Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Bortls palīdz "Jaguars" pieveikt kaimiņus

Juris Miņins
Juris Miņins

Bortls palīdz "Jaguars" pieveikt kaimiņus
Bleiks Bortls
Foto: AP/Scanpix

Bijušais UCF "Knights" saspēles vadītājs un Nacionālās futbola līgas (NFL) 2014. gada drafta trešais numurs Bleiks Bortls parādīja atzīstamu sniegumu savā pirmajā profesionālā futbola spēlē, palīdzot savai Džeksonvilas "Jaguars" komandai ar 16:10 uzveikt Tampabejas "Buccaneers".

NFL pirmssezona ir vienta, kur var parādīt savu varējumu ne tikai tālākie rezervisti, bet arī tā ir vieta, kur pie saviem pirmajiem snepiem tiek debitanti un tieši pēc šīm izspēlēm viņi arī jau tiek vērtēti īstu vīru konkurencē.

Tā šonakt pie pirmās iespējas atrādīt savu varējumu tika šī pavasara drafta trešais numurs Bleiks Bortls, kurš, pēc aizvadītas lieliskas sezonas NCAA, ļoti strauji pakāpās pirmsdrafta prognozēs un beigu beigās tika izvēlēs Džeksonvilas "Jaguars" komandā. Jāsaka, ka, lai arī Džeksonvilas treneru korpuss jau ir izteicies, ka šajā sezonā viņi no Bortla negaida ārkārtēju sniegumu un viņam ir dots laiks, lai mācītos, pats spēlētājs savā pirmajā izgājienā uz laukuma rādīja atzīstamu spēli.

Realizējis septiņus no vienpadsmit piespēļu mēģinājumiem un guvis 117 jardus, džeksonviliešu saspēles vadītājs nodrošināja savai komandai iespēju sist vieglu tiešo brīvsitienu (26 jardi). Turklāt jāatzīmē, ka Bortls treniņos vēl aizvien strādā ar "Jaguars" otro komandu un viņam vēl ir jāsagaida sava iespēja piedalīties pirmās komandas izspēlēs.

Ja runā par pašu spēli, kurā "Jaguars" tikās ar saviem kaimiņiem – Tampabejas "Buccaneers", tad Džeksonvilas komanda jau no paša sākuma guva pārsvaru, kad pārtverot piespēli, bumbu ieskaites zonā nogādāja Vinstons Gajs. Tomēr, spēles pēdējā ceturtdaļā Tampabejas futbolisti prata izlīdzināt rezultātu, jo Maikla Glenona un Tomija Strītera sešu jardu sadarbība beidzās ar tačdaunu. "Buccaneers" prieki gan bija īsi, jo pēdējais vārds pienācās Denardam Robinsonam, kurš ienesa bumbu ieskaites zonā pēc 23 jardu skrējiena. Tiesa, kad "Jaguars" izvēlējās izspēlēt divu punktu uzbrukumu, viņiem tas neizdevās. Spēle noslēdzās ar rezultātu 16:10 Džeksonvilas komandas labā.

NFL Pirmssezona, Pirmā nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
DolphinsFalcons10:16
BuccaneersJaguars10:16
BillsPanthers20:18
RaidersVikings6:10
EaglesBears28:34
SaintsRams26:24

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  +1 [+] [-]

, 2014-08-09 11:46, pirms 10 gadiem
Savukārt galvenais šīs nakts spēļu stāsts laikam ir Maikla Sema, pirmā amfutbolista, kurš publiski atzinās, ka ir gejs, spēlēšana.

Kā spēlētājs viņš ir visai viduvējs, tikai, ja viņu "Rams" nepaņems sastāvā, tad varu iedomāties kādi stāsti sekos no politkorektās un liberālās amerikāņu sabiedrības...

     [+] [-]

, 2014-08-09 15:33, pirms 10 gadiem
.. čalis uzvārdā ietrāpīja kaut kur statp Boltu un Boratu