Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Neits Robinsons atrādīsies NFL klubam

Juris Miņins
Juris Miņins

Neits Robinsons atrādīsies NFL klubam
Nate Robinson
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Neits Robinsons ir paziņojis, ka jau tuvākajās dienās dosies uz Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Sietlas "Seahawks" treniņnometni, lai atrādītos komandas galvenajam trenerim Pītam Kerolam, lai pretendētu uz vietu komandā.

Tā kā Nacionālajā basketbola asociācijā pašlaik ir lokauts un nav prognožu kad tas varētu beigties, spēlētāji meklē iespējas uzturēt sevi formā citur. Liela daļa basketbolistu slēdz līgumus ar Eiropas klubiem, bet Oklahomsitijas "Thunder" spēlētājs Neits Robinsons mēģinās iekļūt kādā NFL komandā.

"Es domāju, kāpēc ne," intervijā sacīja pats basketbolists, "es visu laiku esmu vēlējies pierādīt, ka man ir arī potenciāls spēlējot amerikāņu futbolu. Pašreizējais lokauts ir kā Dieva dāvana. Jau tuvākajā laikā es apmeklēšu vairākas komandas, lai atrādītos." Kā trīs vienības, kas ir ieinteresētas redzēt Robinsonu treniņos tiek minētas Sietlas "Seahawks", ar kuras treneri Neits jau ir vienojies par treniņiem, Oklendas "Raiders" un Filadelfijas "Eagles".

Atgādināsim, ka Vašingtonas koledžā trīskārtējais NBA "Slam Dunk" čempions iekļuva pateicoties futbola stipendijai (spēlēja malējā aizsarga pozīcijā) un tikai tad sāka nopietnāk pievērsties basketbola treniņiem, kas vēlāk izvērtās par sākumu profesionālajai basketbolista karjerai.
Jāpiebilst, ka Robinsona tēvs, bija NFL profesionālis, spēlējot Bufalo "Bills" rindās, bet koledžu līmenī pārstāvēja to pašu Vašingtonas "Huskies", kuras sastāvā kļuva par 1982. gada "Rose Bowl" un 1985. gada "Orange Bowl" vērtīgāko spēlētāju.

Izmantotie resursi:
GridironFans.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-08-07 17:09, pirms 13 gadiem
NFL saturas nak Nate Robinson.!

  +6 [+] [-]

, 2011-08-07 17:10, pirms 13 gadiem
Cik viņam bija augums? 1,75m, cik atceros. Vai tad NFL profi viņu neizsmērēs pa jardu līnijām?

  +1 [+] [-]

, 2011-08-07 17:17, pirms 13 gadiem
speedstream112 rakstīja: Cik viņam bija augums? 1,75m, cik atceros. Vai tad NFL profi viņu neizsmērēs pa jardu līnijām?
CB pozīcijā augums, lai arī ir nozīmīgs, nav tik būtisks. Galvenais ir ātrums, "momenta izjūta", "taimings", leciens.
NCAA līmenī viņš jau taču spēlēja un, redz, dzīvs, pie tam pat ir iegājis skolas vēsturē ar pāris labām epizodēm.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-08-07 17:28, pirms 13 gadiem
Juri, malējais aizsargs = cornerback?

     [+] [-]

, 2011-08-07 17:44, pirms 13 gadiem
Juris Miņins rakstīja: CB pozīcijā augums, lai arī ir nozīmīgs, nav tik būtisks. Galvenais ir ātrums, "momenta izjūta", "taimings", leciens.
NCAA līmenī viņš jau taču spēlēja un, redz, dzīvs, pie tam pat ir iegājis skolas vēsturē ar pāris labām epizodēm.
ka tik tu nebiji tas kurs spriedeleja ka LBJ neko nespetu tur sasniegt...perdon my France bet man kaut ka liekas talants,fiziskais tas pats leciens un iespejams atrums vinjam ir gana daudz vairak ka Robinsonam

