Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Matulis palīdz "Griffons" uzvarēt ar 56:0 (+video)

Juris Miņins
Juris Miņins

Matulis palīdz "Griffons" uzvarēt ar 56:0 (+video)
Jānis Matulis
Foto: gogriffons.com

Pie savas otrās uzvaras ASV koledžu sporta asociācijas (NCAA) otrās divīzijas futbola turnīrā tika Misūri rietumu štata universitāte, kas ar 56:0 uzveica Viljama Dževela koledžas vienību.

Misūrī rietumu štata "Griffons" futbola komanda, kuru pārstāv arī Latvijas atlēts Jānis Matulis, savā sezonas otrajā mačā tikās ar Viljama Dževela koledžas komandu. Jau no cīņas pirmajām minūtēm bija redzams "Griffons" pārākums meistarībā un jo tālāk ritēja spēle, jo lielāka Misūri rietumu štata universitātes komandas dominance bija novērojama.

Vienīgais uzbrukums, kurā Viljama Dževela koledžas "Cardinals" vienība varēja cerēt uz punktiem beidzās ar zaudētu bumbu uz pretinieku laukuma puses viena jarda līnijas.

Jāpiebilst, ka šī spēle bija zīmīga arī ar to, ka "Grifons" aizsardzības līnijas spēlētājs Deivids Bass, kuram prognozē vietu nākamā gada NFL draftā, uzstādīja jaunu skolas rekordu seku (pretinieku saspēles vadītāja apstādināšana pirms piespēles izdarīšanas) ziņā.

Mūsu valsts pārstāvis Jānis Matulis, tāpat kā sezonas atklāšanas cīņā, spēlē piedalījās, taču pagaidām nespēja atzīmēties statistikas ailītēs.

Savukārt pirmās divīzijas mačos, pretēji pirmās nedēļas mierīgajiem notikumiem, parādījās dažādi negaidīti rezultāti. Tā Luiziānas-Monro augstskola pieveica ar astoto numuru izsētos Arkanzasas studentus (34:31), Arizona pievieca ar 18. numuru izsēto Oklahomas štata universitāti (59:38), bet UCLA izrādījās pārāki par Nebraskas (Nr.16.) komandu - 36:30. Tāpat no TOP-25 komandām zaudējumu piedzīvoja Viskonsina (Nr.13), kas atzina Oregonas štata komandu – 7:10.

Jāpiebilst, ka pārējās komandas, kurām pēc pirmās nedēļas tika piešķirts izsētais numurs, tika pie uzvarām.

Spēles apskats

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2012-09-09 18:22, pirms 12 gadiem
OReginas ducks jau itka ir gana specigi lai netiktu uzskatiti par parsteiguma autoriem!? Jeb e kludos?

     [+] [-]

, 2012-09-09 18:39, pirms 12 gadiem
oregon un oregon st ir dažādas komandas

  +1 [+] [-]

, 2012-09-09 18:50, pirms 12 gadiem
ffwrd rakstīja: oregon un oregon st ir dažādas komandas
Tieši tā. Lai gan arī "Beavers" nav galīgi švaki (kā sistēma), tur studiju gadus pavadīja Stīvens Džeksons ("Rams", RB), Čads Džonsons (FA, WR), kā arī NFL DC rekordists-superstārs Stīvens Paī (+ protams, ka vēl kaudze ar NFL spēlētājiem).

     [+] [-]

, 2012-09-09 19:14, pirms 12 gadiem
Kādā pozīcijā Matulis spēlē?
Un kā ir ar citiem latviešiem NCAA futbolā? I divīzijā neviena nav?

     [+] [-]

, 2012-09-09 19:18, pirms 12 gadiem
Revel rakstīja: Kādā pozīcijā Matulis spēlē?
Un kā ir ar citiem latviešiem NCAA futbolā? I divīzijā neviena nav?
Jānis ir DE un pēc manā rīcībā esošās informācijas viņš ir vienīgais latvietis (ieksaitot amerikas latviešus) NCAA futbolā (ja tā nav, labojiet, būšu pateicīgs).

     [+] [-]

, 2012-09-09 20:23, pirms 12 gadiem
Jānis Matulis ir radinieks mūsu alus/sporta ekspertam Jānim Matulim?

     [+] [-]

, 2012-09-09 22:57, pirms 12 gadiem
kristapskristaps rakstīja: Jānis Matulis ir radinieks mūsu alus/sporta ekspertam Jānim Matulim?
Ja arī ir, tad noteikti, ne pirmās pakāpes.