Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Eagles" aizmaina Maknebu uz "Redskins"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Eagles" aizmaina Maknebu uz "Redskins"
Donovans Maknebs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Filadelfijas "Eagles" ir aizmainījusi vienības ilggadējo pirmo saspēles vadītāju un līderi Donovanu Maknebu uz Vašingtonas "Redskins" komandu, kura spēlē vienā divīzijā ar Filadelfijas vienību.

Donovans Maknebs no Filadelfijas "Eagles" uz Vašingtonas "Redskins" tika aizmainīts, pretī saņemot otrās kārtas (37. kopējais numurs) izvēles tiesības šī gada draftā un trešās vai ceturtās kārtas izvēles tiesības nākamā gada jauno spēlētāju izvēles ceremonijā.

Kā jau šādos gadījumos pieņemts abas darījumā iesaistītās puses nāca klajā ar vairākiem paziņojumiem. Tā pats Maknebs izteicās, ka ir apmierināts ar veikto maiņu un vēlas strādāt ar treneri Šenehanu. Tāpat saspēles vadītājs pateicās visiem Filadelfijas līdzjutējiem par atbalstu iepriekšējos gados. "Eagles" vadībā, protams, izteica nožēlu par Makneba maiņu, taču atzina, ka tas ir bijis grūts lēmums, taču tas, līdzīgi kā atteikšanās no Braiena Vestbruka un Braiena Davkinsa pakalpojumiem, tika veikts komandas interesēs.

Atgādināsim, ka pagājušajā sezonā Filadelfijas "Eagles" komandas uzbrukumu vadīja trīs saspēles vadītāji – Donovans Maknebs, Maikls Viks un Kevins Kolbs. Pēc sezonas visi trīs izteica vēlmi, tikt aizmainītiem, jo šādā konkurencē neviens no viņiem nevar justies komfortabli un rādīt maksimāli labāko spēli. Jaunas komandas tika meklētas visiem trim kvoterbekiem, taču lielākā interese bija tieši par Maknebu, kuru vairākas komandas gribēja redzēt savās rindās neskatoties ne uz ko.
Līdz ar to, kā pašlaik tiek ziņots, par Filadelfijas "Eagles" pamatsastāva saspēles vadītāju kļūs Kevins Kolbs, bet Maikls Viks ieņems viņa dubliera pozīciju.

Izmantotie resursi:
espn.go.com

Vai K.Kolbs spēs aizstāt D.Maknebu?

  • 2

  • 13

  • 2


     [+] [-]

, 2010-04-05 12:29, pirms 14 gadiem
Deem

  -4 [+] [-]

, 2010-04-05 14:18, pirms 14 gadiem
un kam šitas sviests vispār Latvijā intresē?

     [+] [-]

, 2010-04-05 15:42, pirms 14 gadiem
Interesants darījums, īsti nesaprotu, kāpēc Eagles viņu aizmainīja. Domāju, ka vismaz uzreiz tas neapmaksāsies.

     [+] [-]

, 2010-04-05 17:33, pirms 14 gadiem
Mixes rakstīja: Interesants darījums, īsti nesaprotu, kāpēc Eagles viņu aizmainīja. Domāju, ka vismaz uzreiz tas neapmaksāsies.
Nākamvasar, kad būtu jāparaksta jauns līgums, tad šāds darījumos noteikti "atmaksāsies".
Pie tam agrais otrās kārtas draftpiks ir pat ļoti neslikta alterantīva šim gadam un nākamsezon, ja būs trešās kārtas piks, tad "Eagles" arī var kopumā iegūt daudz vairāk nekā no viena [+/- veca, dārga] QB.

     [+] [-]

, 2010-04-05 18:28, pirms 14 gadiem
jā, eagles iegūst diezgan lielu labumu savā ziņā, jo cik ta var cīnīties pa playoffiem, bet īsti tālāk netikt. tāpēc vadība sāk skatīties citā virzienā un labāk maknebu aizmainīt tad kad viņam vēl ir laba vērtība nekā tad, kad jau ir par vēlu.
vienīgi šādos gadījumos spēlētājs parasti tiek aizmainīts uz kādu komandu, kura neatrodas vienā divīzijā, līdz ar to tas var ļoti viņiem atspēlēties, taču ja tic rīdam tad bija pieklājīgs offers un negribēja arī savu qb aizmainīt uz kādu komandu, kur viņš negribētu doties (piem. Raiders)

     [+] [-]

, 2010-04-05 18:36, pirms 14 gadiem
ffwrd rakstīja: vienīgi šādos gadījumos spēlētājs parasti tiek aizmainīts uz kādu komandu, kura neatrodas vienā divīzijā, līdz ar to tas var ļoti viņiem atspēlēties, taču ja tic rīdam tad bija pieklājīgs offers un negribēja arī savu qb aizmainīt uz kādu komandu, kur viņš negribētu doties (piem. Raiders)
Vienīgais, kas nāk prātā (un ko ESPN eksperi uzsver) - Kristians Ādolfs Jurgensens III.
Ka tik tagad nesanāk tā pat.

     [+] [-]

, 2010-04-06 00:38, pirms 14 gadiem
Dešons ganjau pārlaimīgs par šito nebūs

Vispār šis gajiens pataisa Redskinus par ļooti konkurētspējīgu komandu..

     [+] [-]

, 2010-04-06 09:52, pirms 14 gadiem
it kā esot ļāvuši pašam Makknābim izvēlēties komandu un viņš esot atteicies braukt uz Buffalo vai Ouklendu. loģiski.

33 gadi qb nav vecums. jāskatās, kas ar traumām, bet principā viņš var gadus 5 vēl droši spēlēt.

vēl jāsalabo pārējie caurumi uzbrukumā un domāju 2 gadu laikā Skins toč būs playofos.

  +1 [+] [-]

, 2010-04-06 15:46, pirms 14 gadiem
Nesaprotu kāpēc šķirties no qb ar kuru komandai ir ilggadēji panākumi, kādas 4. reizes tikuši lidz pusfinālam, vienreiz bija finālā. PO vispār Eagles pēdējā laikā gandrīz katru gadu spēlēja.

Šogad labāk būtu vēl nospēlējuši ar Donavanu un tad nākamgad varētu pagarināt līgumu vai arī nē, un viss, tā jārīkojās ar saviem labākajiem spēlētājiem, nevis jāmaina prom. Tā vietā draftā paņems džeku, kurš labākajā gadījumā pēc gada var būt pamatsastāvā.

Līdz ar to šogad savā divīzijā Eagles zaudēs tiem pašiem Redskins un paliks pēdējie. Un no kurienes tas mīts, ka qb obligati vajag būt stabilai vietai sastāvā, lai viņš var koncentrēties, utml. Īstenībā tā nav, mierīgi var mainīt viņus pirms katras izspēles kautvai, kā jebkuru citu pozīciju.