  -1 [+] [-]

, 2011-08-07 18:28, pirms 13 gadiem
rainmaker rakstīja: ka tik tu nebiji tas kurs spriedeleja ka LBJ neko nespetu tur sasniegt...perdon my France bet man kaut ka liekas talants,fiziskais tas pats leciens un iespejams atrums vinjam ir gana daudz vairak ka Robinsonam
Ar starpību, ka LBJ ir citas pozīcijas spēlētājs (WR). Dažādām pozīcijām vajag dažādus parametrus.
Turklāt, spēlēt HS un koledžā ir MILZĪGA atšķirība, nemaz nerunājot par HS un NFL (tā ir TĀĀĀDA aiza starpā).

Neits ir futbolists (pie tam laba līmeņa, spēcīgas koledžas starta CB), kurš pievērsās basketbolam. Lebrons ir basketbolists, kurš, kā jau daudzi skolu atlēti, pie reizes spēlēja futbolu (Z-Amerikā reti kurš HS startē tikai vienā sporta veidā).

Un jā, vertikālais leciens abiem ir vienāds - 110 cm.

Revel, jā, tas ir kornerbeks.

     [+] [-]

, 2011-08-07 18:31, pirms 13 gadiem
vispar jau daudz kur rakstits ka LBJ leciens 46 inches kas dod 116cm

  +1 [+] [-]

, 2011-08-07 19:02, pirms 13 gadiem
rainmaker rakstīja: vispar jau daudz kur rakstits ka LBJ leciens 46 inches kas dod 116cm
Manā rīcībā ir skaitlis 44 inches.
Jautājums arī ir kad šie mērījumi ir veikti, jo tas ir rādītājs, kas reāli arī mainās ne tikai sezonu no sezonas, bet arī tās laikā.

Un jāatceras, ka bez pielietojuma šie cipari ir tikai un vienīgi cipari (2002. gada Apple Cup ar Robinsonu galvenajās lomās un Maiku Bušu kā "kadra aizpildītāju" to arī pierāda).

Ja runā par Lebronu, tad pašlaik, ar viņa parametriem, WR no viņa nez vai sanāktu viņš ir pārāk liels un smags (kas beigu rezultātā rezultējas = "lēns") priekš pozīcijas (Vadošie pozīcijas spēlētāji ir 180~190 cm gari, tīri piemēram).

Citam piemēram. WR vajag ne tikai skriet kā negudriem uz priekšu, bet arī nezaudējot ātrumu mainīt skriešanas virzienu un izvairīties no pretiniekiem, sekot līdzi bumbai, saķert to un vicot tālāk, nezaudējot ātrumu. Parasti šajās pozīcijās spēlē tie, kas ir ASV čempionāta līmeņa (kas vienlaicīgi ir arī pasaules līmenis) sprinteri (un daudzi no viņiem arī ir reāli kandidāti uz izlasi). Tu, cerams, taču nesāksi stāstīt, ka Lebrons var kandidēt arī uz ASV 100 metru sprinteru komandu.

Drīzāk tad jau kā TE, taču tad viņam ir jāstrādā arī ar blokiem, kur pieredzējušie LB un DE viņu izģērbs kā vidusskolas puiku (kāds viņš amerikāņu futbolā arī ir).

Protams, Džeimss IR atlēts un pie noteikta darba apjoma viņš KAUT KAD VARĒTU KĻŪT par NFL pamatsastāva spēlētāju, taču jautājums ir - vai viņam tas ir vajadzīgs? Jebšu jautājums par ieguldīto darbu (vismaz pāris sezonas intensīvu treniņu) un gaidāmo rezultātu (viens no vidēja līmeņa spēlētājiem), kā arī alternatīvām (NBA superstāra statuss).

