Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Patriots" vienojas ar Kārteru un Elisu

Juris Miņins
Juris Miņins

"Patriots" vienojas ar Kārteru un Elisu
Andrē Kārters
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) iepriekšējās desmitgades titulētākais klubs Jaunanglijas "Patriots" ir vienojušies par sadarbību ar otrās līnijas aizsargu Andrē Kārteru un aizsardzības līnijas malējo aizsargu Šonu Elisu.

Jaunanglijas "Patriots" ir parakstījuši līgumu ar 32 gadus veco aizsardzības spēlētāju Andrē Kārteru. Sīkāki līguma nosacījumi netiek atklāti. Kārters savas 11 sezonas ilgās karjeras laikā ir pārstāvējis divas komandas, Sanfrancisko "49ers" un Vašingtonas "Redskins", kā arī spēlējis divās pozīcijās – aizsardzības līnijas melnējā aizsarga un arī kā otrās līnijas aizsargs. 149 NFL karjeras mačos viņa kontā ir 442 spēka paņēmieni un 66 "seki".

Otrs "Patriotu" jaunieguvums ir arī aizsardzības līnijas "ends" Šons Eliss. 34 gadus vecais futbolists līdz šim spēlēja Ņujorkas "Jets" rindās un darīja to 10 sezonas (labākais rādītājs no visiem aktīvajiem "Jets" spēlētājiem), taču nu ir parakstījis vienas sezonas līgumu ar Jaunanglijas komandu. Līdzšinējā karjerā (170 spēlēs) Eliss ir 72.5 reizes apstādinājis pretinieku saspēles vadītāju un veicis 552 spēka paņēmienus.

Abi jaunpienācēji ir "piespēļu neitralizētāji", kas "Patriots" vienībai ļaus vairāk variēt ar aizsardzības līnijas futbolistiem. Atgādināsim, ka šīs pirmssezonas treniņos līdz šim ir iespēlēta 4-3 shēma, kurā kā līnijas iekšējie aizsargi ir Vinss Vilforks un Alberts Heinsvorts, bet malās spēlē Eriks Mūrs un Džermeins Kaninghems.

Savukārt Atlantas "Falcons" ir vienojušies par jaunu līgumu ar savu bijušo pussargu Džeisonu Snelingu, bet Ņujorkas "Giants", lai aizpildītu "caurumu", ko radīja negaidītais Bena Patrika paziņojums par karjeras beigšanu, noslēdza līgumu ar bijušo Denveras "Broncos" balsta uzbrucēju Danielu Koutsu.

Izmantotie resursi:
GridironFans.com

  +1 [+] [-]

, 2011-08-08 12:11, pirms 13 gadiem
izlasot virsrakstu padomāju, kas tā par komandu kas pārvilinājā NBA veterānus

  +1 [+] [-]

, 2011-08-08 12:12, pirms 13 gadiem
V.Carter un M.Eliss mopeedists!