vājākās komandas un šādi viņas var nopelnīt vismaz uz skatītājiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-10-09 16:22, pirms 11 gadiem
Pati spēle man patīk vizuāli, bet pagājušogad skatoties SD Chargers spēli klātienē, uzreiz nespēju to izbaudīt, jo nezinu noteikumus :-)

     [+] [-]

, 2013-10-09 16:38, pirms 11 gadiem
Ooopiits rakstīja: Siliņ, "Vikings" nav ar W. Jāpiekrīt Jurim, "Jaguars" un "Raiders" ir NFL vājākās komandas un šādi viņas var nopelnīt vismaz uz skatītājiem.
Raiders noteikti nav starp vājākajām komandām - Giants, Bucs, Steelers, manuprāt, ir vājākas. Ar Pryor Raiders var būt cienījama komanda.

     [+] [-]

, 2013-10-09 16:57, pirms 11 gadiem
Mixes rakstīja: Raiders noteikti nav starp vājākajām komandām - Giants, Bucs, Steelers, manuprāt, ir vājākas. Ar Pryor Raiders var būt cienījama komanda.
Es biju vairāk domājis vairāku gadu garumā, pareizāk, kā amīši saka, kopš tuck rule "Raiders" ir bijis nožēlojams. Šosezon, protams, ir komandas, kurām spēle nevedās.