     [+] [-]

, 2011-08-07 20:46, pirms 13 gadiem
Ja LeBrons būtu NFL, tad Kalvins Džonsons vairs nebūtu Megatrons

     [+] [-]

, 2011-08-07 20:55, pirms 13 gadiem
shamanis29 rakstīja: Ja LeBrons būtu NFL, tad Kalvins Džonsons vairs nebūtu Megatrons
Megatrons ta Megatrons, bet pēdējā laikā LBJ pat "tavējam" (pēc avatara spriežot) ir ķēries klāt. Z-Amerikā tāda neviennozīmīga reakcija.
Un vispār, "tavējie" kkā baigi negaidīti risina savu QB jautājumu... .

     [+] [-]

, 2011-08-07 21:03, pirms 13 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Megatrons ta Megatrons, bet pēdējā laikā LBJ pat "tavējam" (pēc avatara spriežot) ir ķēries klāt. Z-Amerikā tāda neviennozīmīga reakcija.
Un vispār, "tavējie" kkā baigi negaidīti risina savu QB jautājumu... .
Par to, ka LeBrons aizstāvējis Tībovu? Pareizi darīja Protams, ka daļa taisnības jau ir arī žurnālistiem u.c.
Nu Ortons ir labāks. Gan labāks metējs, gan spēli lasa labāk. Tībovam pie šiem komponentiem vēl jāstrādā. Viss ar laiku
Vēl jau priekšā preseason spēles, viss var gadīties

     [+] [-]

, 2011-08-07 21:14, pirms 13 gadiem
shamanis29 rakstīja: Par to, ka LeBrons aizstāvējis Tībovu? Pareizi darīja Protams, ka daļa taisnības jau ir arī žurnālistiem u.c.
Nu Ortons ir labāks. Gan labāks metējs, gan spēli lasa labāk. Tībovam pie šiem komponentiem vēl jāstrādā. Viss ar laiku
Vēl jau priekšā preseason spēles, viss var gadīties
Man liekas, ka visā šajā stāstā par Denveras QB kaut kā trūkst... Breidija Kvina?
Manuprāt, vēl aizvien viņš ir konkurētspējīgs pirmais numurs (ar nosacījumu, ka komanda nav "Browns'09").

Šajā situācijā tas varētu būt vislabākais variants - Ortons prom, Kvins kā pagaidu starteris, bet Tībovs uzlabo savu spēli un kā ir gatavs, tā Kvins tiek pabīdīts uz bekapu. Denvera tāpat uz šo brīdi nav PO kontenderi, neko diži viņi nezaudētu.

     [+] [-]

, 2011-08-07 22:53, pirms 13 gadiem
NFL ir pilns ar īsa auguma CB, tā būtībā ir vienīgā pozīcija am. fucī, kurā nav svarīgi auguma parametri. Ar tādu ātrumu un pederi kā Neitam pilnīgi pietiek, lai nopietni apsvērtu viņu kā NFL spēlētāju. Ar Lebronu ir jau cits stāsts, kā Juris lieliski izklāstīja.

Interesanti, ka Tībovu baigi noliek, bet ar viņu uz laukuma Broncos izskatījās visnotaļ labi, sevišķi ņemot vērā, ka viņš ir tikai rūkijs. Neviens no mums nezin, cik labs šobrīd ir Kvins, bet manā skatījumā starp viņu un Tībovu konkurences nav, Timam jāsāk. Broncos Ortonu vajag mazāk kā tiem pašiem Dolphins.

     [+] [-]

