Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Ravens" atlaistais Forsets atgriežas komandā

Juris Miņins
Juris Miņins

"Ravens" atlaistais Forsets atgriežas komandā
Džastins Forsets
Foto:AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Baltimoras "Ravens" ir paziņojusi, ka noslēdz līgumu ar pussargu Džastinu Forsetu, kurš tikai pirms pāris dienām tika atlaists.

Baltimoras komanda, lai samazinātu spēlētāju sastāvu līdz 53 vīriem, kā to prasa NFL noteikumi, bija atlaidusi pussargu Džastinu Forsetu, taču jau pēc pāris dienām nāca klajā ar paziņojumu, ka ir panākuši jaunu vienošanos ar spēlētāju.

Daudzi jau uzreiz saprata, ka tas ir darīts, lai panāktu kādu labumu sev no šīm sastāva manipulācijām. Atbild arī nebija ilgi jāmeklē, jo viss atrisinājās ļoti ātri, proti, "Ravens" vienība vēlējās, lai diviem tās spēlētājiem, Karlam Deivisam (DT) un Metam Īlamam (S), būtu iespēja atgriezties komandas sastāvā jau sezonas vidū pēc tam kā viņi tiek ievietoti savainotos spēlētāju sarakstā. Lai to varētu izdarīt, spēlētājiem ir jāpavada vismaz viena diena komandas aktīvajā 53 spēlētāju sastāvā, taču, lai to varētu izdarīt, bija jāatbrīvo vieta, t.i., jāatlaiž kāds cits.

Izvēle krita tieši uz Forsetu, jo viņam ir pietiekoši liela pieredze, lai nevajadzētu iziet obligāto "veiveru" procedūru, kā arī bija diezgan liela iespējamība, ka nevienai citai komandai pussargs nebūs akūti nepieciešams.

Pirms jaunā līguma noslēgšanas ar Forsetu gan Deivss, gan Īlams tika ievietoti savainoto spēlētāju sarakstā.

Jaunā līguma detaļa netiek atklātas, bet iepriekšējā līguma ietvaros Forsets saņēma trīs miljonus ASV dolāru, taču tikai 0.9 miljoni bija alga, jo pārējā summa bija tā sauktais parakstīšanas bonuss.

Kā arī…

- Filadelfijas "Eagles" ir paziņojuši, ka, neskatoties uz gandrīz vai izlaistu pirmssezonas pārbaudes spēļu ciklu, par pirmo saspēles vadītāju viņi ir izvēlējušies debitantu Kārsonu Ventzu.
- Sanfrancisko "49ers" ir paziņojuši, ka pārtrauc darba attiecības ar balsta uzbrucēju Brūsu Milleru. Par iemeslu tam kalpoja spēlētāja iekulšanās nepatikšanās, proti, spēlētāju apsūdz uzbrukumā 70 gadus vecam pensionāram.
- Skandalozi slavenais Džonijs Manzels, kurš pašlaik ir bez NFL pieraksta, bet iepriekš pārstāvēja Klīvlendas "Browns", pašlaik ir atgriezies Teksasas Lauksaimniecības un mehānikas koledžā, kur turpina savas pirms profesionāļa karjeras uzsākšanas iesāktās studijas.
- Drū Brīzs un Ņūorlēnas "Saints" pašlaik runā par iespējamo līguma pagarinājumu. Sportists vēlas vismaz četru gadu līgumu par kopējo summu 100 miljoni ASV dolāru. Tāpat viņš ir paziņojis, ka tiklīdz sāksies regulārā sezona, viņš nerunās par līguma pagarināšanu.

Interesanti, ka, ja vienošanās netiks panākta līdz šīs nedēļas beigām, tad Brīzs pēc sezonas var kļūt par brīvo aģentu, taču, ja komanda nolems viņam piešķirt tā saukto franšīzes birku, tas viņiem izmaksās 44 miljonus ASV dolāru (vieta algu budžetā).

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2016-09-06 15:39, pirms 8 gadiem
Eagles būtībā pateikuši, ka šī sezona ir upurējama, lai attīstītu savu pirmo piku un paņemtu divus pirmā raunda pikus nākamgad, nākotne solās būt laba. Lai gan NFC Eeast ir diezgan haotiska, tur var paņemt PO spotu arī ar viduvēju sezonu. Šobrīd Redskins izskatās pēc favorītiem.

Diez Manzels kādreiz vēl NFL spēlēs? Kādā sakarā viņam tās studijas? Man likās, ka galvenais bija iziet rehab un tad atpakaļ NFL. Bet šāds solis vairāk izskatās pēc gatavošanās ļaunākajam - NFL karjeras beigām pirms tā vsp bija tā kartīgi sākusies.

     [+] [-]

, 2016-09-06 15:49, pirms 8 gadiem
Mixes rakstīja: Eagles būtībā pateikuši, ka šī sezona ir upurējama, lai attīstītu savu pirmo piku un paņemtu divus pirmā raunda pikus nākamgad, nākotne solās būt laba. Lai gan NFC Eeast ir diezgan haotiska, tur var paņemt PO spotu arī ar viduvēju sezonu. Šobrīd Redskins izskatās pēc favorītiem.

Diez Manzels kādreiz vēl NFL spēlēs? Kādā sakarā viņam tās studijas? Man likās, ka galvenais bija iziet rehab un tad atpakaļ NFL. Bet šāds solis vairāk izskatās pēc gatavošanās ļaunākajam - NFL karjeras beigām pirms tā vsp bija tā kartīgi sākusies.
99.9%, ka nespēlēs Manzels ne NFL, ne CFL, ne AFL.

     [+] [-]

, 2016-09-07 06:30, pirms 8 gadiem
Juris Miņins rakstīja: 99.9%, ka nespēlēs Manzels ne NFL, ne CFL, ne AFL.
Kā esi tik pārliecināts?
Es vienkārši lasīju, ka liela iespējamība, ka centīsies atgriezties 2017 sezonā. Bet, nevarētu teikt, ka pats tam baigi ticētu...