Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

“Browns” neatstāj cerības “Bengals” un uzvar Ohaio duelī

Juris Miņins
Juris Miņins

“Browns” neatstāj cerības “Bengals” un uzvar Ohaio duelī
Braiens Hojers
Foto: AFP/Scanpix

Klīvlendas “Browns” Nacionālās futbola līgas (NFL) desmitās nedēļas pirmajā mačā izcīnīja savu septīto uzvaru šosezon ar 24:3 pārspējot Klīvlendas “Browns”.

Klīvlendas komanda ilgu laiku bija viena no vājākajām NFL vienībām un, lai arī šajā sezonā viņi ir saņēmušies, pirms Ohaio štata dueļa, kurā viņiem izbraukumā bija jācīnās ar visai spēcīgo, taču šogad nestabili spēlējošo, Sinsinati “Bengals”, neviens negaidīja, ka viesi spēs tik viegli uzvarēt.

Tā vietā, lai savās mājās aizvadītu pārliecinošu spēli, “Bengals” izskatījās ļoti nepārliecinoši, bet komandas saspēles vadītājs Endijs Daltons aizvadīja pašu sliktāko spēli kādu vien var aizvadīt, jo maču noslēdza ar QB reitingu 2.0.

Klīvlendas komanda gan laiku lieki netērēja un jau no mača sākuma izvirzījās vadībā, kad Bens Teits ienesa bumbu ieskaites zonā. Maiks Nūdžents gan tajā pašā pirmajā ceturtdaļā atspēlēja trīs punktus, taču, kā izrādījās vēlāk tas arī bija vienīgais viņa komandas panākums šajā spēlē.
Mača turpinājumā “Browns” guva vēl divus piezemējumus, kas interesanti – visus ienesot bumbu ieskaites zonā no pāris jardu attāluma. Vispirms veiksmīgs izrādījās Aizijs Krovels, bet trešo tačdaunu savas komandas labā guva Terenss Vests. Jāpiebilst, ka starp šiem diviem piezemējumiem trīs punktu tiešais brīvsitiens padevās Bilijam Kandifam.

Uzvarētāju rindās saspēles vadītājs Braiens Hojers guva 198 jardus, realizējot 15 no 23 piespēlēm. Terenss Vests nesot bumbu guva vēl 94 jardus, bet piespēļu uzbrukumos labākais klīvlendietis bija Mailzs Ostins, kurš izcēlās ar 48 jardiem un bija viens no trim savas komandas spēlētājiem, kuri guvuši vismaz 45 jardus.

Tāpat ir jāizceļ Basters Skrīns un Kreigs Robertsons, kuri katrs pārtvēra pa vienai Endija Daltona piespēlei. Savukārt labākais “Browns” aizsargs bija Karloss Densbijs, kurš izcēlās ar astoņiem spēka paņēmieniem, savukārt divi seki Desmonda Braienta kontā (viņam arī seši spēka paņēmieni).

Zaudētāju rindās jau vairākkārt pieminētais Daltons realizēja vien 10 no 33 piespēlēm, gūstot 86 jardus, līdz viņu nomainīja Džeisons Kempbels (3/6; 7 jardi). Savukārt komandas pirmais malējais uzbrucējs Eidžeijs Grīns notvēra vien trīs no desmit piespēlēm un guva 23 jardus. Jāpiebilst, ka neviens no Sinsitati uzbrucējiem neguva vairāk kā 30 jardus un produktīvākais spēlētājs uzbrukumā bija Džeremijs Hils, kurš guva 55 jardus nesot bumbu un vēl sešus – tverot piespēli.

Toties aizsardzībā “Bengals” rindās bija trīs futbolisti, kuri vismaz desmit reizes ir apturējuši pretspēlētājus. Visaktīvākais šajā ziņā bija Emanuels Lamurs, kurš 11 reizes neļāva oponentam aiziet garām.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2014-11-07 09:45, pirms 10 gadiem
Nožēlojami! Sasodīti nožēlojami

     [+] [-]

, 2014-11-07 10:38, pirms 10 gadiem
who dey, who dey - da Bungles!!!!

     [+] [-]

, 2014-11-07 20:22, pirms 10 gadiem
Nevi nožēlojami,bet jauki.
neticami , steeleri pirmie. bengāļi un brūnie ir par augstu. baltimora savā vietā.