, 2011-08-07 23:19, pirms 13 gadiem
Nu es arī tikai par to, lai Tībovu pēc iespējas ātrāk iespēlē. Čalis jau nenormāli strādā pie saviem mīnusiem. Būtu kaut vai man puse no viņa darba spējām
Konkurētspējīgs pirmais numurs Denverā? Neko daudz par Kvinu nezinu, bet es saku, ka nē, lai gan pats Elvejs uzskata, ka Denverā tādi ir visi trīs. Noteikti, ka čalis nav atradies īstajā laikā un vietā, potenciāls tā arī paliks nerealizēts.
Ortons, lai gan ir QB viduvējība, viņš ir šobrīd labākais komandā. Jā, žēl gan, ka neidzevās aizmainīt viņu, bet ko darīt. Tībovs vēl mācās, viņam dod laiku kļūt labākam (metiens) + Denvera viņā saredz nākotni. Nodraftēja Tībovu un Kvins netika sastāvā pie Makdaniela, es uzskatu, ka pamatoti. Tagad jauns treneris, bet nekas jau nav mainījies Viņam šeit nav nākotnes, viņs nav ne ar ko labāks par otrgadnieku Tībovu, vēlpietam Kvins nav redēts nopietni spēlējot "simts" gadus.

     [+] [-]

, 2011-08-07 23:47, pirms 13 gadiem
denvera ar qb riktīgi lohojas.
es gan vēl joprojām domāju, ka ortonu vēl aizmainīs moš viņi šobrīd vienkārši cenu mēģina pacelt, pozicionējot tkipa kā pirmo numuru

     [+] [-]

, 2011-08-08 00:00, pirms 13 gadiem
Ortons noteikti ir labākais QB un pirmais nr. Denverā, par to nevajadzētu būt nevieniem jautājumiem. Bet fani tomēr grib redzēt Tībovu. Jebkurā gadījumā, ja netiek izteikti ļoti labi piedāvājumi, Broncos tikai nāktu par labu Ortonu vismaz vēl uz sezonu vēl paturēt.

     [+] [-]

, 2011-08-08 00:11, pirms 13 gadiem
Kvins var būt adekvāts pirmais numurs (nesaku - labākais variants, jo tā tas nav, bet labākais pagaidu variants ir gan) tādai komandai kā Denvera. Jā, NFL viņš nav sevi parādījis tā kā no viņa gaidīja pēc NCAA karjeras, BET viņam neviens tā pa īstam nav devis iespēju!

Sākumā viņu, kā jau jauno, mēģināja iespēlēt, bet trešajā sezonā visa Klīvlendas komanda bija tāda (3. sliktākā AFC), ka jaunam QB ieiet šādā tīmā ir ĻOTI, ĻOTI grūti (WR togad vispār bija katastrofa), bet tad jau sekoja treids uz DEN (pretī CLE dabūja savu pagājušās sezonas brīnumu Hilisu).

Ja salīdzina to pašu Ortonu un Kvinu viņu pirmajās daudz maz starteru (10+ starti) sezonās, tad kaut kas līdzīgs tajā visā ir (tikai CHI bija overall labāka komanda).

Kā jau minēju - tagad notreidojot Ortonu (viņa maksimālajā vērtībā) un ļaujot Tībovam briest aiz Ortona, DEN iegūtu daudz, daudz vairāk... . Te nu jācer uz modesta pieņēmumu.

Bet nu labi, raksta tēma ir cita... un tieši tāpēc vēlētos dzirdēt NFL sadaļas "zavsegdataju" domas par šo ideju - Neits Robinsons Sietlas "Seahawks"/Oklendas "Raiders" CB ("Eagles" nerakstu, jo nu tas būtu vispār - atnāktu NBA sīkaļa un izkonkurētu Asomuā, DRC, Semjuelu ).

     [+] [-]

, 2011-08-08 02:23, pirms 13 gadiem
Mēs par Kvina gatavību neko daudz nevaram zināt. Treneru komentāri nenozīmē daudz, ja būtu pretēji, tad gandrīz katrs QB līgā būtu labs. Turklāt Kvins, iespējams, ir pat zaļāks par Tībovu - kurš pēdējais ir spēlējis, kuram tiek vairāk snapu treniņos ar 1. komandu, kuram vairāk uzticas? Turklāt ar nedaudz uzlabotu uzbrukumu (neskaito Hilisu) Makojs Klīvlendā izskatās daudz labāk nekā Kvins savulaik.

Manuprāt, Ortonam jāpaliek, lai Tībovs vēl sezonu aug aiz šā. Sākt sezonu tikai ar Tībovu un Kvinu ir liels risks.

Man tie Eagles jau ir apnikuši. Viens vārds pēc otra saistīts ar šiem, cik tad var? Grūti Neitam tur būtu izsisties tālāk par special teams, ja Semjuels paliek.

     [+] [-]

, 2011-08-08 10:37, pirms 13 gadiem
Mixes rakstīja: Mēs par Kvina gatavību neko daudz nevaram zināt. Treneru komentāri nenozīmē daudz, ja būtu pretēji, tad gandrīz katrs QB līgā būtu labs. Turklāt Kvins, iespējams, ir pat zaļāks par Tībovu - kurš pēdējais ir spēlējis, kuram tiek vairāk snapu treniņos ar 1. komandu, kuram vairāk uzticas? Turklāt ar nedaudz uzlabotu uzbrukumu (neskaito Hilisu) Makojs Klīvlendā izskatās daudz labāk nekā Kvins savulaik.

Manuprāt, Ortonam jāpaliek, lai Tībovs vēl sezonu aug aiz šā. Sākt sezonu tikai ar Tībovu un Kvinu ir liels risks.

Man tie Eagles jau ir apnikuši. Viens vārds pēc otra saistīts ar šiem, cik tad var? Grūti Neitam tur būtu izsisties tālāk par special teams, ja Semjuels paliek.
Nedaudz uzlabots uzbrukums?
Pirmkārt, klāt nācis Hiliss (kas ir milzīgs papildinājums bekfīldam), otrkārt, komandai pievienojies Bens Vatsons (viens no labākajiem uzbrukuma TE līgā, piespēļu uzbrukuma līderis). Reāli, komandas uzbrukumam pievienojās rushing un passing uzbrukumu hedlaineri.

Pie tam, 2009. gadā tikai vienam (!!!) uzbrucējam bija vairāk kā 250 jardi sezonā sakrāti. Pagājušgad tādi bija jau septiņi. Man gan liekas, ka tā nav tikai QB vaina.

"Browns" 2009. gada versija un 2010. gada variants ir divas dažādas komandas un salīdzināt divu spēlētāja veikumu tajās un izdarīt kādus secinājumus tālejošus, ir ne visai korekti.

Ar ko tad Denvera tā riskē? 4 uzvaru vietā izcīnīt 3 vai 2? Nu beidziet, tā ir sliktākā komanda AFC. Īstermiņa labuma dēļ tā tiek zaudēta ilgtermiņa spēja konkurēt (un Kvinu vēlāk arī var aizmainīt, jo viņa vērtība celsies).

Bet par "Eagles" būs vēl ilgi jāklausās šosezon.

     [+] [-]

, 2011-08-08 10:45, pirms 13 gadiem
Un vēl... šādos gadījumos (kad komandai ir vismaz divi starteru līmeņa QB) treniņos pirmās komandas snepus vienam no QB dod nevis tāpēc, ka viņš IR labāks, bet tāpēc, ka viņu virza uz komandas pirmā numura posteni (treneris, dažādu iemeslu dēļ, uzticas viņam vairāk nekā otram, un tas ne vienmēr ir saistīts ar sportisko sniegumu), t.i., viņam IR JĀBŪT labākajam (kas beigu beigās arī dod rezultātu).

     [+] [-]

, 2011-08-08 14:35, pirms 13 gadiem
Ar Hilisu CLE tagad ir rushing, bet tas nemaina faktu, ka Makojam nav ieroču. Tieši šī iemesla dēļ NFL eksperti negrib izteikt nekādus viedokļus par Makoja spēli. Kopumā skatoties CLE tagad ir pateicīgāka komanda jaunam QB, bet Kvinam toties bija Breilons Edvards. Makojam nav NEVIENA tāda līmeņa WR. Būtībā pa šiem gadiem zaudēts elites WR, bet iegūts TE. Un vispār es neredzu baigo jēgu sīkumos salīdzināt ļoti sliktu ar sliktu. Makojs savā pirmajā gadā izskatās daudz labāk par Kvinu un abi bija bez ieročiem.

Ar Ortonu Broncos cerības ir daudz lielākas, nekā ar kādu no tiem diviem. Uzbrukums šiem ir pavisam OK, problēmas ir ar aizsardzību, kas šogad varētu izskatīties jau labāk, ja tic ziņām no treniņu nometnes. Galu galā draftā iegūts labākais LB. Tāpat DEN divīzija nemaz nav tā stiprākā, kuru arī skārušas daudz izmaiņas (uz aci ne tās labākās). Nedomāju, ka DEN grib samierināties ar dažām uzvarām, tāpēc arī Ortons šobrīd vēl ir komandā.

     [+] [-]

, 2011-08-08 15:29, pirms 13 gadiem
Mixes rakstīja: Ar Hilisu CLE tagad ir rushing, bet tas nemaina faktu, ka Makojam nav ieroču. Tieši šī iemesla dēļ NFL eksperti negrib izteikt nekādus viedokļus par Makoja spēli. Kopumā skatoties CLE tagad ir pateicīgāka komanda jaunam QB, bet Kvinam toties bija Breilons Edvards. Makojam nav NEVIENA tāda līmeņa WR. Būtībā pa šiem gadiem zaudēts elites WR, bet iegūts TE. Un vispār es neredzu baigo jēgu sīkumos salīdzināt ļoti sliktu ar sliktu. Makojs savā pirmajā gadā izskatās daudz labāk par Kvinu un abi bija bez ieročiem.

Ar Ortonu Broncos cerības ir daudz lielākas, nekā ar kādu no tiem diviem. Uzbrukums šiem ir pavisam OK, problēmas ir ar aizsardzību, kas šogad varētu izskatīties jau labāk, ja tic ziņām no treniņu nometnes. Galu galā draftā iegūts labākais LB. Tāpat DEN divīzija nemaz nav tā stiprākā, kuru arī skārušas daudz izmaiņas (uz aci ne tās labākās). Nedomāju, ka DEN grib samierināties ar dažām uzvarām, tāpēc arī Ortons šobrīd vēl ir komandā.
Makojam ir daudz vairāk "targetu" nekā bija Kvinam (par to jau rakstīju). Bens Patriks - labākais TE spēlējot uzbrukumā. Uzbrucēju rotācija ir kļuvusi daudz spēcīgāka.

Un piesardzīgi ZAmerikas futbola eksperti ir tāpēc, ka Makojs vēl ir tāds pats zaļais gurķis kā Tībovs, kuram vēl ir ĻOTI daudz jāmācās NFL līmenī, kuram sevi vēl ir jāpierāda kā starta QB. Viņš vēl ir "mācību procesā".

Bez pieminētā Patrika vēl bija Masekuā, Robiskī, Stakijs, Mūrs, arī Hiliss, kas veidoja, lai arī ne elites līmeņa rotāciju, bet tā bija grupa ar laba līmeņa pasu ķērājiem, kuri pie nosacījuma, ja QB progresē, var uzlabot savu statistiku paši.

Un, nē, Kvins ar Edvardsu praktiski nespēlēja kopā (runājam par 2009. gada sezonu). T.i., reāli viņi kopā spēlēja (tiešām, spēlēja, nevis atradās laukumā) tikai vienā mačā, 20.09.09. pret Denveru. Pārējos trīs mačos, kuros viņi bija vienā komandā, viens vai otrs spēlēja vien epizodiski, bet vēlāk Edvardsu aizmainīja uz "Jets".

     [+] [-]

, 2011-08-08 16:11, pirms 13 gadiem
Spēcīga TE pozīcija un viss. Neredzu tos ''daudz vairāk targetu''. Viduvējības un jauni, sevi nepierādījuši čaļi. Hilis tikai nedaudz noņem spiedienu no QB. Katrā komandā atradīsi kādu targetu, bet uz līgas fona CLE joprojām ir starp vājākajām. Ne par velti, ja nemaldos, šogad tika draftēti veseli 2 WR.

Ne jau tikai rūkija statuss lika runāt par Makoju piesardzīgi. Ne reizi vien esmu klausījies. Bet galvenais tieši ir ieroču trūkums. Pēdējoreiz par to dzirdēju lokauta sākumā, kad Makojs organizēja treniņus. Tika runāts par viņa lieliskajiem "intangibles", bet par spēli nekas - "give him weapons to work with, then we can talk".

Kvins ar Edvardsu bija kopā 3 sezonas, bet mēs runājam tikai par 2009? Nu labi... Man liekas fakts, ka Makojs izskatās daudz labāk par Kvinu līdzīgās situācijās.

     [+] [-]

, 2011-08-08 17:08, pirms 13 gadiem
Interesanti, kas attiecas uz Denveru, vairāk par 5-6 uzvarām ar vai bez Ortona viņiem tāpat nebūs būt

     [+] [-]

, 2011-08-08 17:09, pirms 13 gadiem
Mixes rakstīja: Spēcīga TE pozīcija un viss. Neredzu tos ''daudz vairāk targetu''. Viduvējības un jauni, sevi nepierādījuši čaļi. Hilis tikai nedaudz noņem spiedienu no QB. Katrā komandā atradīsi kādu targetu, bet uz līgas fona CLE joprojām ir starp vājākajām. Ne par velti, ja nemaldos, šogad tika draftēti veseli 2 WR.

Ne jau tikai rūkija statuss lika runāt par Makoju piesardzīgi. Ne reizi vien esmu klausījies. Bet galvenais tieši ir ieroču trūkums. Pēdējoreiz par to dzirdēju lokauta sākumā, kad Makojs organizēja treniņus. Tika runāts par viņa lieliskajiem "intangibles", bet par spēli nekas - "give him weapons to work with, then we can talk".

Kvins ar Edvardsu bija kopā 3 sezonas, bet mēs runājam tikai par 2009? Nu labi... Man liekas fakts, ka Makojs izskatās daudz labāk par Kvinu līdzīgās situācijās.
Daudz vairāk targetu uz iepriekšējās sezonas (kurā par QB bija Kvins) fona. Pirms tam nebija pat tā (par to, atgādināšu, arī bija runa sākumā). Pagājušsezon kkas jau sāka veidoties. Kā jau teicu - viņi nav elite, taču kā grupa - konkurētspējīgi ir gan. Un, kas galvenais, ir novērots progress (pirms gada CLE bija pēdējie).

Es savukārt Makoja gadījumā esmu dzirdējis uzsvaru tieši uz viņa "rūkijiskumu". Taču tas viss ir viens - pašlaik viņš vēl nav tādā līmenī, lai pats "taisītu WR", bet "WR ir jātaisa viņš".

Vienkārši līdz šim tika salīdzināts Breidijs Kvins un Browns'09 ar Kolts Makojs un Browns'10.
Ja karjerā kopumā, tad tās ir divas pilnvērtīgas spēles, kurās var runāt par Kvina un Edvardsa saspēli. 2 spēles 3 sezonu garumā. Nedomāju, ka tāpēc varētu teikt, ka "Kvinam bija Edvardss, bet Makojam tāda līmeņa WR nekad nav bijis". Abiem nav bijis.

     [+] [-]

, 2011-08-10 11:25, pirms 13 gadiem
Vaitad Robinsons spēlē Thunder??

     [+] [-]

, 2011-08-10 21:16, pirms 13 gadiem
jonsons rakstīja: Vaitad Robinsons spēlē Thunder??
vai tad tu, seko liidzi basketbolam, vai Robinsonu zini tikai caur slam dunk vidikiem Youtubaaa?